- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 13 годишните които правят секс..
Такааааааааа ето и другата ми любимка. Миличка,аз се чувствам момиче-не казвам,че съм такова,а просто се чувствам млада,жизнена и с младежки дух. Мога и на 60 да стана и да се чувствам така. И това не е минус,а плюс.Първоначално написано от Trisha1991
Относно това задръстена и дебил ли съм-няма как да те убедя в противното,защото не ме познаваш и няма как да стане,защото стоя далеч от подобни индивиди. Това,че образованието не определя интелекта е вярно,но когато учиш все нещо запомняш или ти прави впечатление. В следствие на това ти изграждаш виждане за нещата от живота.
По темата София-провинция ще ти кажа 1:Ако да си от столицата значи да се проебеш на 12-13 и да правиш свирки на непознати по купоните-предпочитам провинцията. Май само тук останаха такива неща като морал!
А това,че мислиш,че сексът развива без ограничение ще ти кажа едно. Сексът си е удоволствие. неговата цел освен това е да се възпроизвежда вида. Сексът провеня виждането на човек и обогатява личността му. НО липсата или неправенето на секс не означава застой в развитието.
P.S.не разбра иронията в поста,който цитираш-тъпичка си мила,за това!
Мисли оптимистично - момичето може да си пусне пералнята хахПървоначално написано от XXX_f
П.П. Твърдо против нейните два поста в тази тема![]()
Аз също вкарах известна доза ирония в поста си, но комплексираните хораци веднага го приеха съвсем сериозно, което не ме и учудва. Очаквах го разбира се.
Секс на 13-14 години винаги е имало. Първата братовчедка на майка ми, която в момента е на 36 години, е правила секс на 13, а съм чувала и от други хора които вече са минали 30-40 че и по тяхно време е имало както такива които са правили на 13 така и такива които са правили на 20. Въпрос на личносттно развитие е това. Кой кога озрял едни по-рано други по късно светът е такъв. Не сме в 18 век че да се пазим девствени. Макар при циганите из сливенско съм чувала да го има ама и там имат изобретения и носи бурканче със свинска кръв и показва бял чаршаф с петно после. Във всички народи и държави се прави секс от младите хора и тука шепа комплексарки които сигурна съм са дебели, пъпчиви ,очилати и много незабележими от мъжката част, избиват своите комплекси говорейки възвишено, високоморално и осъждащи всички останали нормално развиващи се тинейжъри.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
skupa moje predi 20 godini da sa pravili sex na 13 godini no tova e bilo izkliu4enie a ne kato sega-masovo,a za ciganite-pri tqh kulturata i takava te se jenat mladiПървоначално написано от Trisha1991
moeto li4no mnenie ama bez da se ubijda6 e 4e ti se 1 t`pa,ograni4ena k***a sigurno se predava po nasledstvo sled kato v roda vi ima takiva hahah
no tova ne ozna4ava 4e e normalno (ne sum kompleksarka grozna,pap4iva i debela samo da te svetna da ne da mi pi6e6 posle gluposti)
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
CvEtI`KiSs - не съм кyрва, бъркаш се. Не ми приписвай свойте душевни усещания към мен, аз не се чувствам по този начин
ami mila tfa si e moeto mnenie a q kato se tolkova otvorena mi kaji kvo e tvoeto du6evno use6tane za sebe si???Първоначално написано от Trisha1991
Trisha1991,
не, просто не е възможно да си чак толкова глупава!
Като ти чета постовете, ти, миличка, мани че сега никаква жена не си, ами може и да не станеш. Защото това не зависи от колко са те минали или кога си започнала да водиш сексуален живот, а дали разсъждаваш като зрял човек.
Първо, решението на един човек кога да започне полов живот не е просто въпрос на развитие, а на трезво мислене. Сексът е отговорност. На 14/15/16 майка можеш ли да станеш?! Въпросът е принципен - можеш да спазваш всички възможни предпазни мерки и пак да стане фал. Затова идеята не е "Ще се пазя", а "Ако стане нещо съм достатъчно зряла, за да поема отговорност за действията си, без да съсипя живота си." Също така, това да започнеш сексуален живот се отразява върху характера ти и разбиранията ти за света. НЕ, момиче на 13-14 не е имало време да се изгради като личност и такава интимност с друг човек може да отави траен отпечатък. Една млада жена, от друга страна, осъзнава това и може да прецени кога е дастатъчно зряла, за да контролира начина, по който сексуалния й живот се отразява върху нея (Не, момиченца, малки сте и просто не го осъзнавате, не се залъгвайте, че много бързо сте се развили.)
