- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път с по-малък
Здравейте!
Значи малко ми е странно запитването![]()
На 14 години съм (да не ме вземете за някфа...) и досега съм имала няколко гаджета! Не сме правили секс и аз все още съм девствена, но както казвате, човек си чувства кога е готов! Е, аз доколкото го чувствам, мисля че съм достигнала тази..точка!
Нямам си приятел в момента, но има едно момче с което много си допадаме, почти ходим, аз много го харесвам, той ме също. Спира ни само това, че просто неможем да намерим точния момент да тръгнемно той е с 1 година по-малък
Доколкото знам, той е правил секс няколко пъти и въпроса ми е дали е по-добре да си легна с него или да изчакам да си намеря по-възрастно гадже.
Само да отбележа, че не съм някоя пикла, която прави секс, за да е по-интересна!![]()
Мерси предварително!
Щом си девствена най-добрия вариант е да си намериш някой по-опитен!
а възрастта няма пряка връзка с опитността - зависи от човека
spok nikoi ne te misli za nqkva kurva ama ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da si namerq nqkoi po-opiten vse pak parviq pat ........
ami nqq lo6o da spi6 s 13 godi6en vypreki 4e smqtam 4e ste malki ne 4e az sym mnoo golqm nqq zna4enie prosto zimai paket prezervativi i se 4ukaite kat zaici
Първоначално написано от vvs_go
разбиваш
прави го с човек близко до теб да държи на теб а не "тоя ми допада аи у леглото"
познавам момичета дето секса им е като хобитъпа работа...
Абре,сладурче .. аХАХХахаХАха
Тва го чета и сама си се смея пред монитора.
Само си представям как някъв на 13 го ръга на някво 14-годишно.
oo come on..come on..almost..almost...oh..ok,now I'm done..![]()
Първоначално написано от _donna_
Същата ситуация е и при мен.![]()
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Еми говори с него по тази тема, въпреки че не означава, че като го е правил ще бъде нежен и внимателен.Направи го с момче, поне което ще знае как да си свърши работата.На 14 години....ти си решаваш.
Когато си готова и искаш секс не се питаш да го направя ли с него или да чакам друг! Ти нямаш съмнения. След като имаш-не го прави. А и сте твърде малки на за секс. И Боже мой-какъв е тоя опит на 13 бе?
правилно ..Първоначално написано от krem4et0
колкото до симпатягата - дал е вафли на 2-3 момичета и те са пуснали слуха по училището![]()
i na men mi e mnogo sme6no![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Лелееее... че то в шести (нали така?) клас няма разлика между момчетата и момичетата, какво остава някакъв недоразвит малък... точно пикльо да има и опит![]()
![]()
![]()
Защо не си намериш момче, което ще държи на теб, ще оценява, че ти е първият, а и все пак ще знае наистина какво и защо прави?
Не бих го направила толкова малка, нито с толкова малък. Че то това си е момченце...![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Всяка жена под 30 години имаща сексуални отношения с по-млад от нея страда от комплески за молоценност. Това съм го чела някъде и споделям мнението
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Само да вметна-1 жена достига сексуалния си пик,то ест е най-активна и най-много иска секс на 28-32г.,а 1 мъж около 20-тата си годишнина. ТТ.е. сексът между двама партньори на такава възраст е най-хубав!Първоначално написано от Trisha1991
Е тук съм съгласна с теб.Първоначално написано от krem4et0
Говоря по-скоро за момичета на 18-20 които имат партньори и връзки с момчета на 15-16, което си е комплексарщина, от където и да се погледне
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
poprincip az sym na mnenie,4e 1-q pyt na momi4eto trqbva da byde s po-opitno mom4e,koeto znae kakvo pravi...a i na takava vyzrast,13-14..ne e li vreme za detskite vliubvaniq,koito kato porasne6 da se se6ta6 za tqh i t.n....propilqvate si nai sladkite godin4ici s toq sex.... !!!!!!! no kakto i da e , t`fa e![]()
Първоначално написано от Шалалала
ХАХАХАХАХА ХХХЬАХЬАЬХАЬХ
и все пак....
ХХАХАХАХАХАХ 13 годишен опъва 14 годишна... Я СЕ ОПРАВИ УЕ!
"доколкото знам то е правил секс няколко пъти"... 13 годишен пикльо дето обувките си не може да върже! Все по-наивни и по-наивни ставате... баси келешата! Кой ти го каза това ве а? Ти от базици не разбираш ли!?
Посто няам думи,не!
глупости .. секс ли ще прави или бомба ще обезврежда ?!Първоначално написано от sex`y_f
ае не го взимайте тва за некакво невероятно изпитание..
Моя първи път беше с девствено момиче и когато не ти трепери ръката проблема е никакъв
не си изкарвайте некакъв обикновен отвор по-сложен от констуиране на совалка![]()