.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    vanq`
    Guest

kogato i na dvamata ni e za 1 pyt

kvo praim kogato i na 2 mata ni e za 1 pyt ima li ne6to po razli4no

аз не бих го направила .... предпочитам по опитен партньор ...

Град
    In The Heart of Darkness
    Ами тва е доста гадно положение....
    И аз не бих го направила.. все пак първия път трябва много да се внимава и всичко да е нежно и бавно, а и двамата като сте девствени. лоша работа.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    И аз не бих го направила.. все пак първия път трябва много да се внимава и всичко да е нежно и бавно, а и двамата като сте девствени. лоша работа.
    suglasen sum s teb tova si e dosta gadno
    Love House Music !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :P

Град
    София
    Suglasen sum s teb Nadelina ama vse pak mom4eto ako ne vnimava i po4ene o6te v na4aloto da q ruga i da q pompa 6toto prosto na nego adski mn mu se ebe taka na momi4eto vuob6te nqma da mu e priqtno,nali?E az ne sum takuv ama zn 1 priqten deto e napravil to4no tova
    Love House Music !!!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :P
    Напълно съм съгласна с теб!

Мега фен
    Град
    Dano ne e takyf toq.. shtoto momicheto she q boli shundrata posle 1 sedmica..

Guest
    ami vsa6tnost priqteliqt mi emn nejen i vnimatelen i sam sigyrna 4e kato go napravim nqma a egrub

Град
    София
    E da no vse pak vi kazvam 4e ima i takiva IDIOTI ina4e nqma ni6to lo6o osven ako ne se natuknete na takuv
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Много грешиш.Гадно било...И на двамата с приятеля ни ни беше за първи път и какво...?Той беше внимателен, всичко мина супер и прекрасно.Просто момчето трябва да е по-нежно и да внимава, защото в повечето случаи момичето го боли.

Град
    In The Heart of Darkness
    Еми ок- щом сте си прекарали хубаво първия път...

Аз мисля че единия трябва да го е правил вече, а не и двамата да са неопитни и за пръв път да навлизат в сферата на секса и нищо да не знаят. По-добре е когато единия не знае нищо, другия дори и да е неопитен, поне да е правил няколко пъти преди.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Мега фен Аватара на koalka
    Е, да зависи как се справи момчето най-вече.Но определено като го направиш с по-опитен означава, че непременно ще го направите добре.Важното е друго...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не е толкова страшно, даже въобще не е страшно. Когато го направих за 1ви път и на момчето му беше за 1ви път. Е, цяла съм.

Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    аз не бих го направила .... предпочитам по опитен партньор ...
    i az predpo4itam po opiten ina4e .... ne
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Град
    Bulgariq
    Колко сте зле.Няма нищо по хубаво от това.Но щом не значи нищо за вас да го направите за първи път с любимия човек и той с вас значи поне не знаете колко сте изтървали и няма да ви е гадно.

Guest
    Дере верно сте зле.... даже си е яко.. на мене първия ми път беше с момче на което също му беше за първи път и аз му казах "копеле само не забравяй че ми е за първи път бъди по-нежен" и той се опита и даде вс от себе си и се получи супер а да не говориме и че много се обичахме и тва ни достави още по-голямо удоволствие...

Повече от фен
    Ми изобщо не се притеснявай.Аз и моят приятел също бяхме девствени като го направихме.Просто трябва да бъде нежен и всичко да става бавно ии с търпение .А относно 'ръгането'...е приятеля ти трее да е некъф дебилен идиот ,за да го направи това.Силно се съмнявам ,че ше я чука така.Щом е нежен и мил ,значи всичко ще мине ок.Няа страшно. Насладете сe на момента,после ще остане едно незабравимо изживаване. rspct

Град
    София
    Dokolkoto zn na momi4etata ne im e priqtno da im go rugat poneje gi bolqlo. tfa taka li e
    Love House Music !!!

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    Dokolkoto zn na momi4etata ne im e priqtno da im go rugat poneje gi bolqlo. tfa taka li e
    Zavisi ot momicheto bratle.. Inache seriozno.. boli .. pone men me bolq dosta.. ama bolkata e tyrpima.. ko sq.. vednyj e .. she q ponese...

Град
    София
    Da prava si ama vse pak az se opitvam da e kolkoto moje po bezbolezneno poneje zn e dosta si boli
    Love House Music !!!

Nai qko e da raZklati6 nqkoq na 18 a ti da si na 15 i detstven

Град
    София
    Emi nz az kato pravih sex za 1 put mi be6e na 14 godini s edno momi4e koeto be6e kolkoto men ama ne be6e devsverna
    Love House Music !!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не е толкова страшно, даже въобще не е страшно. Когато го направих за 1ви път и на момчето му беше за 1ви път. Е, цяла съм.

i boje,kakvi sa teq gluposti,deto gi pishete??che s neopiten bilo gadno,che shtql da q osakati ako si vliuben (da kajem) i obektut na tvoite chuvstva sushto e devstven..kvo?shte hodish purvo nqkoi/a batko/kaka da te opravi za po-sigurno i posle s tvoq chovek?
    nqma nishto po-hubavo ot tova da otkrivash vs podrobnosti v liubovta i sexa s choveka,kogoto obichash.zapochvam sa se povtarqm veche,ama kato otgovorut e edin isusht.. eto,v tozi forum naprimer ima predostatuchno informaciq kak da predrazpolojish drugarcheto,kak ti da se nastroish po-dobre za predstoqshtoto 'subitie',nachinite za kontracepciq i izobshto vsichko..kvo poveche da kajem..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто и за двамата е специално. А иначе и аз съм от оцелелите. И какво значение има-ако е правил 1-2 пъти секс-пак тая. Аз лично много се радвам,че и двамата бяхме зелени и се научихме ЗАЕДНО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си