- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- метълът отблъсква
Не ми се вярва слушането на метъл да е причина. По-скоро може обличането да е таква. На мен никой не ми е правил такива проблеми точно заради обличането, но моето обличане е по-скоро "рапърско" и затова е така. Освен това не искам да те обиждам, но само ти може да си мислиш, че си "красиво момиче", а другите да не мислят така.
Може и да си мисля пълни глупости, но в главата ми почва да се върти, че темата е направена от някой от екипа на сайта с цел привличане на интерес и внимание, а латиницата е за по-голяма автентичост.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
еми намери си някое момче,което слуша метъл също и готово.
Не се ври при "анти-метълите"
спри да слу6а6 метал макар 4е метала е мнооооооооооооооооооооооо див
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
а да ми ядеш чорапите искаш ли?Първоначално написано от olive_oil
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Първоначално написано от Анонимко
Ами... не му казвай хаха
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Просто бъди каквато си и остави тъпаците да идват и отминават.Нямаш причина да променяш себе се и това което слушаш.![]()
Може би защото се хващате с нагримирани педали и чалгари,който си нямат понятие от тая музикаПървоначално написано от Анонимко
.Метълът би отблъснал някое момиче,което не слуша това,което слушам азз
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Глупави и задръстени са. Не ти трябват хора, които се отдръпват заради това. Аз не съм такава, а съм от "гнусните метъли".
Оооо метъла е толкова диииив...по див и от Тарзан бееее!Първоначално написано от lo6a_karma
Аз също слушам метъл, но за всичките ми провали с момчетата досега си знам, че причината е в мен, е не в тва как се обличам, кво слушам и т.н.![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
are ako ne jiveete v Silistra nedeite da komentirate a.baasi si4ki bili 4algari...... dr1n- dr1n. ima tolkova metali i kakvi li o6te ne...zapoznavash se sniakoi toi te zapoznava s ostanalite metali i t si izbira6 s kogo 6e izliza6 i s kogo 6e hodi64estno kazano naistina ima hora koito mraziat metalite i gi sv1rzvat s narkoticite .......ama ndei gi slu6a tiah
ми явно в Силистра мъжете не разбират от жениПървоначално написано от Анонимко
Някои хора, не всички.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Ima i hora i hora kakto i metyl i metylno vsi4ko zavisi ot tova kakvo si a v pove4eto slu4ai ne stava duma za tova kakvo slushash
![]()
![]()
![]()