- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 13 годишните които правят секс..
Пише се ЗАДРЪСТЕНОСТ!Първоначално написано от Trisha1991
А и да ти кажа,мила-и аз събирам погледи. И край мен в дискотеките се навъртат по 3-4 идиота и се скъсват да ме канят на танци,а послеу по квартирите. Намирам се за привлекателна и екзотична с тази моя червена къдрава коса и сини очи. Обаче това е само като балсам за егото ми-нищо повече. Не ме кара да се чувствам по-женствена или по-обичана и харесвана. Чувствам се жена,не защото правя секс,а защото ме е поочукал живота и доста съм препатила. Освен това мога да пера(включително и на ръка,което хич не е толкова лесно),да готвя,да гладя,да шия,да чистя и изобщо да поддържам домакинство. Вярно-не си плащам сметките,но всичко,което искам от сорта на облекло,обувки и грим си купувам с мои пари изкарани от работа през лятото или стипендии и не искам 1 лев на мама и тати за това,нито чакам на някой мъж да ми ги купи.
И последно-на всеки мъж и на всяка жена може да се устои,ако си го решиш. Моя приятел не е най-красивия в града,не е изобщо богат и има и други неща,които не ми харесват,но мога да устоя на всеки по-хуббав или по-богат от него,защото го обичам и защото искам да съм му вярна. Да ме харесват 1000 не е важно-важно е да ме обича 1.
Е това беше ебати изказването. Най-доброто което прочетох до тоя момент ! [-o< шапка ти свалям. Но не съм съгласен с едно твое изказване. "Защо ги плашите с някакви изказвания". Ми малко или много искат да помогнат да не направят някоя глупава грешка. Под глупава имам предвид грешка от липса на сескуална кУлтУра и опит. Не казвам че при всички е така, обаче има 13-годишни, които искат да правят секс, но просто нямат и хабер какво да правят,как и защо. Чели са от тук и там и айде научих числата дай да учим висша математика. Явно вие сте едно огромно изключение. Успех за напредПървоначално написано от KpeTeHa
\/
What ever you are, be a good one
Е,сигурно,но дълбоко в себе си просто не иска да го приеме. Страх го е,че някой ще вземе малкото му момиче. А и ако дойде приятеля ми и му каже-ти знаеш ли аз оправям дъщеря ти-няма хич да му е приятно.Първоначално написано от NiksaN4o
Trisha1991 написа:Триша искам да ти кажа само едно , значи един мъж много повече ще се захласне по добре изглеждаща жена в облекло вид „бизнес дама“ 1-во ще я уважава много повече 2-ро ще я ухажва както трябва 3-то ще е много по горд да излиза с такава жена отколкото момиченце с къси поли , защото един мъж като види момиче с къса пола му минава една мисъл през главата „мале тая как ще ч*кам“ (извинете за израза) това ли искаш?! Някой мъже ще си помислят „това момиче как може да си развява задника така“ ако това ти харесва не знам....Една жена е жена когато събира мъжките погледи и желания. Тогава може да се чувства красива и пълноценна. Като идеш в някоя дискотека и всички се прехласват как танцуваш. Или си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти. Или с готини коли богати батковци, можещи да си позволят всяка една жена ти подсвиркват. Особено ако си с адски къса поличка и къса тишъртка. И кво ли не още. Ама кво ли ви разправям все едно не го знаете!?? И това милички ми тюленчета, не означава КУРВА!!! Не! Това е жена която си знае цената и как да я използва. Аз с много мъже съм флиртувала ама не се ебa с всеки дет ми е намигнал. Просто ми харесва да манипулирам мъже и то Мъже на по 30 и кусур години дето си гълтат езиците като им се развея и гледат ей така Е тва ме кефи мене. Да знам че са ми в краката такива. А не ходя да им се яздя по куровете защото не съм пачавра и си имам други интереси. Просто зная как да получа мъшкото внимание и това ми стига на този етап.
аз примерно се обличам по стандартен начин блузка и дънки мога да ти кажа , че толкова много мъже ме заглеждат , че не е истина но аз не флиртувам със всеки и не давам телефона си на всеки...мога да го дам на човек който ще дойде при мен и ще се държи с мен като кавалер с дама...
другото което е, ние жените не се обличаме добре и не се гримираме заради мъжете (40 % е заради тях) , а за да се представям пред другите момичета / жени... защото мъжете не търсят жени с тонове грим , а търсят жени които и без грим са красиви.. ако говорим за истинските мъже на около по 30 години. Обзалагам се , че ако ти и някоя жена на около 24 години , но жена на място, минете покрай някои мъж около 25-30 години той , ще се загледа по жената а не по теб....
KpeTeHa написа:Точно ти можеш да ги промениш, точно вие мъжете/момчетата на по 20 години можете да промените нещата, но НЕ! Вие нямате такова намерение...важното на вас да ви е кефф, не си ли се замислял някога , че ти и прецакваш живота, ти я караш да порасне по бързо , на теб приятно ли ще ти е ако твоето момиче, след време, ходи с някой „батко“ по голям от нея с 7-8 години и отгоре...как ще се чувстваш ми кажи.Примирете се в днешно време нещата стоят така и нито аз нито вие имате шанс да ги промените.
