- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо някой жени не харесват секса?
Първоначално написано от deusex
![]()
Що за изказване е това?! Някои хора просто смятат сексът за нещо по-лично и не са склонни да го правят с всеки и навсякъде, не става дума само за жените, ами и за мъжете. Ти вероятно ще го разбереш някога... Имаш си гадже, нали? Я си представи жена ти какво прави по такива купони? Чука ли се с който падне в кенефа?
Всички женит обичат секса, въпроса е как да ги накараш, но пак ти казвам, че за някои хора сексуалното преживяване е доста лично.Първоначално написано от deusex
Странно, нали? Как така ще ти отказва да се изкъпете в банята?Първоначално написано от deusex
![]()
![]()
90% ?!?!?! Като заявяте някакви числа, подкрепяйте ги с проучвания, анализи, изчисления, нещо по-точно. Това, приятелю, по мое мнения, са пълни глупости. Аз имам един куп познати, които просто ще отминат това момиче, не защото са педераси или не харесват жени, не защото се притесняват от жените или са грозни, напротив, били са с достатъчно жени, а просто защото са достатъчно интелигентни за да не се занимават с разни дрисли, които Бог знае какво ще им лепнат. А една нормална, имаща самочувствие жена, вярвай ми, няма да тръгне да си иска секс. Е това много трудно ще го намериш в една тийнейджърка...Първоначално написано от deusex
И един въпрос от мене:
-На колко си години?