.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 196

Hybrid View

Guest
    хахахаххаах а ллеелееее .... секс правила на 12
    па на 12 сигорно вторичните полови белези не са ти се появили хахаха(т.е. нямаш оформено женско тяло) на къде си се залетяла да правиш секс, я се връщай в пясъчника с другите дечица

Супер фен
    HAhahahaah luda li si be?Na 13 i serioznem priqtel,az pyk sym Dqdo Mraz!lqlqlq ... veche porasnali malko po visoko ot trevata i davai iurush da sa ebat ... malki kurvichki.Za kyde byrzate?Jivota e pred vas!Sled vreme shte ima da syjelqvate,ama shte e kysno.Ma to sii za vas!Chupese si glavite ... Stavash smeshna!!!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от фбгфбгжф
    Е свикнал съм да гледам селски мнения по форумите,ама то вашето е прекалено.Само едно позитивно лице видях от всички,писали по темата.Идеята за тази тема беше моя.Аз казах на гаджето да я постне и предварително си знаех какви ще са повечето мнения.Незнам на колко е malka_sladuranka,аз съм на 20 и не вижзам защо на някой им се струва чак "невъзможно" да имаме сериозна връзка?!На My_Infernal_Majesty мога да кажа само да си го начука,щото ми е мн.по-лесно да я напсувам в момента отколкото да я убеждавам в неща,от който явно няма голяма представа.За 1-ви път влизам в този форум и ми е пределно ясно че мястото ми не е тук..просто знам че бебчето ми прекарва доста от свободното си време тук и реших да се поинтересувам и аз,но уви тфа не е място за мен .На 22 годишната ше кажа само ако на тая възраст не можеш да кажеш подобно нещо на баща си - ти никога няма да можеш.Бтв родителите и знаят..е и?!За разлика от вас повечето,които в момента четете на над 20-25г. който уж сте от младото поколение и мислите като старчоци от по миналия век,нейните родители са много добри,съвременни и разбрани хора.
    П.С.Живеем в 21 век! \/
    понеже е късно вече ще кажа-евала 20 годишен зрял мъж ч**а 13 годишна пикла. Така е-с този акъл по-зряла няма да ти върже НИКОГА!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от фбгфбгжф
    Е свикнал съм да гледам селски мнения по форумите,ама то вашето е прекалено.Само едно позитивно лице видях от всички,писали по темата.Идеята за тази тема беше моя.Аз казах на гаджето да я постне и предварително си знаех какви ще са повечето мнения.Незнам на колко е malka_sladuranka,аз съм на 20 и не вижзам защо на някой им се струва чак "невъзможно" да имаме сериозна връзка?!На My_Infernal_Majesty мога да кажа само да си го начука,щото ми е мн.по-лесно да я напсувам в момента отколкото да я убеждавам в неща,от който явно няма голяма представа.За 1-ви път влизам в този форум и ми е пределно ясно че мястото ми не е тук..просто знам че бебчето ми прекарва доста от свободното си време тук и реших да се поинтересувам и аз,но уви тфа не е място за мен .На 22 годишната ше кажа само ако на тая възраст не можеш да кажеш подобно нещо на баща си - ти никога няма да можеш.Бтв родителите и знаят..е и?!За разлика от вас повечето,които в момента четете на над 20-25г. който уж сте от младото поколение и мислите като старчоци от по миналия век,нейните родители са много добри,съвременни и разбрани хора.
    П.С.Живеем в 21 век! \/

Споко пич с времето ще осъзнаеш, че си педофил.