И за Бога, Триша, престани с тая провинция! Не разбирам какви са тия диви комплекси, дето избиваш. Ти тука си единствената "клявка със самочувствие, ама без грам подплата." Най-вече защото спориш по много глупав начин с млада жена (визирам Кремчето), ОЧЕВИДНО много по-интелигентна и зряла от теб, без дори да го осъзнаваш...
Но аз винаги съм твърдяла, че момичетата като теб имат някакъв сериозен проблем със самочувствието."И тука комплексарки които сигурна съм са дебели, пъпчиви ,очилати и много незабележими от мъжката част..." Много е тъжно, миличка, да живееш единствено за вниманието "на мъжката част". А още по-тъжно е, че с твоя подход, ще получаваш вниманието на онея мъже, дето просто не си заслужават...
iskam samo da kaja 4e si izkliu4itelno prava ama tq sega ne go osaznava a 6te go osaznae sled nqkolko godinki kogato vijda 4e mom4etata q otbqgvat za6toto ve4e sa q minali ne 1 p1t ama to si e za neq.kolkoto i da i obesnqva6 to akala nqma da i vlezne v glavataПървоначално написано от Barbie
Някой от тези които са писали познават ли се с Триша?Мисля че колкото и да ви дразни нямате право да я наричате комплексарка ако не я познавате достатъчно добре!Лично аз в голяма част от случаите подкрепям нейните мнения!Тук е ред да ме оплюете и мен!Прочетох внимателно всички мнения и мисля че има по гплеми комплексарки от нея!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
ami ok tfa si e li4no tvoe mnenie vseki ima pravo na glas zatova e forum,az ne q poznavam no si pi6a mnenieto!Първоначално написано от kukli4ka__
Е нема по голям базик от това да гледаш как жени/момичета се псуват !?!?!?![]()
![]()
По темата :
Все повече и повече се отчайвам в какви ръце ще оставим Майка България
What ever you are, be a good one
Говорите ми приказки от 1001 нощ, най-вече тази Барби, която колко е Барби само тя си знае, както и да еЕдна жена е жена когато събира мъжките погледи и желания. Тогава може да се чувства красива и пълноценна. Като идеш в някоя дискотека и всички се прехласват как танцуваш. Или си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти. Или с готини коли богати батковци, можещи да си позволят всяка една жена ти подсвиркват. Особено ако си с адски къса поличка и къса тишъртка. И кво ли не още. Ама кво ли ви разправям все едно не го знаете!?? И това милички ми тюленчета, не означава КУРВА!!! Не! Това е жена която си знае цената и как да я използва. Аз с много мъже съм флиртувала ама не се ебa с всеки дет ми е намигнал. Просто ми харесва да манипулирам мъже и то Мъже на по 30 и кусур години дето си гълтат езиците като им се развея и гледат ей така
Е тва ме кефи мене. Да знам че са ми в краката такива. А не ходя да им се яздя по куровете защото не съм пачавра и си имам други интереси. Просто зная как да получа мъшкото внимание и това ми стига на този етап.
А за 13 или 20 ше се го направите с някого е въпрос не само на моето и вашето желание а на това с какъв мъж сте. Има мъже на които просто не може да им се устои. Аз бях и все още съм с такъв. Доста по голям и опитен е и знае да ме пази. За да поемам и аз отговорности в сексуална насока. АМа кво ли ви разправям. Вие си живеете някъде си там и света си се върти покрай вас, а вие сте пропуснали да сте във вихъра на купона. Това има само едно определение и то е - ЗАДРЪСТНЕНОС
Хе имам чувството, че твойта гордост се гради на това колко мъже са ти посдсврикали и какво е тяхното състояние в обществтото. Ако е така значи си ебати "жената".Първоначално написано от Trisha1991
![]()
What ever you are, be a good one
Глупаче, това дето го описваш горе не се нарича "жена", а "лигла с комплекс за малоценност".
