- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- WTF? Преслава крала от Уиш?
Amayo,
Аз, ако не вярвах в себе си, в кой щях![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Тва ти да си верваш е се ено аз да вервам на Царю Премиера. Айдееее наздравеЕЕЕЕ. Айде сичкиии.
2т. системно
това какво трябваше да значи?!?Първоначално написано от koalka
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз бих го префасонирала - започвам войната......Първоначално написано от ErinEverly
както аз няма да казвам че това, което за теб не е хубаво, за друг е хубаво.Първоначално написано от ErinEverly
проблем ли е че някой слуша различен вид музика.... и кво, аз не се кефя на чалгата, но това не значи че не мога да приема фактът че някои мойе да слуша и метъл и чалгаПървоначално написано от ErinEverly
Слушах песента на Преслава и не мисля че в нея има нещо крадено. И какво всъщност разбирате под крадено. Та не е ли всяка песен микс от вече измислени неща. (в един момент комбинациите от звуци свършватПървоначално написано от ErinEverly
) По тази логика различните там готик групи не плагиатстват ли една от друга... ами пауър групите - Sonata Arctica плагиатства ли от Stratovarius...?
Първоначално написано от abstraction
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
It's not the age that matters - it's the life in your years...
ама сте чукчи сичките...![]()
Вероятността Линкин Парк да откраднат от нея е далеч по-голяма.Първоначално написано от Stephanie Jay
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Първоначално написано от Stephanie Jay
Пфхахахнадфгйасдфнгсдйкдс аслдасфггахахахахахахахах ахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
и аз нещо такоз исках да кажа ....Първоначално написано от Магесник
![]()
![]()
Не се учудвам от тия чалгарки
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Смях...Тук всички псуват, че певачката била крала, а никой не може да каже от коя песенХех...Не съм я слушал песента, ама какво се палите толкова? То Nightwish си са чалга в метъла
![]()
Бе крала е там ма какво точно не се знае. Щом е метъл начи е откраднат. Ама аз съм сигурен че Найтлиш са откраднали от преслава щото от преслава по добра НЯМА.
2т. системно
да бееееееееееее как не са сетихме че Найтуйш няма от кой друг ами от ... ПРЕСЛАВА да крадат..Първоначално написано от Amayo
![]()
Кажи ми тогава песента коя е на найтуиш.Първоначално написано от ShannonLarkin
![]()
2т. системно
не ги слушам не знамПървоначално написано от Amayo
то Nightwish ако са ''чалга в метъла'' както казаПървоначално написано от Анонимко
то по същата логика тая едрогърдеста пача Преслава трябва да е метъл в чалгата
хахаха ще ме убиеш с тея тъпизми
Отношението ти към класическата музика показва що зо човек си... Ако неможеш на понасяш опера не тези, които могат са простаците...Първоначално написано от Анонимко
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
(не съм чела др коментари)Първоначално написано от Amayo
ОМФГ! хахахаах
мн си умен
Nightwish ако крадът
то точно от тая Преслава няма да е
да се унижават те по тоя начин - едва ли
и незнам кой от кой крал или дори има ли такова нещо, но ако Nightwish крадяха от тая
музиката им нямаше да се продава на всякъде по света и щяха да си пеят по някакви квартални кръчми
затова не ми говори глупости!
не че го защитавам ама...от ирония не разбирате ли ???Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
омг, като фен на Найтуйш твърдо заявявам че няма никаква, ама никаква прилика м/у песента на Преслава и Слийпуолкър.
Айде някои да даде линкчета, да изслушате песните, та да се приключи тоя супер безсмислен спор
Sleepwalker няма официален клипПървоначално написано от TheNightRider
Тва част от металския генотип ли е да ръси празни приказки та да му обърнат поне малко внимание преди да си пререже вените.![]()
2т. системно