.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Моник
    Guest

Професионална гимназия по туризъм-София

Има ли някой който учи в тази гимназия ,че мисля да кандидатствам там та да ми каже нещо повече за приема и т н.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    За СПГТ ли говориш дето е на Лъвов мост?!?! Ако е тя в никакъв случай не влизай там! От тая година за зайците има униформи задължителни..даскалото е адски зле! Имат самочувствие на някакъв британски колеж едва ли не...трагично...иначе се влиза с шестици
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

az shte y4a tamm 8 klas sam

Аз ще уча там тази година 9 клас - екскурзоводство.. дъщерята на един колега на майка ми учи там и каза, че е много доволна.. а относно униформите - вече масово се въвеждат.. където и да влезеш ще имаш униформа - дали тази година или следващата никой от нас няма да се отърве и на мене не ми беше много приятно като разбрах, но ще го преживея.. ии все пак униформите там не са чак толкова зле.. а и пом. директора каза, че ще се избират от родителите и всеки клас може да е с различна униформа

а какви точно са униформите,добре ли се учи и т.н. малко повече инфо pls :P

Фен
    Град
    София

=]

Аз ви предлагам моето училище - Частна Професионална Гимназия по икономика туризъм и информатика - БУЛПРОГРЕС. Училището е страхотно и се влиза БЕЗ ИЗПИТ, само че с диплома над 4,50. Ако някой иска повече информация да ми пише.
    Момиче съм!

Тая на лъвов мост ли ,бе ? ТОХА ?
    Малии.. в никъв случай не влизай там ! И аз мислех да
    кандидатствам там тази година ,ама като разбрах разни
    работи си се отказах съвсем..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

[quote="BaffaLsc"]Тая на лъвов мост ли ,бе ? ТОХА ?
    Малии.. в никъв случай не влизай там ! И аз мислех да
    кандидатствам там тази година ,ама като разбрах разни
    работи си се отказах съвсем..
    [/quotе
    ееее,сподели кви са тия работи та да ме разобедиш pls и ако мислиш че там е зле,каде другаде в софия има гимназии/техникуми в тая насока

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си