- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 13 годишните които правят секс..
ami tri6a ti ne si jena ti si malka pikla det se misli za takava i si znae6 cenata i kva ti e cenata???da lapa6 na toq i onq li aide stiga sega ne si namerila podhodq6tata s koqto da spori6 nqma da uspee6 mili4ka po dobre sqai i zalqgai nad u4ebnicite kakto ve4e drugite kazahaПървоначално написано от Анонимко
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
OtherDimension, като ти чета постовете се чувствам се едно душата ми си е регнала собствен акаунт и говори честно! Евала! Това което мисля ти го казваш. Триша, неграмотна кифло! Първо не използвай думи които не знаеш какво означават (безапелационно)! Второ, явно тука всички които не са на твойто мнение са задръстени и смотани. Трето тфа че ти е продънена сливата вече не те прави жена, прави те момиче без химен (OtherDimension). Четвърто това че си слагаш курвенските дрешки в пералнята и знаеш колко прах се слага, не те прави жена, всяка некадърна мърла може да пусне пералня. Не си си мръднала наглия гъз да искараш един лев, само ходиш да лапаш чурки и се мислиш за пичка. Каква гражданка си ти ма мухло проста? Нали много обичаш да четеш? Я прочети кога е почнала урбанизацията(щи кажа кво значи че 100% не знаеш - пренасяне на селското население в градове) в България. Всеки един от нас, ВСЕКИ, като погледне 2-3 поколения назад е от село. Какво съзнание имаш ти на гражданка ма пачур? Какво говориш срещу вишистите че нямали работа? Те нямат работа защото такива като тебе им я зимат, защото в БГ назначават жени на много места като дадат дупе, а не защото могат. Смях си ти! Неграмотна дрисла... хората ще обсъжда.
evala za tfa det napisaПървоначално написано от Snoopy_
krem4et0 написа:
... Според мен той отдавна знае, че правите секс и понеже си на 22 няма смисъл да реагира по какъвто и да е начин. Едва ли е толкова заблуден да си мисли, че само се опипвате с приятеля ти ...А аз съм почти на 22 и кажа ли на баща ми ще убие и мен и гаджето ми-100%![]()
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Идеята ми беше,че някои песни нямат особено смисъл ...тип "Марципани , шоколади..." "Тез червени домати" "Доко доко" и т.н. ... Най-общият етикет е такъв и затова казах такаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Как ще нямат бе...пее се за ракийка с кълцано мезеПървоначално написано от FikyScHetOo
абе яки са...интелекта не се определя от музиката
Само аз ли съм тая дето на 13 си е играла с кукли?!Каквото и да ми приказвате 13 са си още хлапета!!!Те таблицата за умножение не знаят,секс ще ми правят..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Aleandra
Много точно казано! Това , че си правила секс на 12 години не е факт , с който да се гордееш , а по-скоро факт , от който да се срамуваш... [/b]
а що просто не си гледате собсвения к-р или п-тка и да не гледате другите моралисти такива ходите пишете другаде тия съч.разсъждения....
погледни в темата за изкривените откровения какво съм написала и си помисли струва ли си като срещнеш,човека който наистина е за теб след години да си спала с 10-20 момчета...Как ще се почувства той,как ще се почувстваш ти ?!
Да,bibonka напълно си права. Тъкмо прочетох написаното от теб там и наистина е точно така ... Не си заслужава.. не толкова заради развитието. Има доста развити ФИЗИЧЕСКИ 13-годишни , но не и психически т.е. те не могат добре да осъзнаят с каква отговорност всъщност се нагърбват ...
