- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- МОМИЧЕ ВЪВ ФИТНЕСА?
Мене не ме гледат странноВече момичетата не са чак такава рядкост по фитнесите!
estestveno 4e nqma ni6to stranno
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Първоначално написано от GLeZoRanA
и 2-те най - добре![]()
![]()
![]()
Във фитнес залата има място за всеки. А този които не може да се концентрира върху тренировката, да потърси проблема в себе си. Аз лично съм имал зала и там момичета и момчета тренираха и се разбираха идеално.
Iskam da vnesa malko qsnota![]()
Ne sme tyrseli ne4ii pogledi ili ne6to ot roda, prosto s ednata mi priqtelka sme, moje da se kaje, dosta atraktivni i e trudno da ne ni zabelejat, no ne6tata bqha po-seriozni. V smisyl, 4e 80% ot vremeto, da kajem, preminava6e v syzercaniq i malko ili mnogo se draznehme kato vsi4ki se vtren4vaha v nas. Ina4e ve4e si hodim redovno na edna i sy6ta zala i ne6tata zapo4naha da se normalizirat.
Blagodarq na vsi4ki vi, 4e ste ostavili mneniqta si v moqta tema, o4akvah po-malyk interes ot va6a strana, no qvno temata vi e blizka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Форум сигурно значи вече тема.![]()
Защо да е странно?С какво момчетата заслужават повече да ходят на фитнес от нас?![]()
ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
НАЙ-ВЕЛИКАТА!
ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
ВИВА КАНАРИ!!!
Трябва да има момичета във фитнеса, както каза някой по-горе "разкрасяват залата", по-хубаво е след някое упражнение да си поговориш с някое момиче докато си почиваш.За да има по-хубави "тела" на улиците- момичета ходете на фитнес, не става с кафенца.
mesmer
Az redovno si hodq na fitnes i ne mi puka koi kak me gleda... \/
![]()
Нормално е,защо да не еИ аз започнах да ходя на фитнес.Тука не ме гледат странно.Май са свикнали
Защото има много момичета,които ходят на фитнес.
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
normalno e,no az kato hodeh lqtoto na fitnes i vs mom4eta v zalata se subiraha v jenskata 4ast i zaebvaha tejestite
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
TIQ GLUPOSTI KAKVO OB6TO IMAT S TEMA??????Първоначално написано от maroon
TI DA NE SI NA 10god.-UJ KAZA 4E SI NA 16 AMA NE TI LI4I!!!!
Напротив..супер е даже.Спортните момичета са ми слабост.Ходете момичета, ходетеееееее![]()
Be yourself... ... ...
ако е некой мацка ... тея дет вдигат щанги и разни подобни тежки предмети да внимават и да не се заглеждат ... нема нищо странно![]()
мдам..ходя 2 пъти седмично на фитнес и разбирайки за това много хора се заливат от смях(и предимно момчета), но моето обяснение е, че това идва от комплексираността на момчетата, които явно не могат да приемат да не са винаги по-силния пол...опровергайте ме, но 85% от случаите е така!
Първоначално написано от lii40
![]()
![]()
ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО 2 ПЪТИ НЯМА СМИСЪЛ!!!
![]()
Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.
ела да ме погледнеш и ще видим дали няма смисъл. е, нз дали изглеждам толкова добреПървоначално написано от DALGIA
от фитнеса, но определено има ефект! все пак не мога да си позволя повече...
kvo se zaqjda6 za "gluposti" kakto sam kaza?!Първоначално написано от the EXPLOITED