- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща в София, 10.02 (събота),14:30 часа,пилони
[b] Кои е синеокия батко? Ххаха А момичето със зелената шапка с козирка,кефят ме панталонките и![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
кой е батко е въпросът?! и кой пита без мое изрично разрешение?!
![]()
![]()
Хах ами един със сини очи има го с едно русичко момиче явно е бил с нея на срещата..ддз само него видях тъй да си личи ярко сини очи да има...
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Аксел?!
![]()
![]()
http://img510.imageshack.us/img510/7550/dsc04172uz9.jpg За тези питам-момичето със шапката и момчето отзад![]()
да,това е Аксел - много печен бандит![]()
момичето с шапъкътъ е прити-кити
Аа има страхотни сини очи сериозно. А За прити-кити..Аууама сериозно ли си 7 клас
![]()
![]()
хахаа...
аз в шести клас бях плоска като дъскааа
в седми - почти толкова...
нях
хахах не определено изглеждаш по голямаПървоначално написано от priti_kiti
![]()