Естествено, че всяко момиче обича мъжкото внимание. Да, и на мен ми е приятно да гледам как мъжете се обръщат след мен. Но моят живот не се върти около това. Не може ежедневието ти да се изразява в това да "си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти." И защо си въобразяваш, че "с готини коли богати батковци" могат да си позволят всяка една жена? Не могат, миличка - истинска ЖЕНА не могат да спечелят просто ей така. Могат да си позволят момиченца като тебе, дето се прехласват по лъскави неща и се разтичат от кеф като някой "батко" им подсвирне. А защо си мислиш, че ти "харесва да манипулираш мъже и то Мъже на по 30 и кусур години"?! Много тъжно и жалко е да ти е нужно мъжко одобрение, за да се чувстваш жена! Това само показва, че ти не си достатъчно уверена в женствеността си и имаш нужда разни "мъже" да ти галят самочувствието, за да се чувстваш добре. Но същите тия мъже въртят глави и въздишат по всяка втора млада жена, не си въобразявай, глупаче, че точно ти ги впечатляваш и...хах, "манипулираш"! Гордей се, когато някой мъж те оцени, защото си забавна, мила, интелигентна...специална!
Тъжно, миличка, много тъжно...
Мда и затова после всички мъже ще казват,че жените са курви...че са повърхностни и ще ги използват като такива...и че имат значение парите и колите...Първоначално написано от vladist
Еми да, може ли да предположа,че си чалгарка? така де, слушаш чалга... Иначе не мисля,че трябва основният ми (принципно такива са ми възгледите) коз.... Защото както знаеш всеки един миг се ражда нещо по-младо, по-красиво и по-умно...така,че не се притеснявай. Иначе - да това е хубаво, да - така се хваща погледа на някой. Ама като хванеш погледа как ще можеш по-дълбоко да го хванеш,че да не стане така,че само му се клатиш на к*ра. Понеже утре ще дойде някоя с по-голям бюст, по-тънка талия и по-руса коса и ще ти го вземе. Пък и след време всичкият онзи фондютен(и всичкият грим) ще те превърне в нещо еднотипно като всичи онези, които привличат погледа с късата поличка ще те превърне в няква безхарактерна кукла... Мисля,че не всички живеят като теб, с тази цел някой ден да бъдат заменени с нещо по-младо ( такова като тях
). Мисля,че трябва да ти се извиня,че не съм грозна, тъпа, пъпчива и дебела (очевидно и комплексарка не съм) и,че много мъже ме уважават заради това което съм, а не защото имам п*тка. Един от класа ми казваше някво като стихче, кеото не помня точно, но беше нещо такова "Когато съм пиян... щом има п*тка все е злато" ...ти се описа доста златна по-горе
:
П.П. Защо не станеш Чалга дива (ъ...певица)
Не съм чалгарка. Слушам съвсем друга музика. Виждам, че хипотезата ти се гради на чалга-модата, е аз не съм от нея. Следователно всичко надолу написано нереално твърдение. Аз съм просто жена, която си знае цената, знае какво иска от живота и как да го постигне. Спорът повече е излишен. Цялата работа е в това, че целите и ценностите не се определят от това дали на 13 или на 20 ще правиш секс, а от други неща, които вие няма как да видите, защото сте коне с капаци и всяка направила секс, под нивото на вашето разбиране е всичко друго не не и нормален човек. Презирам подобни житейски схващания аз!
az sum na 16 i se 4udq dali mi e vremeto![]()
аз пък презирам 16-годишни лигли , които се мислят за жени , а едни пържени филии не може да си направи .. мама и тате ти купуват парцалки , но не .. ти си жена , само защото долу нямаш химен ?