хах
    Guest
    Споко пич Smile с времето ще осъзнаеш, че си педофил.
    толкова вярно ;>

Имам чувството,че главната причина разни на по 20 години да ходят с 12,13 годишни е,че само те ще им пуснат за секс
    Така е..по-трудно е да вържеш някоя "по-възрастна" да я чукаш,нали

Abe pomislete malko e na 13 da se xyx6 mnogo e rano e az mislq,4e na 15 e rano o6te da poiz4akam ama kakto gledam... \/

huahyauhau
    Guest
    Neam dumi prosto kolko ste mi zle.Edin ot gostite vijdam e pisal mnogo verni ne6ta,a imenno 4e ot momi4e do momi4e balkan razlika.Edni na 13 sa deca moje i na 18 da sa,dokato drugi v slu4eq i momi4eto koeto pusna temata misli po mnogo po razli4en i pravilen na4in za razlika ot mnogo ot vas tuka.krem4et0 ti ako si misli6 4e po golemi nqmalo da mi pusnat mn se l1je6,razlikata e,4e tova momi4e znae s kogo iska da e,a ne kato pove4eto kurvi4ki ot 12do20 4e i gornica koito samo si probvat k1smeta i gi e strah da se hvanat s edin,za6toto vinagi moje da izberat po dob1r.Hodil s1m s po golemi ot men..i znam kak stoqt ne6tata,a tova 4e na taq v1zrast pove4eto ot vas sa si igrali na kukli kakto kaza edin ot gostite si e va6 problem.FiRe_LaDy "dqdo mraz" neznam ti kolko si po visoko ot trevata,no si li4i koi e sme6niq v slu4eq,i gledai da ne spomenava6 pove4e dumi4kata "kurvi4ki" v taq tema.Vseki znae kakvo trqbva da pravi za da stane kurva edno momi4e.A v tozi slu4ei nqma ni6to ob6to.Tova 4e moje bi ti si duhala i si se 4ukala s bezbroi m1jagi ne zna4i 4e vsqka e kato teb.A kolkoto do tova,koi koga 6tql da s1jalqva za post1pkite si e individualno za vseki.
    6te me nakarate da se reg v toq forum ei :P
    6ibani selqni

Обещанията са за да се спазват
    Ти ще си моята жена,със GTA-йката със 200 във града е това е скоростта,със теб искам живота,любовта и смъртта да споделя,
    на тоя свят за мене ти си радостта,обливаш ме с неземна красота..

Detence mnogo si malka da imash seriozen priatel.Ne si dorasla ne se misli za mnogo madra izjivei si detstvoto ne barzai da se shibash!

Град
    София
    Много интересни мнения и то на хора които са на или над 15 години. Тъй като и аз съм по тоя път смятам че сексът на 13 е просто една ненужна изцепка. Едва ли не да се представиш пред другите , че си вече голям и че си голямата работа. А всъщност не осъзнавате к'во можете да си причините като последици. Да оставим това. Само израза "да имаш приятел на 13 години" буди огромни съмнения у човек. Добре може ти да изпитваш силни чувства ама дали е същото от другата страна. Може да си те използва само заради желанието ти да правиш секс защото го "обичаш". Тъй че айде малко помислете малко преди да се изрежете така смело....
    Доколкото до последния пост. Имаш право че хората са различни и че едно лапе на 13 може да си остане идиот за цял живот, но все пак има надежда до 18-20 години да му дойде акъла.
    What ever you are, be a good one

lolly_ ти така ли направи?!И кой/коя си,че ще казваш кой е мъдър и кой не и кой какви приятели да си има.Да вярно малка е как ще има сериозен приятел,тфа е няква лудост..по добре да има само несериозни ./.
    Ти ще си моята жена,със GTA-йката със 200 във града е това е скоростта,със теб искам живота,любовта и смъртта да споделя,

"Едва ли не да се представиш пред другите , че си вече голям и че си голямата работа."
    vladist защо си мислиш,че се е похвалила пред някого?Този форум е едно от малкото места където го е споменавала и то защото аз подхвърлих идеята.
    "Добре може ти да изпитваш силни чувства ама дали е същото от другата страна. Може да си те използва само заради желанието ти да правиш секс защото го "обичаш"."
    Колкото до това ще кажа само че скоро се навършват 1г.и 3 месеца откакто я "използвам" и ако нямах сериозни намерения не бих се занимавал толкова време с нея,просто няма смисъл!
    За последното имаш право надеждата умира последна.

