.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    kiril_
    Guest

ЛИМФЕН ВЪЗЕЛ-ПОДУВАНЕ

Здравейте всички. От 3 дена имам проблем които достигна огромни проблеми ! Под лявото ухо сам отекал многоо ! Момче сам на 17 години сам. Като го докосна ме боли . При отвряне широко уста ме боли и ми пречи. Между другото имам темперетура а и главата ме боли много.Всичко започна когато една вечет при 5 градуса темеперетура на времето и буря аз се разхождах 2 часа в студа без шапка и с едно лятно яке . Благодаря ви предварително

Guest
    otivai na lekar!!!!

ima li znachenie
    Guest
    заушка мой човек тичай на доктор

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей,
    от кога си така? Самиьт оток червен ли е? От другата страна подул ли си се? Каква температура имаш? Кожата променена ли е при докосване?
    Питам те тези въпроси защото аз имах подобен проблем. Но е хубаво да отидеш при личен лекар! Но ако ти каже диагноза епидемичен паротид ТОВА Е ГРЕШКА! При епидемичния паротид се подуваш и от двете страни, ако ти не си подут и от другата страна най-добре е а отидеш при лицево-челюстен хирург.
    Пиши ми как вървят нещата.

I spored men problema e po-seriozen!utivai na lekar po navreme

Tesinka
    Guest
    Varvi na lekar.Toi 100% 6te ti pomogne.Hi4 i ne mu misli i otivai tova 6te ti kaja. Uspeh i se opravqi..i nai-veche se pazi...s lqtno qke xexe da ne si pil Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си