- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 13 годишните които правят секс..
Хахахах колко сте ми смешни олеее :P Майко..ще падна от смях!Както вече ви каза мойто мило..нашите знаят,че спя с него и са си много свестни хора даже
А вие сте толкова задръстени и прости..че дъвчете на едно и също място..дори не си играх да чета всички мнения..
Ама аз си го обеснявам само по един начин..ВИЕ ЗАВИЖДАТЕ ЗАЩОТО АЗ ИСПИТВАМ УДОВОСТВИЯ ОТ КОИТО ВИЕ НА МОИТЕ ГОДИНИ СТЕ СИ НЯМАЛИ И ХАЛ ХАБЕР (А МОЖЕ И ОЩЕ ДА СИ НЯМАТЕ ДЕ)
Хаха и веднага почнахте да говорите за педофили за курви..това,че се обичаме повече от колкото вие можете да си представите не ви дава право да ни обиждате ма кво ся..вие сте си прости
И я се замислете бе ало?Колко ни е разликата 7 години..след време изобщо няма да се забелязва...сигурно на половината от вас майките и бащите ви са с по 10 год. разлика..
А и забравих...има за какво да си говорим даМислех си,че не съм кой знае какво,но се убеждавам,че имам много повече акъл от 90% от вас! malka_sladuranka мерси,че ме подкрепи мацко
KpeTeHa мило мерси за всичко което си казал...ама кво повече да се ядосваме с плиткоумници![]()
![]()
tc,purvata rabota na roditelite shte e da go zakopat i edva sled tova dobrovolno v uchastuka.Първоначално написано от alice sw
-vqrno e,che decata veche se razvivat po-burzo.malkata mi sestra poluchi purvata si menstruaciq na 8godini,a i fiziheski si se razviva dosta dobre)na 12g.e,moje da se kaje,che e s tqlo na jena,obache na akul e tochno na 12-e, malko poveche de,v sravnenie s debilnite i suychenici..est,che se interesuva ot vruzki,svirki i t.n.,govorim si za tezi raboti.tq poznava moq priqtel(s kogoto sme zaedno ot 3g) i znae na kakvo trqbva da se gradi edna istinska vruzka.nikoga ne bih si pozvolila da i slagam nqkvi granici za purva celuvka,purviq put,kogato da pravi sex i t.n.,prosto zashtoto tq taka ili inache si popiva ot men i ne mislq che shte napravi nqkoq glupost.
-nz kak roditelite na taq,pusnala temata,vuzpriemat,che nqkuv 20 godishen q chekne.a otnosno 20godishniq..ti kvo??az sum pochti na tvoite godini i ne moga da si predstavq nqkoi ot priqtelite mu dori da izliza s momiche pod 16g..normalnite momcheta/muje si tursqt gadje ili ebane s nqkoq na tqhnata vuzrast.Studentski e pulen s k*rvolqci,kvo pravish ti s tova dete??!!??
ti naistina imash problem.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Скъпа, едно е разлика от 7 години,когато единия е на 20 да речем,а другия на 27,а съвсем различно,когато партньорът ти е на 13. Радвам се че има такива "освободени" родители. Защото само незаинтересован родител ще каже браво на такава постъпка или тя няма да му прави впечатление. Да-родителите имат вина. Кой нормален човек ще одобри детето му,което до преди 2-3 години не се е къпало само и не си е вързвало обувките без чужда помощ да се ч**ка. Семейната среда е важна за изграждането на личността а при теб тя липсва.
А колко се обичате само,колко общи теми на разговор имате,колко незаменимо е вашето партньорство-мале,ле!
Приеми го-ти си тъпа увлечена хлапачка,а той е задръстеняк и простак щом не може да си намери равнопоставен партньор в живота,а се занимава с пикли на 12-13. не,че приемам тези неща,но да кажем да си с някой на 14-15 по бих го разбрала. Да,мъжете са бебета и си остават такива и на 20,но все пак на 20 години човек иска истинска,искренна и пак повтарям пълноценна връзка. Кой нормален 20 годишен би гледал по такъв начин 1 момиче-никой. Просто гаджето ти е много недорасъл,ама явно по акъл си пасвате. Обичайте се.