Мисля , че Триша не е толкова виновна за това което е направила а мъжете като KpeTeHa са виновни, момичетата на по 13 години са с много слаба психика и се поддават много лесно на изкушението и „батковците“ лесно им завъртат главите...
просто нямам коментар за вас педофилите
Abe vij kvo i az sum na 13 i imam gaje ama tva ne uzna4ava 4e sa trqaa da se e*a i mislq 4e iska6 da prai6 sex samo za da se istukne6 pred tvoite fr 4e ve4e nesi detstvenaПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
"Abe vij kvo i az sum na 13 i imam gaje ama tva ne uzna4ava 4e sa trqaa da se e*a i mislq 4e iska6 da prai6 sex samo za da se istukne6 pred tvoite fr 4e ve4e nesi detstvena"
ice_cream_f Ти или си тъпа или не четеш всички мнения,защото ако ги беше прочела щеше да знаеш,че вие тук сте единствените,които знаете освен родителите и.Що се отнася до теб можеш да правиш каквото си искаш и когато си искаш ти трябва да си знаеш най-добре.
Та сорри,че така ще ви остава ама както казах онзи ден не ми е тук мястото пък ще пътувам и тия дни няма да имам достъп до интернет.Всички мнения и остри критики срещу мен можете да си ги заврете отзад,само по интересните моля на майла..
Дребче()()()
BTW tfa poslednoto be[e ot KpeTeHa zabravil s1m da se ID :P~
Колко удобно-като не ти изнася-бягаш! Кретен си-верен ник е твоя!Първоначално написано от Анонимко
така си е!Първоначално написано от Aleandra
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Наистина много е жалко, 4е все по-малки моми4енца приемат житейската философия на Триша и авторката на темата.![]()
Да си жена било да те свалят. Озна4авало да ходиш с колкото се може пове4е грим и по-малко дрехи, да се кефиш, 4е 30 годишните ти то4ели лиги като си "джиткаш" по Витошка! Озна4авало да си хванеш някой батко с пари4ки и да си знаеш цената!
Пфф, усещате ли се, 4е ако отидете на околовръстното, тея АБСОЛЮТНО същите неща ше ви ги наговорят и магистралките? То4но това е житейската философия на ВСЯКА курви4ка (в буквален и преносен смисъл) - да се ПРОДАВА и в замяна да й осигуряват лъскав живот. И под продава нямам предвид само да взима пари за секс. Имам предвид да се държи предизвикателно и да се сваля наляво, надясно с идеята някой да я "лапне". И след като я лапнат, да му седне на к*ра на въпросния мъж и да си уреди животеца... нищо 4е девойката е на 13, а мъжът на 20 и-, или на 30. Кво от тва?! Пфф, ама нали те се "оби4ат", моля ви се!!
Оба4е тва си е за вас! Радвайте се, щото вси4ко е до време. И не знам дали се замисляте, ама ше сте готини и секси до към 30. И след това същия тоя 4и4ко педофил, който ви е взел под крилото си щот сте връткали страшни свирки на по 12 годинки ше ви тегли една заради поредната куха лейка на 13, която ше види в него златната възможност да се уреди и да си живее добре. И тя ще е също толкова глупава и наивна колкото сте били вие на нейната възраст, ще носи същите къси поли4ки и тесни потни4ета, ще е също толкова гримирана, изрусена и безобразно нагла и нафукана. И то4но като вас ше си мисли 4е е хванала Господ за шлифера.
А пък вие ще сте на 30, както някой каза "продънени" отвсякъде, все така тъпи и лигави, ама ве4е няма да има кой да ви върже.![]()
И ше трябва да се оправяте сами в живота. И ще ви стане ясно, 4е до голяма степен той е гаден... Айде да ви видиме тогава![]()
Жени ми били, моля ти сеВярвайте си...
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от XXX_f
абе ае нема нужда а ?!
некои тебе или друга фитка да е вързал и да я е карал да се е*е с него ?!..
като немате глава на раменете , ще се е*ете и на 10 вече
после момчетата виновни
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
не казвам , че всички на по 20 са виновни, а тези които се хващат с момиченца на по 13 години и ги карат да правят секс аз ясно съм обяснила по горе.
Имам един познат който харесваше едно момиче което беше на 14 години , но се отказа да бъде с нея защото е малка (той беше на 18-се) ей на такива момчета им свалям шапка
така я!!!
тва е се едно некоя сладурана дето я сърби да си сложи супер късата поличка и ботушките с 15см ток и да мине покрай някой строеж със загорели работници и после да се вайка че я били изнасилили - хехе
така че мъжете никва вина нямат - просто помагаме!![]()
Първоначално написано от XXX_f
дори и тези 20-годишните не са насочили пистолет и са казал : Или си лягай с мене , или ша та гръмна ! ..
