- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща в София, 10.02 (събота),14:30 часа,пилони
айде не в онова кафе от миналия път,а?![]()
не ме кефи нещо...
значи ни требе нещо,което да е ларж,да е умерено шумно и да има нещо за плюскане...
хм....
новия Дивак?
той Хахо-Хихи ме води миналия път там,ама така и не запомних къде е
важното е,че там няма силна музика,а масите са големи и удобни - а и има голяма наливна светла Старопрмен
айде,възползвайте се от това,че напоследък са ме обзели по-елитарни учвства и да се заврем на някое нормално място - чувствах се като сардела в консерва и като в казармена столова едновременно миналия път там...
![]()
Ми досетили сте се, че няма да дойда.![]()
abe vie tuka momi4etat ot foruma mnogo se natiskate na Vili be?!?!!?q malko po polekaПървоначално написано от brain_stew
![]()
ЪъЪ....блафх!Кой се натиска на Вилчо беееее....Аз не се натискам на Вилчо бе...виж Владо има хубав задник! (тряа да спра да пия по мноу беее!)Първоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
AAAAAAA kvo stava be leleleleelele xexe poznato lice pi6i na li4naПървоначално написано от WILD__BOY
neznaeh 4e o6te pi6e6 tuka
![]()
vili q ne govori gluposti!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
^за пейка парти съм навита, ама за другите не мога да гарантирам.. абе ще се разберем на място.![]()
Иначе - Вили,Калина.. ае да си решавате любовните проблеми на друго място,м?Плюс тва Вили е добро момче.. само за тебе ни говори
![]()
аммм пишете ме и мен и Маринка.. там сме![]()
Стой си вкъщи, беПървоначално написано от jenny_e
Ще си правим отделна форумна среща
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
лъжеш боклукПървоначално написано от exploitedteen
ти най-добре знаеш...Първоначално написано от Анонимко
![]()
strah go e da ne go biqtПървоначално написано от Анонимко
![]()
Сигурно и аз ще дойда на събранието на народите.
Какви форумни музиканти, направо цяла група!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."