Голям фен
    Град
    trqvna
    добре момиче на 13 годишна възраст как очакваш да възприеме приятеля си на сериозно и за какъв секс изобщо става дума остави това че не е готова психически ама то физически няма как да е готова как може в това малко телце което туко-що е навлязло в пубертета да влезне един мъжки член а как има изобщо мъже или момчета които са готови за правят секс с 13 годишна какво привлекателно има в едно детенце за един имащ се за зрял човек според мен такъв секс е не прибързан а и аз незнам какво за мен секса на 15 е прибързан както се уверих а да неговорим за 13 наистина много жалко че има такива хора които си го позволяват на 13годишна възраст

В този случей има много мнения и едно от грешните е твоето.
    Както и да е спи ми се кфо се занимавам..

ае лека на всички

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KpeTeHa
    Колкото до това ще кажа само че скоро се навършват 1г.и 3 месеца откакто я "използвам" и ако нямах сериозни намерения не бих се занимавал толкова време с нея,просто няма смисъл!
    .
    Не съм казал че това е стопроцентово явление. Изключения винаги има няма спор. Обаче мн съм слушал как на 13 са ги е*али и после са ги зарязали. И това такова мръсно петно може ти остави на психиката, че цял живот да се псуваш.Пак казвам това не е винаги така, но в повечето случай ....
    What ever you are, be a good one

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    HAhahahaah luda li si be?Na 13 i serioznem priqtel,az pyk sym Dqdo Mraz!lqlqlq ... veche porasnali malko po visoko ot trevata i davai iurush da sa ebat ... malki kurvichki.Za kyde byrzate?Jivota e pred vas!Sled vreme shte ima da syjelqvate,ama shte e kysno.Ma to sii za vas!Chupese si glavite ... Stavash smeshna!!!
    Ох мила, да напълно си права!Ама кой те слуша?!Днес всички малки момиченца почват да се ебат на 12-13 години...и сега като се замисля чак са смешни и тъпи!Живота е пред нас, а и нали първия път се помни винаги...ама те наще да са много вървежни дайй да се ебат на 12-13!Оставяйте ги, ко се занимавате!Правят секс а си нямат и ни най-малка представа какво правят..сексуалната им култура е точно никаква ..то и затова форума е пълен с теми от сорта на: Направихме го..скъса се..ся ко да правим!? Еми първо вземете се образовайте и тогава правете каквото ще правите...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от huahyauhau
    Neam dumi prosto kolko ste mi zle.Edin ot gostite vijdam e pisal mnogo verni ne6ta,a imenno 4e ot momi4e do momi4e balkan razlika.Edni na 13 sa deca moje i na 18 da sa,dokato drugi v slu4eq i momi4eto koeto pusna temata misli po mnogo po razli4en i pravilen na4in za razlika ot mnogo ot vas tuka.krem4et0 ti ako si misli6 4e po golemi nqmalo da mi pusnat mn se l1je6,razlikata e,4e tova momi4e znae s kogo iska da e,a ne kato pove4eto kurvi4ki ot 12do20 4e i gornica koito samo si probvat k1smeta i gi e strah da se hvanat s edin,za6toto vinagi moje da izberat po dob1r.Hodil s1m s po golemi ot men..i znam kak stoqt ne6tata,a tova 4e na taq v1zrast pove4eto ot vas sa si igrali na kukli kakto kaza edin ot gostite si e va6 problem.FiRe_LaDy "dqdo mraz" neznam ti kolko si po visoko ot trevata,no si li4i koi e sme6niq v slu4eq,i gledai da ne spomenava6 pove4e dumi4kata "kurvi4ki" v taq tema.Vseki znae kakvo trqbva da pravi za da stane k***a edno momi4e.A v tozi slu4ei nqma ni6to ob6to.Tova 4e moje bi ti si duhala i si se 4ukala s bezbroi m1jagi ne zna4i 4e vsqka e kato teb.A kolkoto do tova,koi koga 6tql da s1jalqva za post1pkite si e individualno za vseki.
    6ibani selqni
    Are be z obidi!!! Az sam na 13 godini i mom4etata s koito se subirame mislqt sa SEX i momi4etata kato tva koeto e pusnalo temata im se vruzvat i posle tiq momi4eta koito sa se 4ukali s takiva adski mn sujaliavat posle ne kazvam 4e moite fr sa pedofili
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Are be z obidi!!! Az sam na 13 godini i mom4etata s koito se subirame mislqt sa SEX i momi4etata kato tva koeto e pusnalo temata im se vruzvat i posle tiq momi4eta koito sa se 4ukali s takiva adski mn sujaliavat posle ne kazvam 4e moite fr sa pedofili
    Пък гледам и гледам и се чуда наясно ли си с това, което може да ти се случи .Дали половината където казват "чувствам се готова" и са на 12-13 дали са нясно с последиците или кат стане фала,тогава се замисляш се псуваш защо не постъпи по умно. .

