.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Фен
    Град
    софия

Ще се побъркам....

Абе тийнчета имам следния проблем:
    Преди 2 седмици си намерих гадже и нали обичаме се имаме сериозна връзка и сичко си вървеше както си тряя докато един ден т.е. неска майка ми ме видя с него(не че има нещо против) обаче ме видя с едни момчета и с него и ми каза че не иска повече да ме вижда с тези момчета. Аз и казах че искам да се срещам с гаджето ми и тя каза че може но без онези момчета.Те са много печени и отворени обаче са наркомани т.е. пушат трева.И естествено майка ми като разбра ча пушат трева ми каза че по вече ако ме види с тях няма да ме пуска да излизам Хора аз сум на 14 и вече ми омръзна да ми казва какво да правя и с кой да седя.Тя знае че си имам гадже и ми каза че може да си имам и аз това супер много се ядосах и си помислих че ми омръзна да ми казва какво да правя се пак аз си решавам дали да имам гадже или не!!! И аз искам много да седя с онези момчета шото ме кефат много обаче ако майка ми ме види ше ме убие
    Хора моляви се кажете кфо да напраа писна ми вече.... Кво да и кава дайте съвет!
    Мерси предварително
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ходиш с някого от 2 седмици и вече го обичаш?! Мисля, че си в голяма заблуда.
    По темата: майка ти просто иска да те предпази, страхува се за теб и за това, че можеш "да поемеш по лош път". Ти избираш дали да я послушаш, или да правиш, каквото си знаеш. И все пак моят съвет е, ако не си тооолкова близка с тези момчета - по-добре се отдели от тази компания.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    abe mome i kat si na 14 kfo? i az kat bqh na 14 misleh 4 sma moga dasi upravlqvam jivota no istinata e 4e is o6te tvurde mlada da osuznae6 adski mnogo ne6ta.SRY ne iskamd a te obidq.Ina4e po vuprosa s maika ti.Kao obi4a6 tozi 4ovek izlizai s nego no te suvetvam da poslu6a6 maika si i d ane se sre66a s tezi mom4eta ii ako go rpavi6 pravi go po-rqdko i taka 4e maika ti da ne razbere.Jenata prosto te obi4a i isak da te predpazi za tova ne q sudi tvurde strogo

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Объркана работа е при тебе...
    Това да ходиш с някой от 2 седмици и да говориш за обич (истинска) е глупаво. Нито го познаваш човека достатъчно, нито нищо.
    Да, нормално е майка ти да се притеснява за теб, имайки предвид възрастта ти, замисли се...
    Ако толкова се притесняваш, че ще те види...просто не се събирайте около вас и там, от където минава майка ти и готово. А за гаджето...ти си знаеш най-добре.

Фен
    Град
    софия
    Абе хора ние и преди ходихме 2 години и се скарахме и се сдобрихме и за тва се обичкаме
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Супер фен Аватара на _donna_
    Абре,моме,аз като бях на 14 ми казваха и гъза кога да си бърша.
    А на тебе колко ти е акъла да обясняваш на майка ти дали пушат трева?! А какво ти пречи просто да не се мотаеш около майка ти,когато си с тях? А не можеш ли да лъжеш? А мислиш ли,че имаш достатъчно мозък,за да спрат вашите да ти правят проблем за това с кого да си?
    Щото аз не мисля.Жива,здрава.

Фен
    Град
    софия
    Аз не съм и казвала че пушат а тя ги е виждала И я лъжа обаче вече ми писна да я лъжа са сичко...
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Ходиш с някого от 2 седмици и вече го обичаш?! Мисля, че си в голяма заблуда.
    1. На сърцето не се заповядва за колко време да го обича
    2. Може да го обича, но да не е влюбена (има разлика между обич и любов)
    3. А ако го познава от преди да са тръгнали? Ако е изпитвала нещо към него?

А до авторката...
    Абе мацко, като си на 14 кво искаш? Нищо да не ти се казва и да не ти се държи сметка за нищо... Ми извинявай, ама си в неква грешка. Нито си толкова голяма, за колкото се мислиш, нито имаш право да държиш сметка на майка ти защо се грижи за теб. Ще те видим един ден като имаш дете на 14 как ще процедираш с него!
    И като ти дава да се събираш с гаджето ти кво те интересува? Или пък ходете на място, където знаеш, че нито ходи нито минава, ако ти е толкова зор да се виждаш с тях.
    А ти от къв зор си й казала, че пушат трева... Много ясно, че така ще реагира.
    И само да те светна мила, да пуши трева не е равно на наркоман...
    I love you...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Объркана работа е при тебе...
    Това да ходиш с някой от 2 седмици и да говориш за обич (истинска) е глупаво. Нито го познаваш човека достатъчно, нито нищо.
    Да, нормално е майка ти да се притеснява за теб, имайки предвид възрастта ти, замисли се...
    Ако толкова се притесняваш, че ще те види...просто не се събирайте около вас и там, от където минава майка ти и готово. А за гаджето...ти си знаеш най-добре.
    Е какво искаш...на 14 е.Някои за доста объркани на тази възраст.

Na taq vyzrast i az si misleh, che mnogo znaq.. che sveta e moi, no maika ti se pritesnqva da ne te povlekat s trevi mrevi i tem podobni laina.
    Mislq, che e normalno. Sled nqkoq druga godina shte vidish che neshtata shte se promenqt.. I shte si kazva, che veche moje da vzimash reshenie sama i sama da podbirash s horata koito shte se sybirash. Sega tq si misli che tova e neinata zadacha poneje tochno pokrai nepodhodqshta kompaniq se svlicha nadolu chovek na tvoqta vyzrst.
    Shte ti mine.. Sled godina shte si mislish che si se nervila izlishno.

P.S. Sry za latenicata, no v momenta nqmam kirilica!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Punished by the Love
    Guest
    Амми тфа че тия момчета са наркомани не означава че и ти ще станеш такава....ако майка ти не мойе да го разбере....не знам.Ама кфиса тия момчета ако са негови приятели по-добре не го караи да избира ще се полъчи малко по различно един ден с теб на другия ден с тях!!! Sry ама тфа е положението в твоя слъчай ще е по-добре да послушаш майка ти...

Ходиш от вде седмици и вече го обичаш и имаш сериозна връзка?Това за първи път го чувам.Майка ти си е права за нея,защото тя се притеснява за теб.Страхува се,че и ти можеш да тръгнеш по този път(да пушиш трева),което никак не е хубаво.А,и като си на 14 какво,да не си хванала Господ за шлифера?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Е ти как искаш да постъпи кат разбере, че се движиш с наркомани ???

Приемам, че се обичате, ОК. Ти обаче не уточняваш дали и той пуши трева. На 14 почти всеки си мисли, че света е в краката му, но жестоко се лъже. Не трябва да се сърдиш на майка си, че се грижи за теб. Тя ти мисли само доброто и никога няма да направи нещо, с което да те нарани. Сега може и да ти е неприятно, но по-добре се примири с това положение за момента, тя е права, че не трябва да се движиш с лоша компания.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    ti si o6te mlada ima vreme za vsi4ko,a i maikati e napalno prava.poslu6ai q nqma da sbarka6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си