- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отворена ли съм
тъп ми е въпроса но реших да питам... снощи си вкарах целия пръст отдолу, дали съм се отворила?![]()
Не...не става толкова лесно![]()
Уникати...
благодаря за експресния отговор
1.Не става така лесно.
2.Девствена си, докато не преспиш с момче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не е задължително.Девствената ципа до колкото знам, е еластична.
Първоначално написано от Aleandra
![]()
KOi znae??Cipata ti moje da e dosta tunka i moje da si se otvorila no v pove4eto slu4ai ne
не е възможно![]()
Ох то ако ставаше така...Не си се отворила и си девствена докато не преспиш с момче!
![]()
ахх тези мнения "дествена си докато не преспиш с момче"
Не не е така!!!едно момиче може да се отвори и сама!Но не с ПРъст!
ако спи с вибратор пак ли ще е девствена ?
Ami nai-weroiatno si otvorena, i az si barkah s prast dolu i sega ne moga da si widia himena, iawno sum go razkasala.
Дам,добре стеПървоначално написано от svetlinka
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
I 6te izdade6 li tainata kak ''si gleda6'' himena,4e az ne6to mai sum ostanala nazad s tehnikite?Първоначално написано от svetlinka
![]()
И на мен ми е много Х как можеш да си видиш химена
![]()
А на въпроса на авторката: според мен не си отворена
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
puha6 si dvata prysta,razpuva6 i nadni4a6 li za da si vidi6 himena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahhahahahahhhhahaha
все още си девствена
хахАхаххахХАХххахАХхаххах Х... ооо не , ще умра ... ХххаххХАхахХАХхаХХАХ... ето такова нещо не бях срещала ... химена си гледала ОМГ ...Първоначално написано от muxaaxxa_f
А пък по темата , уважаема авторке не се ли сещаш , че разликата да проникне пенис и пръст е от небето до земята ?? Не се ли сещаш , че ако можеше така , всички щяхме за пръв път с пръсти да го правим ... ? Не се ли сещаш , не си ли чувала , че при много от момичетата при разкъсване на химена се чувства доста силна болка , а понякога има и кръв ... ? Не се ли сещаш , че това все пак е тъкан и не се разкъсва толкова лесно .. при някои от момичетата дори след първия път ципата не е изцяло разкъсана и именно затова понякога и втория и третия път боли .. пък и тялото не е свикнало , но това е друга тема. Как може да нямате елементарна сексуална култура .. ам икато нямате и логическото ви мислене ли е толкова деградирало? ...![]()
Дъ бест аватар от галерията
Първоначално написано от svetlinka
Boje! Ne si vijdam prostata kogato si gledam onaq rabota, mislq 4e imam golqm problem! Dali mi ima neshto? Molq pomognete!
A sega seriozno - momi4e, tiq raboti ne stavat ej taka. Kym Svetlinka - moito momi4e, ne znam koj te izlyga 4e mojesh da si vidish himena, no ne mu vqrvajOsven ako ne e podvodni4ar i ne te gleda s periskop vidish li
хаххахахахах добре й го каза ...Първоначално написано от Анонимко
ebati tupiq otgovor az si videh himenatatfa e vse 1 az da si vidq anusa bez ogledalo be.Az deto sum mom4e gi znam tiq raboti pa ti deto si momi4e da ne gi zn
![]()
![]()
Love House Music !!!
ne se zarichai,che e nevuzmojno.az moga da se oguna tolkovaПървоначално написано от qwertyo
da,ama se predpolaga,che si nad 15g i teq neshta ste gi minali veche po biologiq,a tq e zaeta da izuchava sexualnostta i dulbochinata siПървоначално написано от qwertyo
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...