evalaaaaa nai nakraq nqkoi umenПървоначално написано от Fucking_Bitch
Tri6a,iz4etoh nai obstoino tvoite izkazvaniq i iskam samo da te popitam maika ti i tatko ti na kolko godini sa???I izob6to spodelq6 li s maika ti otnosno seksualniq si opitTe znaqt li za tvoite pohojdeniq,za tvoeto mislene,za na4ina ti na jivot?Za6toto na men mi e mnogo 4udno tova koeto pravi6.Moje da sum staromodna v tvoite o4i no tvoeto moga da go opi6a s 1 duma:bludstvo i ako vaob6te si 4uvala za Bibliqta ne e lo6o da i hvarli6 1 pogled za6toto tam mnogo qsno e opisano kak trqbva da se jivee,moral,cennosti,vsi4ko koeto na teb ti lipsva kakto izglejda.Neiskam da te osajdam za6toto nqmam pravo na tova no jivota koito ti vodi6 v Bibliqta e nare4en grqh a na drugo mqsto v Noviq Zavet 4etem 4e "zaplatata za greha e smart",a Bojiqt dar e ve4en jivot.Kakvo 6te kaje6 za gospod?Vqrva6 li v nego?4uvala li si za rai i ad?Vaob6te valnuvat li te teq temi?Za6toto 1 den jivotat na zemqta svar6va za vseki 4ovek,a posle?V ada li predpo4ita6 da otide6?dokato ima6 o6te vreme si pomisli i promeni na4ina si na jivot mnogo te molq,jal mi e za teb.Za6toto raq e prednazna4en za vsi4ki koito iskat da vlqzat v nego i razbirase osnovnoto e da vqrva6 v Isus Hristos-Bojiqt Sin,koito umrq za grehovete na vsi4ki nas.Moje i da ti e dosadna lekciq-izvini me,no iskam da ti kaja samo 4e du6ata ti e mnogo cenna za Gospod i kato te gleda mi slq 4e mu se kasa sarceto ot m1ka.Kakvo 6te kaje6 a???
Търсете мир с всички и онова освещение,без което никой няма да види Господа.
Евреи 12:14
Ние пък играехме картиПървоначално написано от Fucking_Bitch
и карахме колела
evala ti za tiq prikazki,ima6e nujda nqkoi da i spretne lekciika za morala 4e tfa sa6testvo ot duma ne razbira,qvno tehnite sa propusnali toq urokПървоначално написано от psiholojkata
Ще започна с това че съм на 33г. Имам син на 14г. и дъщеря на 3г.Разглеждах форума за да разбера какви пропуски имам във възпитанието на сина си и установих,че май са ужасно много.До колкото схващам за някои от вас е нормално ди павиш секс на 12-13г.Повярвайте ми не съм консервативен и престарял родител но това ми идва в повече.Това за което говорите е:
1. Подсъдно.
2.Неморално.
3.Извратено.
Кажете как се виждате след 10-15г. (когато надявам се ,че ще имате вече свои деца,но след толкова изпит "постинор дуо" силно се съмнявам),ако дъщерята ,която до скоро сте гушкали и приспивали дойде и ви каже ,че прави секс и ,не дай си боже ,е забременяла.Та вие сте още деца.Не си мислете ,че да си възрастен е много приятно.Помислете си дали на 30 ще имате още желание за секс ,защото като чета постовете ви вие май сте опитали от всичко.
Давайте го по-бавно,защото на 30 живота ще ви се вижда скучен.Просто няма да има какво ново да научите в секса и всичко ще се свежда до навика.
А утре ще поговоря със сина си за някои неща,защото от тези форуми ще добие доста изкривена представа за това кое е редно и кое не.
П.П.Разбира се ако той е готов да разоваряме на тази тема.
dam mnogo dobre kazano vsi4o koeto si napisala,ama s risk pak da se povtorq sa mnogo malko tezi koito 6te se vslu6at mnogo t1jna rabota e naistinaПървоначално написано от Тийн родител
Snoopy_ Интересно от къде си сигурен,че излизаме само по кафенца и т.н.и нямало да и помогна ако има нужда.Не се хваля,но винаги когато е имала проблеми съм и помагал и съм бил до нея не мисля да я оставям по каквато и да е причина и дори селски мнения като 95% от тия вашите не биха ни повлияли по нянакъв начин на връзката.Та като казвам проблеми нямам предвид малки лапешки глезотиики,момичето е преживявало както мн.хубави така и мн. тудни моменти и освен роднините си има и мен и знае,че винаги може да разчита за всичко!Мисля,че за толкова време съм го показал и на нея и на родителите и.А този там..който щял да ми избия зъбите незнам си какво още просто няма дори да обърна внимание свикнал съм на всякакви заплахи,то зад монитора е много лесно..само не разбрах как се получи така,че почти половината от мненията дори не са свързани с тази тема,а ей така помежду другото дават някакви оценки,който дори не са ви искани.На критики и обиди срещу мен също не мисля да отвръщам-тъпо ми стана вече.Коя щяла да ми върже,коя не..Педофил съм бил..незнам си какво.Примирете се в днешно време нещата стоят така и нито аз нито вие имате шанс да ги промените.Познавам все повече момчета които ходят с момичета доста по малки от тях и така е навсякъде огледайте се влезте в реалността!Относно темата за столицата и провинцията не разбрах какво намеквате.Това,че е столица не значи,че там са по "модерни" от нас и живеят по неограничено.Дори напротив живял съм макар и малко там и смея да твърдя смея и да го изпея :P там се срещат доста по ограничени тийнчета от провинцията.Ние сме от 2 малки градчета в североизточна България,живеем съвсем нормален живот и не сме паднали от Марс,ако така си мислите.Не виждам връзката обаче на гаджето ми същото дето е на 13 и е пълна отличничка в даскало с това,че някои не можели да прочетат книга от 10 страници ли какво беше..(просто от толкова мнения..главата ме заболя)и незнаели таблицата за умножение,не били имали сексуална култура и т.н.от къде сте сигурни?!?Отново грешно изказване на някой,който си мисли,че познава целия свят и може да говори за всеки отделен човек.Много преди да си помисля дори да правя секс със нея тя се е била образовала,и не защото е имала желание само да се пробва,а защото се е интересувала от сериозни неща и от неща,от които дори сега доста от вас сигурно нямат пълна и точна представа.Дори аз бях изумен колко е осведомена по тая тема и по много други..за възрастта си.
