.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Не ми се вярва слушането на метъл да е причина. По-скоро може обличането да е таква. На мен никой не ми е правил такива проблеми точно заради обличането, но моето обличане е по-скоро "рапърско" и затова е така. Освен това не искам да те обиждам, но само ти може да си мислиш, че си "красиво момиче", а другите да не мислят така.

Може и да си мисля пълни глупости, но в главата ми почва да се върти, че темата е направена от някой от екипа на сайта с цел привличане на интерес и внимание, а латиницата е за по-голяма автентичост.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Фен
    Град
    София
    еми намери си някое момче,което слуша метъл също и готово.
    Не се ври при "анти-метълите"

Град
    zimbabve
    oleeeeeee tfa e super tupo i az sly6am metal ma 4ak da bqgat ot men fani si gadje metal te sa mnogu hubavki

спри да слу6а6 метал макар 4е метала е мнооооооооооооооооооооооо див

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ

Re: метълът отблъсква

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdarveite,az sam edno 17-godi6no momi4e ot Silistra.Problemat mi e,4e ne moga da si namerq gadje,za6toto slu6am metal.Ina4e sum krasivo momi4e i savsem normalno.Vsqko mom4e se otdrapva,sled kato mu kaja,4e slu6am metal!Kakvo da napravq???
    ами значи бихъ те посъветвала да смениш стила на узика. Просто метъла веднага се свързва с наркотици и наркомани. Макар и да не се друсаш, е мн трудно да убедиш другите в предишното.
    а да ми ядеш чорапите искаш ли?
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин

Zdarveite,az sam edno 17-godi6no momi4e ot Silistra.Problemat mi e,4e ne moga da si namerq gadje,za6toto slu6am metal.Ina4e sum krasivo momi4e i savsem normalno.Vsqko mom4e se otdrapva,sled kato mu kaja,4e slu6am metal!Kakvo da napravq???

Ами... не му казвай хаха

БебЕтатаа мииии

Град
    Bulgariq
    Просто бъди каквато си и остави тъпаците да идват и отминават.Нямаш причина да променяш себе се и това което слушаш.

Може би защото се хващате с нагримирани педали и чалгари,който си нямат понятие от тая музика .Метълът би отблъснал някое момиче,което не слуша това,което слушам азз
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Мега фен
    Глупави и задръстени са. Не ти трябват хора, които се отдръпват заради това. Аз не съм такава, а съм от "гнусните метъли".

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от lo6a_karma
    спри да слу6а6 метал макар 4е метала е мнооооооооооооооооооооооо див
    Оооо метъла е толкова диииив...по див и от Тарзан бееее!

Аз също слушам метъл, но за всичките ми провали с момчетата досега си знам, че причината е в мен, е не в тва как се обличам, кво слушам и т.н.
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    sofia
    metalut otbluskva?lue6

Guest
    are ako ne jiveete v Silistra nedeite da komentirate a.baasi si4ki bili 4algari...... dr1n- dr1n. ima tolkova metali i kakvi li o6te ne...zapoznavash se sniakoi toi te zapoznava s ostanalite metali i t si izbira6 s kogo 6e izliza6 i s kogo 6e hodi6 4estno kazano naistina ima hora koito mraziat metalite i gi sv1rzvat s narkoticite .......ama ndei gi slu6a tiah

ми явно в Силистра мъжете не разбират от жени

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    ...метълът отблъсква
    Някои хора, не всички.

Град
    о0о0о0 нз чуееееееек нз
    Ima i hora i hora kakto i metyl i metyl no vsi4ko zavisi ot tova kakvo si a v pove4eto slu4ai ne stava duma za tova kakvo slushash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си