- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Професионална гимназия по туризъм-София
Има ли някой който учи в тази гимназия ,че мисля да кандидатствам там та да ми каже нещо повече за приема и т н.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
За СПГТ ли говориш дето е на Лъвов мост?!?! Ако е тя в никакъв случай не влизай там! От тая година за зайците има униформи задължителни..даскалото е адски зле! Имат самочувствие на някакъв британски колеж едва ли не...трагично...иначе се влиза с шестици
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Аз ще уча там тази година 9 клас - екскурзоводство.. дъщерята на един колега на майка ми учи там и каза, че е много доволна.. а относно униформите - вече масово се въвеждат.. където и да влезеш ще имаш униформа - дали тази година или следващата никой от нас няма да се отървеи на мене не ми беше много приятно като разбрах, но ще го преживея.. ии все пак униформите там не са чак толкова зле.. а и пом. директора каза, че ще се избират от родителите и всеки клас може да е с различна униформа
![]()
![]()
а какви точно са униформите,добре ли се учи и т.н. малко повече инфо pls:P
Аз ви предлагам моето училище - Частна Професионална Гимназия по икономика туризъм и информатика - БУЛПРОГРЕС. Училището е страхотно и се влиза БЕЗ ИЗПИТ, само че с диплома над 4,50. Ако някой иска повече информация да ми пише.
Момиче съм!
Тая на лъвов мост ли ,бе ? ТОХА ?![]()
Малии.. в никъв случай не влизай там ! И аз мислех да
кандидатствам там тази година ,ама като разбрах разни
работи си се отказах съвсем..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
[quote="BaffaLsc"]Тая на лъвов мост ли ,бе ? ТОХА ?![]()
Малии.. в никъв случай не влизай там ! И аз мислех да
кандидатствам там тази година ,ама като разбрах разни
работи си се отказах съвсем..[/quotе
ееее,сподели кви са тия работи та да ме разобедишpls и ако мислиш че там е зле,каде другаде в софия има гимназии/техникуми в тая насока
![]()