ако момичето има някаква чест , ще го отреже .. ако си е к*рве си ляга с него
така че, не ми изкарвай момчетата виновни .. ще са такива , ако са я изнасилили .. мисля ,че схвана ?
схванат идеята , но аз не мога да го проумея как един човек на 20 години може да се е*е с момиче на 13 години е това е супер грозно и гадно нещо ...обясни ми това с каква съвест го прави. Вярно и момичетата имат вина, но ако един такъв мъж престане да излиза с момиченца на по 13 години, момичетата ще се откажат да се занимават с по големи и всичко ще си е наред...ще преспиват с мъже на приемлива възраст (която за мен е от 16 нагоре)
Е,ама 1 нормален 20 годишен няма да иска да се праска с някоя на 13,а с някоя на 17-20,което си е по-реално. Виновен е-с 13 годишна не трябва дори да се захваща,а камоли да прави секс с нея. А си е живо престъпление!
^ ... за да е вече широко разпространено това , значи че 13-годишните не отказват -> вината е тяхна ;]
аз също смятам ,че трябва да си много жалка картинка на 20 да си търсиш късмета при момиче , което гледа "Улица Сезам" , но това е факт
А ако тия момиченца не се взимаха толкова насериозно и ги режеха тия батковци , нямаше да се стига до това..
така че 13-годишните , които ходят с 20-годишни и 17-годишните , които ходят с 40-годишни са си к*** , откъдето и да го погледнеш .. вината си е у Евините представителки
крем4Е , айде без феминизъм , моля те ?
Първоначално написано от deusex
А да нямат вина.
За едно изнасилване вина има само мъжът, който го е изваршил. Такива филми като "Тя си го търсеше." НЯМА! Това, че момичето е с къса пола, не означава, че трябва да бъде физически насилена от безмозъчен полуидиот, който не може да си държи оная работа в гащите. Когато една жена каже НЕ, това не значи нищо друго освен НЕ.
OtherDimension
много си прав, по голямата вина е на момиченцета, но и мъжете имат вина...но какво да се прави такива сте си мъжете по природа(лека шегичка)
и точно заради това е тази тема и тези спорове поне някой момичета да не стават к*рвитака че 13-годишните , които ходят с 20-годишни и 17-годишните , които ходят с 40-годишни са си к*** , откъдето и да го погледнеш .. вината си е у Евините представителки
Барби .. остави куклите и погледай малко реално на живота ?
нямало такъв филм : тя си го търсеше ?
деусекс не говори за изнасилване , говори си за доброволен секс
само не ми казвай ,че ако видиш някоя хубостница , без бельо , с късата пола и половината бюст отвън и почва да намига на някой ... да не казвам за примери , когато направо отива и го бута за ... сещаш се
та ... тя не си го търси така ли ?
божееее , какви сърбежи има ...
Хора има всякакви. Наистина е тъпо 13 годишна да се хване с някой над 16, но пък е трудно да се очаква от 13 годишен да има необходимата "сексуална култура". Още по-тъпо е 20 годишен да има за сериозно гадже 13 годишна, но пък тя може да е доста зряла за възрастта си. Има и много курвички - на всяка възраст; има и много тъпачки които си пазят девствеността щото така било морално и т.п. Какво е курва - жена която извлича материални ползи от секса. Ако ще на 15 да се е изчукала със 100 момчета това не прави момичето курва. Дали ще го направи на 13 или 15 - разликата е малка. Не си мислете че на 17, 20 години сте много мъдри; да по-умни сте отколкото на 13. Важното е да няма душевни терзания и да се трупа опит.
Първо, това как се е облякла си е изцяло нейна работа - всъщност голяма част от жените не се обличат заради вас, господа.Първоначално написано от OtherDimension
И не, това че е предизвикателно облечена (или дори че се държи предизвикателно) не означава, че задължително ще прави секс с някого. И ако някой я насили, това е престъпление и за него носи отговорност този, който го е извършил. Ако жена каже "не" и въпреки това мъжът използва сила и я принуди да прави секс с него - да, това е изнасилване (както и да е облечена въпросната дама!) и за него виновен е мъжът.
Триша1991, или каквато си там, аз до сега си мислех, 4е за да си жена трябва да имаш цици и п*тка, ама то зна4ело и да ги развяваш пред хората по улиците, мерси за инфото. Аз съм от провинцията и наистина имам приятелки, които са почнали да се е*ат на 12, чувала съм мъжките коментари за нея, може да е била секси, но сега е 18, а изгледжа като на поне 21-22-23, казват, че сигурно е цитирам "като кофа отдолу".
Кретена, искам да ти задам 1 въпрос и да поискам точен пример - За какво си говорите двамата?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
както казах говорим за осъзнат и доброволен секс.. и айде моля ти се , знаеш ги тези : не не , ноля ти се и в същото време ти се хили насреща и се жлемби и пуска ръчички .. ти въобще знаеш ли какви ги вършат представителките на твоят пол ?Първоначално написано от Barbie
![]()