- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оправдание ли е...
...когато Той ми каже, че няма къде да правим секс? Направо съм отчаяна![]()
Моят съвет е зарежи го ?
Еми така де, що за гадже може да ти бъде ???
Всеки си има свои биологични нужди които трябва да задоволява, пък и не само![]()
Я обясни по-подробно...Ти искаш секс той-не така ли ?
Може наистина да няма къде да правите секс!
И двамата го искаме, но винаги когато се стигне до въпроса "Къде?" темата приключва до там... Започвам да се съмнявам дали той наистина го иска или са просто приказки[/b]
Мастурбирай диво с мисълта за него тогава...![]()
Животът е БРЯГ!
Еми ако, като толкова го искаш защо ТИ не намериш терен ?
Лесно е да чакаш на готово... Може винаги да има някого у тях, а и времето е студено за подвизи в парковете ... като толкова си се разгонила подсигури място, за да бъдеш задоволена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az i moqt priqtel sa6to nqmame kade da pravim sex i sigurno 6te hodim po hoteli 6tot ne izdarjame i dvamata
ako iska6 rezervirai staq v hotel i go iznenadai,togava nqma nakade da bqga,nali
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
otidete v nqkoi hotel. Nqma kade da bqga togava. Taka pone 6te razbere6 dali ne iska i se opravdava s lipsata na teren ili naistina nqma kade.
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
OTREJI MU RUKATA!!!
Дъ бест аватар от галерията
Как така няма къде.Според мен не му стиска да го направи или го е сткрах,че нямада се представи добре.Може на доста места да го направите...
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Ами като няма къде на улицата ли искаш да го направите![]()
Не, не мисля, че е оправдание.Може наистина да няма къде.А у вас не може ли?
Намери ти терен и тогава няма къде да бяга![]()
наистина може да се случи така - и аз нямам къде да го направя с мойта мацка а и двамата сме доста загорели та и аз ще звъня по хотели
ако някой знае да дава съвети за хубаво хотелче където е бил и му е харесало?
ami mislq 4e naistina go e strah da ne se izloji vinagi ima kade
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]