Цитирай Първоначално написано от deusex
Защо някой жени не харесват секса?

Този въпрос може да звучи странно защото е ясно че повечето жени имат доста големи желания за плътски удоволствия НО е факт че някой от тях продължават упорито и настоятелно да отказват на всякакъв опит за свалка или просто изчукване в кенефа на някой купон...

Що за изказване е това?! Някои хора просто смятат сексът за нещо по-лично и не са склонни да го правят с всеки и навсякъде, не става дума само за жените, ами и за мъжете. Ти вероятно ще го разбереш някога... Имаш си гадже, нали? Я си представи жена ти какво прави по такива купони? Чука ли се с който падне в кенефа?

Вярно е че повечето мацки се кефят не секса но много от тях чакат да срещнат човек към който да има и чувства за да го направят! защо е нужно това??
Всички женит обичат секса, въпроса е как да ги накараш, но пак ти казвам, че за някои хора сексуалното преживяване е доста лично.

примерно бях на фитнес днеска и много се изкефих на една мацка имаше супер тяло и нещо я заговорих и и казах ако иска да се изкъпем след тренировката заедно ама някво уж на базик а тя ме погледна странно и каза "как тука е гадно аз се къпя вкъщи" xexe...
добре де можеби просто НЕ ме е харесала всеки си има вкус.
Странно, нали? Как така ще ти отказва да се изкъпете в банята?

Но нека поставя нещата така:

Защо ако една общо взето готина жена си ходи по улицата и спре случаен мъж и му предложи секс "ТУК И СЕГА" без да има нужда от каквито и да било уговорки без да има значение дали си имат гаджета без дори да си знаят имената - та ако една хубава жена си поиска така съм сигурен че 90% от мъжете ще се навият веднага!!!

Защо обаче ако някои хубав мъж си ходи по същия начин и си намери случайна мацка и предложи секс то можеби най-много 5% да се навият някой супер ебливи такива...
90% ?!?!?! Като заявяте някакви числа, подкрепяйте ги с проучвания, анализи, изчисления, нещо по-точно. Това, приятелю, по мое мнения, са пълни глупости. Аз имам един куп познати, които просто ще отминат това момиче, не защото са педераси или не харесват жени, не защото се притесняват от жените или са грозни, напротив, били са с достатъчно жени, а просто защото са достатъчно интелигентни за да не се занимават с разни дрисли, които Бог знае какво ще им лепнат. А една нормална, имаща самочувствие жена, вярвай ми, няма да тръгне да си иска секс. Е това много трудно ще го намериш в една тийнейджърка...
И един въпрос от мене:
-На колко си години?