И друго,не само,че физически и психически е била подготвена,тя много добре знае какво прави и преди и сега!И не мога да разбера защо трябва да плашите по малкиите с думите "ти незнаеш дори какво правиш","поемаш ОГРОМЕН риск","после ще си поемаш последствията".За какви последствия става дума?!За какво говорите?Защо си мислите,че с тия думи ще уплашите всяко момиче на тая възраст,пак казвам от човек до човек балкан разлика!Когато някой е достатъчно компетентен по някакъв въпрос и знае какво прави няма начин лешояди като вас да му повлияят на мисленето,просто няма.Относно забременяване мислите ли,че дори и да не разбираше нищо,аз не разбирам?Защо си мислите,че като съм напсувал 2/3 пъти в по предните си изказвания и съм някакъв супер ограничен човек.Между другото използваме само маркови и скъпи гуми и не защото са по надеждни,а защото уважаваме себе си и знаем какво и колко заслужаваме макар,че знаем как да се предпазваме и без такива средства.
И да не сме от един град подчертавам,защото съм сигурен,че какво ли още не ще измислите с бъгавите си мозъчета на "зрели" хора.
Ти ще си моята жена,със GTA-йката със 200 във града е това е скоростта,със теб искам живота,любовта и смъртта да споделя,
на тоя свят за мене ти си радостта,обливаш ме с неземна красота..
ами според мен има разлика между 13 годишна и 13 годишна... защото има такива дето нямат грам мозък в главата си , а има и такива които като говориш с тях имаш чувството , че говориш с 25 годишен човексамо че те се срещат изключително рядко
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
i to mnogo rqdko a pove4eto ne sa takiva...t1jna rabotaПървоначално написано от tequila
"а има и такива които като говориш с тях имаш чувството , че говориш с 25 годишен човек"
Ами да точно това се опитвам да ви втълпя в тъпите главици.
CvEtI`KiSs а ти само това ли знаеш "тъжна работа" големи мнения раздаваш няма що..или просто трупаш коефициант за форума. Ха Ха
ami ne znam mnogo drugi ne6ta i ne trupam koeficien za foruma kakto ti se izrazi....pi6a tova koeto az si poiskam az na teb ne ti se me6am tai 4eПървоначално написано от KpeTeHa`
![]()
Кретене, прав да си. Осведомена била искала си, ти като неин 20 годишен приятел няма как да кажеш не. Ти си с нея защото те привлича И физически, когато тя ти покаже че е компетентна в секса на теория и ти покаже че го иска и на практика, не мога да очаквам от теб да и откажеш. Радвам се и че и помагаш и всичко, евала щом е така. Само ако може, тъй и тъй играеш голяма роля в живота и, повъзпитай я малко. Защото от начина и на изразяване, вулгарните и конфронтиращи реакции на всяко мнение което не се вписва в нейния светоглед, аз си вадя извода че е емоционално нестабилна. Успокой я малко, научи я да се държи и изразява като "жената" за която се има, да аргументира културно това което мисли без да напада, пък ние (или поне аз) повече няма да имам забележки.
Точно.....аз може до преди година да съм имала химен,ама съм била повече жена от тази,защото съм си знаела цената!Първоначално написано от OtherDimension