- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- WTF? Преслава крала от Уиш?
И никоя чалга певица неможе да се мери по глас със Таренцето...Първоначално написано от ErinEverly
и тая не е май.Първоначално написано от Nightwish_fen
Ся ще видите ка всички чалгарки ще станат метълки.![]()
Ако песента помогне на някой чалгар да стане метъл (в което силно се съмнявам) ще има полза от нея.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Абе хора какво толкова се връзвате?
Откраднала-откраднала-няма как да се промени.
А дано тая новата и песен не е някоя мазна чалгия пропита с мотиви от найтуиш, че ще я претрепя
Но както и да е-не се нервете толкова.
хъхъ..
1. Преслава не може да изпее вокалите на съответната песен на Найтуиш.
2. Песента не е същата.
Доскоро се хвърляха на гръцко и сръбско,а сега минаха на по-сериозно,да ги е*а и чалгарите.Много големи станаха вече та се имат за нещо кой знае кфо...и дай ше крадем оттук оттам.Майка им мръсна.Да земат нещо от CARCASS,HAMMERFALL...
![]()
П.П.-Тая Преслава освен да си друса циците друго не може да направи като хората(като всички останали "ИЗПЪЛНИТЕЛКИ")
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
баси... коментар нямам
Първоначално написано от maldini
![]()
![]()
![]()
ne neznam dali na metala mu se e izgubil chara ma ti si ebati idiota
![]()
predlagam na vsichki istinski metali koito ne mogat da tyrpqt taq gavra da se samozapalqt v znak na protest![]()
добре че не съм истински метъл.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
а песента си е точно Sleepwalker. силно напомня началото... на тая ще й спукам циците. гад мазна. нищо против нея, ама да краде точно от Nightwish... тва вече е адски долно!
и е с някаква гривна с шипове и цялата атмосфера е яко дарк... няма такава забава.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
На мен ми напомня и на 1 песен на Еванесенсе...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Хехее... =D>
Сестра ми изрази бурното си възмущение... не очаквах да чуя такива думички от дете на тази възраст
В крайна сметка ще просъществува малко това лайно и ще си отиде докато песента на найтуйш няма.
Добре тука всички почнахте да я обиждате,ама така и не се уговорихте от кой е крала.Всеки има различни предположения ама така и не стигнахте до едно.Освен обиди не разбрах кой копирала и ако може някой да ми изясни-но искам конкретна песен и да ми кажете точно коя част краде.Поне като ще казвате,че краде от някой не се изказвайте неподготвени!
кой се изказвал неподготвен не разбрах? и кой не чете внимателно?Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от пор
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Инструментала ако така го беше направил някой абсолютен аматьор за идеята бих го поздравил, но в случая няма да направя така.
Прочетох постовете на Мюс ъф Меднес, обаче не разбрах какво имаш впредвид.@Muse_of_Madness я чуй Therion и шсе откажеш от версията си за "Таренцето"
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ако тва е песента която си мислите че е откраднала-жестоко се лъжете
http://vbox7.com/play:f3126f2a-изслушах и двете песни-нямат нищо общо!
Абе, копира друг път! Това че песента е с малко китари не зна4и 4е копира от Nightwish - направи някой нещо хубаво и веднага копира. Айде кажете ми от коя песен копира и признавам! Ше ме извинявате ама и Преслава слушам и Nightwish слушам и не мисля, че копира от нито една песен...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Песента си е СУПЕР![]()
![]()
![]()
![]()
Айде... Почва се войната на стиловете...Първоначално написано от fulldelight
Сега... Ще се лиша от коментара, че ако Преславчето можеше да пее, нямаше да си показва циците. Няма и да казвам, че хубавото за теб, не означава хубаво по принцип. Ще пропусна и факта, че смесваш адски много стиловете. А ще кажа просто, че това, че е миксирала много различни песни, не означава, че й е простено. Кражбата от чуждото творчество е достатъчно позорно, за да има нужда да ти го обяснявам.
Но тук коментираме не колко глупава е Преслава, а факта, че е станала за срам за някаква сума пари.
Както и да е. "И все пак тя се върти"![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
Айде който толкова я плюе да гледа тази вечер Горещо по Нова телевизия от 22.30....
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Да...Sleepwalker...В началото са напълно еднакви,а барабаните в началото на Шоу мъст гоу он нямат нищо общо в случая.
И айде сега...крала-крала...ми кат може само тва![]()
Важното е, че песенета е с китари![]()
хъхъ..
И аз това викам.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Ау некой хора мноо мНОГО си верват.Първоначално написано от DoPye
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>