- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-секси при мъжете?
tvoe mnenie nqma lo6o ne sum go kazala s mi8salta da te ubidq,vseki si ima predpo4itaniqПървоначално написано от krem4et0
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
и на мен ми харесва тялото муПървоначално написано от CvEtI`KiSs
![]()
ami da eto 4e ne samo az haresvam tova tqloПървоначално написано от romantichna^
![]()
Първоначално написано от romantichna^
благодаря ви момичета за хубавите думи не ми ги казват често!Първоначално написано от olive_oil
такаче вероятно ще се надуя сега \/
![]()
![]()
![]()
специално за "olive oil" ако иска да ми види очите да ми пише на ЛС![]()
molq molqПървоначално написано от deusex
![]()
Нищо не ме възбужда така, както ПРЪСТИТЕ на ръцете.
След това един стегнан корем.
И ... едни добре оформени прасци.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
много интересна работа , тука всички жени много ги възбуждал стегнат мъжки корем....
ся като се замисля в залата дето тренирам на 20 момчета 3-4 имат
точно такъв корем какъвто е описан в горните постове.
и кво излиза че тука всички момичета имат приятели с готини кореми![]()
за кво филмирате немога да разбера ,готини кореми ...хаха ...
по-скоро си мечтаете гаджето ви да е с такъв стегнат корем.
Първоначално написано от IVкаТ
хахах....така си е. или харесваш човека такъв какъвто е или ако чакаш да намериш "идеала" ... имаш да си чакаааааш
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
1. Rycete.
2. Korema..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
AaAa моля те Кремче! Как ? Това тяло е божествено!Първоначално написано от krem4et0
По принцип най-важното , което гледам в едно момче е характера , което не означава , че не държа на външния вид. Искам да има дълбоки очи , нежни устни .. силни ръце , искам леко загатнати мускули по ръцетееее ..ммм .. иии задължително плочки като тези на автора!
![]()
1.ochite - edin izrazitelen pogled kazva poveche ot milion dumi
2.rucete,i po-tochno prustite.nqma neshto,koeto da me otvrashtava poveche ot cherno pod noktite..
3.grubche
4.izpravena stoika
i t.n.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ммм.. ръцете
П.С. deusex, от кой град си е?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
e samo na moq comp li ne izliza nikuv avatar na deusex?![]()
boja rabota,tova e sigurno,za da nqmam nepravedni pomisli![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Виж, братле, не си прав. Защото какъв ще си в лице не зависи от теб. Може да се мразиш като си погледнеш лицето, но си създаден такъв и нищо не можеш да промениш. Докато ако имаш воля, можеш да направиш такова тяло.Първоначално написано от ATAKABG
ами приятел ще ти кажа че "фикс идеята" за която говориш можеби е определение за някой културист или някой който всеки ден е във фитнес залата и блъска като ненормален защото мисълта за мускули го е обсебила!Първоначално написано от ATAKABG
много хора тренират но малко са тези маниаците...
Не мисля че да направиш една добра и стегната фигура с релеф и т.н. е нещо глупаво - почти всеки може да го постигне с малко воля и после да се радва как мацките по плажа го заглеждате това глупаво ли е?
а доколкото за мен много се надявам че не съм пълен дебил но това ще кажат тези които ме познават![]()
от едно малко село близо до София - овча купелПървоначално написано от IlLuSi0nS`
ABSOLUT е любимата ми водка :PПървоначално написано от ABSOLUT`me
ми бейби ако не ти излиза картинката може да си поръчаш една на ЛС...
мога само да те поздравя за това ти решение но най-важното е не само да ходиш на фитнес но да го приемаш сериозно... не говоря че трябва да взимаш разни неща защото най добрата добавка винаги е била и ще си остане "чистото месо" но просто казвам да даваш всичко от себе си дори това да значи "да правиш мусклуи" и ще видиш как усилията ти ще бъдат възнаградениПървоначално написано от ATAKABG
P.S.
Това с големия ГЪЛЪБ е супер яко![]()
![]()
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
+ дупетоПървоначално написано от olive_oil
![]()
![]()
na men nai mn mi haesva plo4kite na korema,nishto dr ne moje da me vazbudi tolkova kato 1 stegnato korem4e{kato na deusex}