Град
    София
    Абе, те не са им порастнали клитури още, те ми вървят да се плякат...

Guest
    Pak shte vi kaja...ne vsichi momicheta sa ednakvi...kakto i ne vsichki momcheta Prosto ima momicheta koito moje i da ne znaqt kvo pravqt no ima i takiva koito znaqt i tova ne mojete da go otrechete Ne mislq che vsqko edno momiche koeto predpochete da pravi sex s priqtelq si na 13 14...ne e gotovo Ima li vrazka...razchita li na partiora do sebe si...prosto nqma nishto losho Pravi ste ima i momichenca na po 12 koito go pravqt samo i samo da vidat kvo e,a vse oshte si igraqt na kuklichki,no tova ne oznachava che vs sa edni i sashtia Prosto tva se opitvam da vi obesnq,no ne stava...vie si mislite che vsi4ki sa deca na razi vazrast,no se lajete...ne vsi4ki sa ednakvi i ima momicheta koito sa pretarpqli adski mn v toq jivot na razi vazrast i prosto ne moje da kajete che ne sa gotovi i nz kvo pravqt CHe ima ligli i go pravqt za slava IMA NO NE SLAGAITE VSICHKI POD EDNO

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от huahyauhau
    Neam dumi prosto kolko ste mi zle.Edin ot gostite vijdam e pisal mnogo verni ne6ta,a imenno 4e ot momi4e do momi4e balkan razlika.Edni na 13 sa deca moje i na 18 da sa,dokato drugi v slu4eq i momi4eto koeto pusna temata misli po mnogo po razli4en i pravilen na4in za razlika ot mnogo ot vas tuka.krem4et0 ti ako si misli6 4e po golemi nqmalo da mi pusnat mn se l1je6,razlikata e,4e tova momi4e znae s kogo iska da e,a ne kato pove4eto kurvi4ki ot 12do20 4e i gornica koito samo si probvat k1smeta i gi e strah da se hvanat s edin,za6toto vinagi moje da izberat po dob1r.Hodil s1m s po golemi ot men..i znam kak stoqt ne6tata,a tova 4e na taq v1zrast pove4eto ot vas sa si igrali na kukli kakto kaza edin ot gostite si e va6 problem.FiRe_LaDy "dqdo mraz" neznam ti kolko si po visoko ot trevata,no si li4i koi e sme6niq v slu4eq,i gledai da ne spomenava6 pove4e dumi4kata "kurvi4ki" v taq tema.Vseki znae kakvo trqbva da pravi za da stane k***a edno momi4e.A v tozi slu4ei nqma ni6to ob6to.Tova 4e moje bi ti si duhala i si se 4ukala s bezbroi m1jagi ne zna4i 4e vsqka e kato teb.A kolkoto do tova,koi koga 6tql da s1jalqva za post1pkite si e individualno za vseki.
    6ibani selqni
    О,да като те засегнем на тема педофилия и веднага-аз съм спал и с по-големи от мен. Тогава защо сега вършиш престъпления-да спиш с 13 годишна е незаконно и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. дори и да е с нейно съгласие,с това на майка й и на етърва й-престъпление Е. С криминално проявени няма смисъл да се спори