Вместо да не си правиш труда да четеш мненията, по-добре си го направи и ги прочети. Все пак ти си предизвикала тези коментари и е редно да ги "изслушаш" в твоя случай да ги прочетеш!
kvo udovolstvie be,na teb sega ti rastat cicite i ti se oformqt polovite organi..i blagodarenie na tvoq batko vaginata ti veche ima formata na negoviq ui.chestito
poprincip na tvoita i negovata vuzrast,razlikata ot 7godini bi se ravnqvala na 2 vagona knigi.sudeiki obache po postovete vi mislq,che takava nqmaПървоначално написано от malkoto_sladur4e
puk i neshto vajno,koeto da otbeleja-tuka nikoi ne ti kazva da spresh da se shibash.prosto oponirame i izrazqvame mnenie,che 13 godini NE e normalna vuzrast za zapochvane na sexualen jivot.ti kato shtesh si se shibai pod put i nad put i tolkoz.tochka.
хмkrem4eto аз пък щи кажа,че твоя баща е най-задръстения човек за когото съм чувала!
Извинявай ама на 22 жена може да има деца (което е съвсем нормално)...твоята работа е много зле!Я моля те..не се занимавай тука с нас ами отиди се наеби и си роди един изрод шот ми писна от тебе и кажи на задръстеняка (баща ти) да се опрай малко!
Ти си бавноразвиваща бе маце!Смешна си..ае вари се оправи и тогава ела да ми говориш
![]()
![]()
абе какво ви става бе .. какво сериозно нещо може да има едно 13 год. моми4еНЦЕ .. Какво е видяло от живота за да претендира 4е е готова да води полов живот.. незнам днешните деца на 13 год. с какви разбирания са за живота но аз като бях на тяхната възраст си мислех за дале4 по други неща.. не дали съм готова да правя секс.. днешните деца просто са обсебени от мисълта 4е щом приятелките им са правели за да са в крак с модата и те не трябва да изостават .. това е супер гре6ен на4ин на мислене .. хубаво е 4е има такива тема .. ама след като те сами не мислят за себе си аз ли да го правя.. айде спирам 4е се ядосах![]()
![]()
![]()
![]()
Първо-нямам 22. Второ рано ми е за деца,защото противно на твоето мнение съм млада. 3-то водя си нормален и хубав сексуален живот и не съм незадоволена. 4-то по-добре да е задръстен и да ме е възпитал да съм разумна,отколкото да ме аплодира,че се шибам на 12!!!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
5-то аз ако мацка съм бавноразвиваща се.........ти не знам какво си. Развитието не човек не се определя от това кога се е чукал,а от неща като акъл(който на теб липсва), отговорност,съзнателност и способност да анализира дадена ситуация!!!
Krem4e, мани я, кво се занимаваш изобщоПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Робинята на Quench
Дам и аз се чудя как една жена на 21години, може така да се пали и така да се напича на едни 13-14 годишни с неморално поведение според нея.Първоначално написано от SINDEL
П.С кремче дразнят те така, защото виждат че се връзваш.
predi6nata vryzka na sega6noto mi gadje e bila 3 godini
i kogato e trygnal s vyprosnoto momi4e tq e bila to4no na 13
taka 4e ima i seriozni vryzki na 13
3 godini nikak ne sa malko
potresena sam !!!!!!!!!! mn zabludeni deca![]()
![]()
![]()
Точно така мацка 123!!!!!!!!Кажи им на 95% от хората които са писали мнение,че и на 13 години много момичета имат връзки които продължават много дълго (дори може завинаги!)krem4eto моите родители също много държат на възпитанието ми,но баща ми не е задръстеняк като твоя
Моя живот също е хубав...ааа ама чек чек кво каза ти?Че твоя полов живот е хубав така ли?
? Ем сори,че другата част от живота ти не е хубава ма така като те гледам май сама си си го направила !
![]()
Мила моя малка дрисло,
Първо, аз като съм почнал на 13 пак ли съм задръстен? Или факта че съм почнал на 13 и казвам че не е от най-правилното ме прави тъп? Изпитала си удоволствието? Кое удоволствие? Ще ми кажеш че си изпитала пълноценен оргазъм на 13? Хах! Какво? С твоя се обичате? Това по какво го позна? Че ходи с теб по кафенца, държи те за рачичка по улицата и се ебете? Това ли е обич? Или ти говори мили думи? През какви неща сте минали че говориш за обич? Имало ли е ситуация когато ти си се нуждаела от него а не от кура му и той да е бил там? Жертвал ли е нещо заради тебе (освен интереса към това как гледат хората към него, защото да се задържи с такава арогантна, псевдо-интелигентна и многознаеща пикла като тебе го прави да изглежда като най-големия цървул). Ти какво знаеш за обич? Знаеш това кеото виждаш по телевизията и чуваш в песните (главата си режа че си чалгарка). Жалко че си природно тъпа а не възрастово, иначе щеше да разбереш един ден каде ти е грешката. Ама давай, карай си с 20 годишния, после ще е още един 20 и кусур годишен, после още един и така един ден като станеш на 20 и искаш някой да те вземе ще си с мазна кожа от всичките гримчета, изпепелена коса от всичките поядисванки, анорексичка и п**ката ти ще е с хастара навънка. И когато тогава за първи път изпиташ нужда да те разбере някой и обича и закриля, никой няма да те земе защото момчетата като им дойде акъла си търсят свестни мацки. Кремчето бих и се присмял на 13, но сега, бих предпочел едно сериозно момиче с ценности възпитание и мисъл, и явно и желание за секс, която макар и ако и бях първия, тя щеше да се научи. Предпочитам го пред някаква изтърбушена обучена курва. Ама и ти си ясна. Ще си намериш някой цървул с пари и ще се чукаш с комшията. Ясна си. Приятен живот.
