.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Excu
    Nai qko e da raZklati6 nqkoq na 18 a ti da si na 15 i detstven
    nai-qko shte e da si opravish purvo pravopisa i posle da si fantazirash
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA da taka si e
    Love House Music !!!

Град
    София
    A 6tom burka taq duma dori kato ne zn kak se pi6e li4i si 4e vse o6te nqma sexualen jivot
    Love House Music !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :P
    и аз подкрепям! =D>

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :P
    и аз подкрепям това! =D>
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Ами аз смятам,че тези мнения , че трябвало поне единия да е опитен са предразсъдаци.Ако и двамата сте прочели достатъчно литература по темата, знаете как да се предпазите и как да накарате другия да се чувства добре , обичан ижелан, значи няма проблем!

Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    аз не бих го направила .... предпочитам по опитен партньор ...
    и аз тай мисля

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Град
    na melmak
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Ами аз смятам,че тези мнения , че трябвало поне единия да е опитен са предразсъдаци.Ако и двамата сте прочели достатъчно литература по темата, знаете как да се предпазите и как да накарате другия да се чувства добре , обичан ижелан, значи няма проблем!
    Подкрепям
    Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...

предразсъдък ?!?!!? алоууу не е рядкост и опитни да не успят да дефлорират момичето ....особено спек става ако е еластичен химена(защо ли повечето ми приятелки ми се оплакваха че дори 2рия-3тия път ги е боляло... ).вижте може и да е хубаво да го направиш с 'човека когото обичаш' ама не е много сигурно кво и как ще го направи ако ще да изчете всичката литература по въпроса....повечето мъже си остават накадърни квот и да правиш,четенето не спасява винаги,затва предпочитам по опитен,щот да ти кажа не го напрайх с любов ама не ме болеше изобщо и имаше съвсем малко кръв,определено не бих се описала като 'оцеляла" ... дайте да говорим сериозно...всички глупави женички дет очаквате първият път да е вълшебно преживяване нали не искате да ви боли ?!всеки сам си преценява,просто според мен е глупаво че заради 1 предразсъдък(точно така предразсъдък!!!): първият се запомня,трябва да го направиш щот го обичаш....(модерната интерпретация на "сефтето първата брачна нощ") набиван от баби и майки в кухите главички наистина ще запомниш сефтето щот 'шундата ще те боли 1 седмица' ......
    още нещо няма универсална формула как да накараш един мъж/една жена да се чувства добре ...индиивидуално е..кажете ми ако момчето няма абсолютно никакъв опит ко става .... гимнастика и нищо повече ....и най-вероятно нея ще я боли ...колкото и да се опитва...кой ти гарантира че след като знае че няма опит няма дори да е по притеснен защото те обича и го е страх да не те боли и от притеснение ....
    не знам колко са природните таланти ,все още не съм попаднала на мъж,с който съм за първи път и не се налага да му казва какво точно ми харесва най-много просто защото той не познава тялото ми все още както и аз негово.да не че говорим за сефтето определено трябва да знайш туй-онуй ..... вие си решавате дали книжките са достатъчни ...

Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    Da prava si ama vse pak az se opitvam da e kolkoto moje po bezbolezneno poneje zn e dosta si boli
    da naistina mn boli pone pri men be6e taka
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    вижте може и да е хубаво да го направиш с 'човека когото обичаш' ама не е много сигурно кво и как ще го направи ако ще да изчете всичката литература по въпроса....повечето мъже си остават накадърни квот и да правиш,четенето не спасява винаги,затва предпочитам по опитен,щот да ти кажа не го напрайх с любов ама не ме болеше изобщо и имаше съвсем малко кръв,определено не бих се описала като 'оцеляла" ...
    Ами сама казваш,че "някой мъже си остават некадърни квото и да правят".Това,че го е правил много пъти далеч не означавам,че е много добър в леглото.Нали мъжете-каръци квото и да ги правиш си остават такива?Ами по тази логика и много опитен да е като не му идва отвътре да те предразположи и да те накара да се чувстваш добре ... Пък и за всичко си има първи път! Да не мислите,че на момчетата им е много лесно като си легна тс девственица?! Тя не е "опитна" следователно по твоята логика тя няма да му достави удоволствие.Еми ако всички разсъждаваха така,трябваше всички да сме девствени...
    Това е моето мнение, не съм го налагала на никой!Като имате възражения,защо започвате да се заяждате не мога да разбера ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си