- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 13 годишните които правят секс..
OtherDimension,koq 13goshishna hubostnica si razvqva 'cicite'(po-skoro chorapite v sutiena) po ulicata??Първоначално написано от OtherDimension
tova za koeto govorish ti,se naricha 'moralno propadnala i osuznavashta deistviqta si leka jena'
tova,za koeto govorim,se naricha 'moralno nevuzpitana i neosuznavashta deistviqta si 13godishna pikla'
dokato purvata qvno si go tursi,shtoto znae kvo pravi,to vtorata prosto izprobva edin vid 'umeniqta si'
i da,purvata si go tursi,za neq nqma opravdanie.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
както казах говорим за осъзнат и доброволен секс.. и айде моля ти се , знаеш ги тези : не не , ноля ти се и в същото време ти се хили насреща и се жлемби и пуска ръчички .. ти въобще знаеш ли какви ги вършат представителките на твоят пол ?[/quote]
А ти знаеш ли какви ги вършат представителите на твоя пол?![]()
Защото ми се е случвало младеж да ме притиска до стена и аз да се дърпам, а той да ми обяснява, как при жените "не" значело "да", как знаел , че "го искам" и как иначе нямало да си сложа такова деколте. Да, ама не. Късмет беше, че един приятел влезе в стаята.
Не казвам, че няма момичета, които дават подвеждащи сигнали, но определено има момчета, които интерпретират женското поведение, както на тях им изнася.
а аз само да попитам - кой е казал че жената ще каже "не" ?Първоначално написано от Barbie
имаше една хубава приказка дето баща ми я каза преди време:
мъж изнасилва жена...
жената:
"нееее - милиция! милиция! мили... ция... мили... целия... мили - целия! мили - целия! дааааааааа![]()
![]()
![]()
Хахаха абе до кога ще продължавате да пускате озлобените си завистливи мнения?Засега около 10 човека само мислят като хората...повечето сте за дом за деца с овреждания
:P Замислете се малко върху думите на KpeTeHa,защото той говори най-правелно и е най зрял от тука
Не продължавайте да ни се нахвърляте вече,щото не сте ни интересни
Нито един от вас (говоря за хората с отрицателните мнения)..не може да ми каже дали съм пикла или не!Никой не ме познава,пък и аз съм си преценила за мене си всичко и тогава съм се решила на тая крачка!!!Само KpeTeHa може да каже пикла ли съм или не щото си ме познава...и неговите мнения ги прочетете по няколко пъти за да ви влезе малко мозак в кухите яйца които ви служат за глави!
П.С. и по-полечка с обидните думи от тъпите путки да не почна и аз!
KpeTeHa сладурчиии![]()
abe manete gi we vinagi 6te ima malki razporetini i da iskate i da ne iskate az kakto kazah po napred v temata sum super protiv no fakt...puk i ne mojeme da im naleeme akul v glavata....a na onq kretena 6tom si misli 4e zaplahite mi sa samo v foruma i sum smel4aga samo zad momitora mu kazvam pak da mi kaje ot kade e ili da doide s burzia golf da me navesti daje ako iska moje da napravime edin dva starta da mu opuna golf4eto s nekolko duljini aide sus zdrave![]()
![]()
![]()
за barbie, според мен една жена си умира от кеф като дава "лъжливи сигнали" ах колко и е готино да вижда как всички мъже наоколо се дървят само като и видят погледа и тя една такава с многозначителната усмивка тип "какво ме гледаш учуден ела и ме скъсай!" - а той горкият като отиде и започне да я скъсва и се оказва че тя нямала нищо такова НАвпреДвид а просто погледа и бил такъв един предизвикателен попринцип... не знам можеби професионално изкривяване при жената???
и още нещичко по темата - едно момче на 20 което да кажем не е много хубаво и няма много възможности как може да се хване с някоя готина мацка дето и тя е на 20 след като мацката дето е на 20 се е хванала с мазна мутра или женен мъж дето са на по 40? и какво друго му остава на момчето на 20 освен да си забие момиче на 13? а тогава какво му остава на момчето дето е на 13 освен да се забие с момиче на 7 ?
идеята според мен е че НЕ момчетата са виновни че се хващат с по-малки а момичетата са виновни че се хващат с по-големи и от там тръгва цялата верига наобратно шото на мажете не им остава избор
аз може да нямам тоя проблем ама говоря за тия дето не са от най готините какво да правят
(хехе ама съм и скромеееен)
И аз искам това да разбера...Първоначално написано от alice sw
![]()
А и забравих да допълня..
