Първо да кажа че съм в 12 клас..последна година..и чак сега се сетих че искам да бъда приятелка с някого от моя клас,защото това момиче ми се струва страшно готин човек..но май съм позакъсняла..От 8-и клас учим заедно,а в 10-11-ти тя вече започна да идва по-често при мен,да си говорим,да се разходим нанякъде,или просто да седне до мен,когато съм сама..Незнам каква е причината да започне да ми обръща малко повече внимание,но предполагам че е защото аз винаги си стоя на чина и все съм сама..може би от съжаление..знам ли..тя тогава също като мен нямаше почти приятелки от класа,( всички се разбираме ..но не сме истински приятели целият клас)и сигурно не е имала друга възможност освен при мен да дойде..Но излиза,че чак сега оценявам приятелството и,когато вече я загубих..
Аз по принцип съм доста затворен човек,но в същото време и много доброонамерена и добра към всички и когато се отпусна веднъж мога да стана и много весела и забавна..но това рядко се случва..Доста съм мълчалива,срамежлива,много о затворена в себе си и не обичам да споделям с никого чувствата си,нямам чувство за хумор,леко спечена и многоо разсеяна..абе злето от всякъде..песимист..
Докато това момиче е много весела,с много чувство за хумор,борбена,енергична,оп имистка..и доста си пада мъжкарана..обича по-дивите ,по-детските игри..ей таива..Незнам може би не си съвпадаме много като характери но на мен страшно много ми харесва като човек и искам да сме приятелки..но сега от тази година забелязах че се държи много студено,не идва вече при мен,нито да се разхождаме,нито да се шегуваме..абе ве едно не съществувам,дори и не ме поглежда или поздравява вече,ОТКАКТО седна до едно момиче,което не я тормози(както предишното до което седеше),и те в тази компания на това момиче има още две..и само след тях тича..и незнам вече..дразня се от това..и може би малко ревнувам..и се ядосвам защото не очаквах от нея това..но пък така стана..все едно гледам друг човек,който ще направи всичко само и само а не"изпусне" онази компаниййка и да се сближи колкото се може с тях,а пък другите все едно не съществуват..гадно държание и все пак си мисля:Има ли някакъв шанс да я спечеля за приятелка и да се"преборя" с онази компанийка и ако да какво ще ме посъветвате..?По какъв начин да стане това най-сигурно???
Между другото мн рядко вече идва при мен..само когато другите тръгнат без нея някой път.и тя сяда до мен,но какво прави:или сяда и си слага слушалките на Мп3-плейъра,или..иска да играем на нещо да убием времето-на листче някви игри-"стражари и апаши" ..понеже с мен няма какво толкова да си каже..че не съм много по приказките..
п.с.Кажете някакви много забавни игри за в училище...??моля вии..като дойде следващият път поне и аз да измисля нещо..И също незнам на каква тема вече да я заговоря..май се изчерпах съвсем( тренира много баскетбол и тва и е любимият спорт,не мисли изобщо за гаджета,пада си по някви екстремни неща..)..?
Благодаря на всички,които прочетоха това..и ще се радвам ако можете да ми дадете някакво решение..по възможност Оптимистично!