Едно е на 13 да започнеш връзка, а друго на 13 д аимаш сериозна връзка от година и три месеца. И вече да си спал с няколко човека. Освен това физическото раазвитие при момичетата почва от около 9 години до 18. Това значи,че на 16 години едно момиче е напълно готово за секс, а натам вече е готово и за бременност. И е много по-малък шанса да намериш момиче, което на 16 мисли като 12 годишна ( Познавам едно такова инфантилно момиче,което немисля,че скоро ще почне да се е*е със всеки срещнат и е много приятен човек). Но въпреки това физическото и развитие е напълно нормално. Което също е толкова важно при секса. Психически готова...Пфф... Ок, а за теб какво трябва да е психическото развитие на твоята възраст. За мен нужното ниво е д аможеш спокойно и без съмнения д аси кажеш "Да аз мога да приема евентуален риск. Да мен не ме е срам че го правя. Не, аз не го правя защото някой ме кара, някой желае или за да се почуствам повече от останалите" ...това е за мен. ОК, родителите ти са спокойни...ми представи си утре те изнасилят (не дай си боже) как ще го приемат? Няма ли отношението да е същото както на тези Модерни родители..ами незаинтересоваността. Иначе има и разлика в какво състояние са били когато си им го казала. Ако са били пияни на щайга - е нормално е да не им направи впечатление.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
За моралният пример - ми има една мъдрост "Крушата не пада по-далеч от дървото"...ми ако и майка ти е правила така? Приятно ли ще ти е да разбереш,че някакъв много по-голям е е*ал майка ти понеже неможе да си намери някоя на неговата възраст? От морална гледна точка...е приета възрастова разлика някой на 18 да ходи с момиче, не по-малко от 16. Иначе казано 2 години. А освен това под 14 години се водиш момиченце (както каза някой по-горе). ...ако неможеш самичка да си направиш изводите просто свирни (не на приятеля ти, а има такива лафове - иначе казано д ами кажеш...аз да съм спокойна, че си ме разбрала).
Относно приятелят ти ...мисля първо да дам пример. Аз съм на 16 и половина и с един приятел на 19 си говорихме около 2 часа за изкуство, история, география и икономика, дори политика...Хмм това май му викам аз пълноценен разговор. Много време си говорихме и разбрах много неща. Сестра ми е на 12 и освен да ми разкаже някой урок или какво е станало през деня. Какво би могло д анаучи едно 12-13 годишно момиче един мъж на 20? Малко е странно...Иначе казано една шестокласничка какво може д анаучи един мъж (да кажем с възрастта на студент)....
Отговор: Разбира се че може, ако той учи Кукловодство (как се приемат действията му)... или психология- как реагират малките дечица под въздействието на чалгата (половината песни имат уникален смисъл "Искаш ли близалка..." ).
Аз не съм човека, който може д акзва дали си направила правилно, но мога да ти кажа,че те съжалявам...По тъжна причина по-рано се сблъсках с поблемите от живота и никак не ми беше приятно,че детето в мен се загуби почти. Това е много хубаво качество, когато някой запази тази невинност в себе си. Но има разлика между наивност и невинност. Мисля,че ти си наивна,че на 13 ми заявяваш за сериозна връзка с някой, който е ходел на училище, когато ти не си била запланувана още
Айде със здраве
П.П. Относно Кремчето и баща и - така тя поне знае,че ако стане нещо ще получи подкрепа от родителите си...Знае рисковете и ги е преценила. Не виждам нищо лошо![]()
;Първоначално написано от malka_sladuranka
Ееееее жена. Аз съм си момиче![]()
Абе от нямане какво да правя,а и обичам да споря по принцип!
