Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Първо-редовно ходене на козметик. Поне веднъж на месец и половина, ако кожата е зле и по-често би било добре. Важно обаче е козметичката да е квалифицирана и внимателно да работи. Резултатите при мен след посещението на две различни козметички бяха поразяващо различни.
Второ-почистване минимум 2 пъти на ден. Има богат избор на пазара за почистващи продукти. Аз лично употребявам Клийн енд Клиър на Джонсънс.
Трето-препоръчвам за доста проблемните кожи всеккидневна маска с хума. Въпреки че кожата ми в момента е в отлично състояние, продължам да си правя маска с хума всеки ден и резултата е отличен. Има едни суперски маски на АДДА-хума+камфор и хума+чаено дърво
Четвърто-крем, подходящ за типа кожа. Препоръчвам крем Бочко. Струва ми се най-малко тъпкан с постижения на химията. Но за всяка кожа различно. И все пак не съм чула оплакали се от него-напротив-масово хората са доволни, и то много
Пето-да се свежда до минимум нанасянето на козметика върху лицето. Винаги се придържаите към минимума в това отношение, още повече като се има предвид годините ни и типа ни кожа. Препоръчвам употребата на антибактериялен коректор. Ейвън тук имат доста точно попадение

Ако се сетя за още ще пиша. Съжалявам, че е малко дълго
Ще кажеш ли нещо повечко за този крем Бочко?За какво по-точно се използва,на каква цена е...