.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    няма жени които не искат секс. има мъже , които не знаят как да си го поискат. " тъпо клише , но като се позамислим си е вярно от една страна .
    За мен пък тва не е вярно.
    Аз ако не искам никой няма да ме накара да правя секс- важно е моето решение- така че даденото момче колкото и да се мъчи да ми направи "добро впечатление" и колкото и да му се иска да ме вкара в леглото- ще си остане с мечтите и ще го прави с мен насън. Стига само аз да не искам.

Та, мисля че ви е погрешно тва мислене че няма жена която да не иска... има, мили мой деца.
    HAha,ti se izkara golqmata macka!Plus tva bam edin 6amar i da vidime kak nqma da stane!

6тот тези жени са тъпи кофи

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Град
    София
    Vij sa jenite mislqt mnogo po razli4no ot nas ti tova go znae6.Za da spqt s teb tova spored men e 1 vij vurha na sladoleda toest 4e trqbva purvo nali da hodite izvesno vreme i t.n.
    Love House Music !!!

Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    Vij sa jenite mislqt mnogo po razli4no ot nas ti tova go znae6.Za da spqt s teb tova spored men e 1 vij vurha na sladoleda toest 4e trqbva purvo nali da hodite izvesno vreme i t.n.
    Ммда, много вярно според мен!

Град
    zimbabve
    emi pove4eto jeni predpo4itat lubovta pred sexa nqkoi da gi gali milva i obi4a ama e adski sladko kogato edin muj ne misli samo kak da mine nqkoq ima gi ii takiva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си