haha p1rvo tfa mi e edinstvenata seriozna vr1zka i vtoro s1m spala samo s KpeTeHaZna4i da razbiram,4e me podkrepq6 tam f-4eto koeto pisa 4e e edno da si imala mn vr1zki na 13 i drygo da po4va6 vr1zka kato si na 13 a?Pak ne ste razbrali we pak we!Az da ne s1m kurva!KpeTeHa si mi e edinstven
![]()
shte stanesh,shte stanesh...![]()
![]()
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
На 21 години и си момиче???А бе ти нормална ли си или си страшно дебелизирана пикла? Как на 21 ще си момиче? Момичетата са горе-долу до 18, а след това са млади жени. Да ми говориш, че на 21 си момиче, явно си един дебил, но нищо чудно, след като са те отворили едва на 20 години. То развитието ти е изостанало най-категорично и безапелационно в сяко едно утношение. Ма ти си била студентка, чак две висши учиш. Уууу и 5 да запишеш ще си от тия вишисти дето нищо не знаят и висят после без работа щото са некъдърни. Само се надявам да не вземеш и ти като себеподобните си след някоя година да дойдеш и да ни напълниш града, че ми писна по цял ден в центъра да слушам как ми говорят на меко разни клявки със самочувствие ама без грам подплата. Е такива като тебе. Задръстенячки от дъблоката провинция които не само че изостанали ами имат и сурата да спорят и да дават мнение. И аз не съм парижанка, ама поне акъла ми е на градско момиче. Може на 13 да съм се проебaла и до колко е правилно не е важно, по важно е че нямам против хората да се развиват без ограничения и всеки да си намира сам пътя и не споря и най-малко се чувствам дори на почти 16 вече жена, а ти ми говориш че си момиче. Смях смях цял живот смях ей това си ти. Извинявай ако се обиждаш обаче не можах да се сдържа така като ти прочитам мненията
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
^ ще се чувстваш жена на 16 , когато сама си переш и се издържаш пикла такава![]()
Аз сама си пера (има си пералня) чистя и т.н.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Скоро ще навърша 19 години, но още не мога да кажа, че се чувствам жена на 100 %. Да тялото ми е развито, психически същюо до известна степен съм жена, но... Аз все още съм момиче и го твърдя, въпреки всичко, което съм преживяла. Каква жена съм, когато още разчитем родитеите ми да ме издържат, когато има момент, в който имам нужда да отида при майка ми и тя да ме прегърне. Тогава се чувствам все още дете, а не жена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
а сама ли живееш , ти ли си плащаш наема на квартирата ?
не нали , тогава разлигавено момиченце , ще ти кажа , че едно момиче става жена , когато започне да носи отговорност и да носи последствия за постъпките си .. ква жена си ти ве градска разлигавена пикла , дето като си мисли ,че некоя мутричка , коятго кара голф 3ка я е отворил на годините , на които нормалното момиче гледа "Малкото пони" и вече е голямата работа ?!
Май става въпрос за менПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Ми не те подкрепям, но не съм и против. Най-малкото защото не съм някоя монахиня да казвам какво е редно и какво не, нито съм ти родител да ти казвам какво може и какво не д аправиш. Просто трябва да знаеш риска от всяко едно действие. Хубаво е,че споделяш с родителите си и може би са сигурни в теб, понеже им казваш дори такива лични неща. Да, това не те прави курва...но засега. Ако след 10 години някой се вгледа в теб няма д аброи с кои и колко пъти сте били, а ще види това,че си почнала от 12 години... И няма д аму е особено приятно... (давам кофти примери и сори,че май в предния пост се бях заяла някъде) (примерно ако исползваш една дреха 10 години после е много малък шансът да изглежда и да се приема добре. )
Иначе както казах коя съм аз,че да те съдя...Пък и всеки прави грешки, човешко е...за мен това е грешка, но и само можеш да докажеш,че няма да станеш някоя курва след време
. Да, странно е, да...така е. Но като се замислиш ти сама отговаряш най-много за себе си. Май (сега се сещам) Луй XIV беше станал крал на 9 години...
П.П. На пук не се живее, има някои неща, които е хубаво когато се спазват![]()
ехх Trisha1991 ти преценяваш хората по годините ли?!
може да е на 30 и да не се чувства жена, но има и още нещо мисля , че тя не го каза на сериозно ами просто вкара лек хумор в цялата тема, но ти си прекалено ограничена за да разбереш. между другото познавам човек на 30 години, води се за мъж, но не е по начина му на държание
Trisha1991 като гледам такива като тебе да пишат във форума се отчайвам от днешното поколение... само за едно се моля: дано всички момичета които са около 13 годишни да не са като теб[-o<