Извинявай,че накърних твоята високо морална личност, която представя идеология като последната чалга песничка, която пускат в аморПървоначално написано от Trisha1991
Ако се имаш за по-голяма жена само заради това,че можеш да ходиш с къса пола и да манипулираш 30 и повече годишни мъже - просто се лъжеш
А за ценностната система - да има разлика. Когато едно момиче е на 13 почва да прави нещо не защото иска, защото това е много малко вероятно...не за друго, а защото физически не е развита и няма начин така да я тресат хормоните,че да и иде да я изч*ука някой...сещаш се
А според мен цената си знае тази жена, която знае,че не си струва д а се е е*ела с няколко човека преди да са и паднали млечните зъби...
а тази, която знае,че това не е нещо ей така. Освен това като си тръгнала от морална гледна точка - всъщност сексът е перверзия - като термин това означава нещо, която е изопачено и се използва с друга цел, а не с тази, за която е. Иначе казано нещо противно на морала. А не е перверзия когато се прави любов с цел - дечица. Моралните възгледи се променят, сега определено не е така...ама все пак на 13 е някак странно. Не си се похвалила още,че на 12 си имала сериозен приятел от 2 години, който има голф 3ка![]()
П.П. добре, извиняай,че ти казах,че слушаш чалга...ама имаш основните качества за чалга дива
=D> =D> еее, най-накрая да видя една тема дето наитина да й се зарадвам. Евала, моито момиче-само такаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
xaxaxa.....Purvo neznam i az kvo pravq tuka ma kak i da e......Vtoro..moje li toq izroda na 20 deto e 6ibal nekva 13 godi6na da mi kaje ot kade e za6to e da mu razcepa zubite ta kato se usmihne da prili4a na ciganska ograda v zubite....nema kvo da govorq za onq 13 godi6en produnen ko6er za mnogo otrakana li se pomisli kato te pompat kato vulkanizator nemoga da razbera...
Abe hora kato vidite 4uete za takiva vruzki v koito mom4eto e na 20 godini i vmesto da u4i se e zael sys zada4ata da izbiva kompleksi s nekoq 13 godi6na....ma scepete mu glavata we zaradi takiva kato toq 12-13-14 godi6nite propadat.....![]()
![]()
mi batka na tebe nema koq da ti pusne na tvoita vuzrast i re6i kum 13 godi6nite da se oburne6 ako iska6 da tezaveda tuka ima edna mnogo hubava detska gradina....mi az sum na 18 i sum 100% siguren 4e sum po muj ot tebe be papunqk izpruhnal....kade otide romantikata we kade otideha vsi4ki cennosti na koioto sa ni u4ili v semeistvoto i v u4ili6te maikooo...ne batka kazvam ti no budi siguren ako te merna nekade 6e si hodi6 bez kur zaklevam se daje 6ti dam prednina kato si vikne6 dvama tvoi vrustnici da te za6titavat....mazen bokluk pomrujlqk dolen kak ne te e sram da zaribqva6 deca we,da razberi te sa deca az ne se imam za mnogo golem i ponqkoga se durja kato pulen hlapak pa kamoli te kato sa na 13.....a ti malka izbu6ena palavrastnico produljavai da si dava6 guza kato pop o6te i skoro spokoino 6e moje da ti nabieme edno srednostai4esko po razmeri agne v putkata malka hi4 ne se pritesnqvam da ti govorq taka 6tom ve4e se ebe6
i odobrqva6 tva koeto pravi6 zna4i trebva da si sviknla da ti govorqt taka....
м/у другото тва беше мнение от менПървоначално написано от Анонимко
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ZNa4i tova koeto napisah po gore v temata se otnasq i za tebe davai mome ti si ni nadejda samo da te pitam ne6to dava6 li im da te dundurkat v dupeto ili za tva e o6te rano neznam pitam 6toto mai sum pensioner tuka ?!?!?Първоначално написано от barbie_†
Утре ще понапиша по темата по-подробно мнение,но само да кажа едно. Аз съм чалгарка. От дъртите и закоравелите. Слушам само и единствено чалга и се кефя. И не ме е срам да си кажа-няма нищо срамно. Не мисля обаче,че това се е отразило на моя морал или на ценостната ми система. това няма нищо общо!
kakva jena si ti be,drislo bezpodobna!otivai da si chetesh uchebnicite i zaduljitelnite knigi po literatura,barem si obogatish malko obshtata kultura!!Първоначално написано от Trisha1991
![]()