Наистина KpeTeHa абсюлютно винаги до сега ми е помагал ако съм в труден момент или ако имам проблем!Той е момче мечта и съм сигурна,че нито един от вашите пиклювци може да се сравни с него!И преди да правим секс както вече той ви каза аз се бях образовала по тази тема и знаех всички рискове които евентуално могат да се получат!Сигурно една трета от вас не знаят и грам от моята информация за секса.. А и още нещо..ако си мислите,че с тези пошли нападителни мнения нещо ще ни повлияете на връзката хахаха![]()
Ае чакам ся да видя какви простотии още ще кажете...че съм курва а той педофил вече се истърка..дайте нещо ново![]()
da naistina e takaПървоначално написано от alice sw
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
deusex a ti si liglio p1len muhlio!Ne mi se fukai,4e takiva laina nai gi mrazq pf bahti idiota...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпросът ми е към вас двамата - какви са ви общит етеми за разговор...
Ma ti si mn zle i ti a?Kvo mi kopirva6 kakvo s1m kazala za deusex kato me pita6 kakvo si govorim s KpeTeHa?
Еби го кво съм копнала...случват с еи грешки. Специялно заради теб е го махна. Обаче си чакам отговораПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Иначе казано - Това не е отговор на въпроса
абе пикло тъпа ти внимай кой ще обиждашПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
аз бях на твоя страна ако НЕ си забелязала в предишните теми но като ме дразниш така няма какво да кажа явно съм сгрешил! и явно другите от форума са прави че някой дето са на 13 верно са с ъкъл на 13 че и по зле![]()
![]()
Taя тема на кво изби оба4е..
![]()
Робинята на Quench
по тая логика аз,ако съм на плажа по оскъден бански си търся секс. Така ли?Първоначално написано от OtherDimension
Лятно време и аз ходя по-разголена,защото е топло-не значи,че си диря секса. Не гледай така повърхностно!
така ще е щом една подобна тема с дебилен характер придобива с токова лекота 167 мнения... за какво вобще някой трябва да обяснява нещо - нека си прай квот си иска малката пикла всеки си има право на изборПървоначално написано от SINDEL
има жени... има и жени... има някой дето са на плажа с оскъден бански а има някой дето са на плажа и по без нищо... всеки си знае какво си търси само тъпото е когато някой го прави нарочно за да дразни \Първоначално написано от krem4et0
/
Като не ти си четат отрицателни мнения защо изобщо пусна тема?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
И аяко гаджето ти е зрял-аз съм трамвай. 1 зрял мъж не се хваща с 12-13 годишна,защото той си търси жена на неговата възраст,с неговите разбирания и с неговите интереси.
Явно темата е да се прехласвате 1 на друг и да си докажете,че се обичате. Ако наистина се обичате не е нжно да си казвате по форумите. Това говори по-скоро за несигурност,отколкото за любов.
Жени има всякакви. Ето, Trisha1991, ни доказа, че има 15 годишни девойчета, чието ежедневие се изразява в това да предизвикват желанията на застаряващи мъже. Но това, душко, са жени без самочувствие. Повечето дами изпитват по-голямо удоволствие да очароват един мъж с интелигентен разговор, отколкото с поглед "Ела и ме скъсай." Иначе естествено, че една жена обича да е център на внимание (Мъжете не обичат ли да ги заглеждат жени.) Но тя може да се гордее, че е получила това внимание ако не се нуждае от трикове и сексуални сигнали, за да го постигне (е, сега, всяка жена си има трикове - като почнем от спирала и стигнем до високото токче...но това наистина са много малки детайли). Тъй че - жени всякакви - в твоя полза е да оцениш жената, която се опитва да те впечатли с остроумие и чувство за хумор, от колкото тази, която разчита да те подразни с кухи свалки.Първоначално написано от deusex
Оба4е, Барби, евала ти казвам, мацка! Страшно смислени мнения пускаш =D>
![]()
Робинята на Quench
barbi super mislene naistina
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Има и такива като мен,бе пич-аз ходя с набор. И не са малко. Повечето ми познати са така-разлика от 2-5 години,което за хора на 21-22 не е много.Първоначално написано от deusex
Аз пък ходя по-разголена по плажа, защото не обичам разликата.Първоначално написано от deusex
Не за да събирам погледи и така нататък..
![]()
krem4eto hahahaha to4no ti zadr1stenq4ko neznae6 ni6to za liybovta taka 4e ne mi se obesnqvai ami duhai ./. deusex abe gei..koga si bil na moq stranaa?!?Da mi pi6e6 tuka,4e edno m ako ne moje da si hvane f na 20 kolko nego se hva6ta s 13 godi6na li?Tova li e da si na moq strana tova li?Da obijda6 i mene i KpeTeha...