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от KpeTeHa
    lolly_ ти така ли направи?!И кой/коя си,че ще казваш кой е мъдър и кой не и кой какви приятели да си има.Да вярно малка е как ще има сериозен приятел,тфа е няква лудост..по добре да има само несериозни ./.
    на 13 не трябва да има приятел. не е жалко или глупаво,а е просто смешно. вчера й дошло,пораснали й гърди тази сутрин,не се види от земята,няма грам женственост,а акъл- 2 пъти.
    А,господин Педофил-тя е на 13,а вие ходите повече от година. Значи си се влюбил,когато мацето е било на 12. В какво? В невинните й устенца,в кравешкия й поглед или в девствената й п**ка?
    И как може на 19 да се влюбиш в 12 годишно,като то си е едно бебе сравнение с теб. За какво си говорите? За това колко й е трудно да пише и да смята. че не може да прочете книжката си от 10 стрници за 1 седмици или за поредния епизод на анимацията с Барби?
    Не тя е зле-ти се зле след като намираш общуването си с 12 годишно момиче за пълноценно,обогатяващо те и ценно!

ami spored men ne e normalno 1 DETE na 13 da pravi sex ta to o6te ne se e razvilo ama ina4e tragnalo da se e*e glupavo e spored men ama vse pak tfa si e tvoq rabota
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Мега фен
    Град
    SF
    За последните 5 дена, тва е сигурно 10-та тема относно 12 годишните и секса. И 4ета, 4ета и всеки си знае неговото и не приема 4уждото мнение, така 4е що изобщо се мъ4ите?!?
    Нито ше успеете да убедите някоя 13 годишна пикла, 4е е по-добре да си мисли за куклите и плюшените ме4ета, а не как да ходи да го лапне на някой батко или да се из4ука възможно най-рано било заради модата, било заради собствените й ненормални представи, 4е й било "дошло ве4е времето". Нито пък някой ше ни убеди нас "тъпите каки4ки" колко сме зле и как трябвало да живеем в 21 век където всеки прави секс и свирки едва ли не щом проходи
    Абсолютна глупост са тея спорове

Робинята на Quench

Повече от фен
    Ама вие верно не може да четете. Първо не се казва Ф-че. Ф-че значи малка буква Ф, това което ти визираш се казва МОМИЧЕ. Второ никой не е казал че е много лошо и ужасно момиче да прави секс на 13 освен Кремчето, тя не е видяла другата страна на медала, от нейната гледна точка си е права, макар и много еднострано тя си аргументира мнението и аз го уважавам, друг е въпроса че не съм съгласен. Единственото което мнозинство от нас каза е, че е хубаво МОМИЧЕТО да си прецени сама, а не да го прави защото а) приятеля и я кара б) приятелките и го правят в) се счита за модерно. Да го направи от любов(не че има такава на тази възраст) или от от желание - ОК! Да го направи като се образова и знае за рисковете, как да се предпази и каква отговорност поема - ОК! Обаче някаква патка, да си легне с някакъв 25 годишен охлюв защото бил загорял ама не можел си намери наборка и после да идва да пита "Дадох му в гъза и той свърши там, бременна ли съм?" не става. Единственото което искаме е тези 13 годишни които се решат на тази крачка е да знаят какво правят, нищо повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си