- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защооо повечето тука влизат като гости???
Защо повечето тука влизат като гости???Тва си е мн тъпо!!!Нека се регистрират и да пишат!!!![]()
Регистрацията ти отнема 5 минути![]()
Love House Music !!!
Влизат като гости защото ги е срам от някоя постъпка която искат да споделят!!! Има ли нещо лошо??? Просто ги е срам!\
/
ne ama tfa mn drazni ponqkoga
Love House Music !!!
Това е така, за това съм съгласна, но доста голям процент от гостите идват тук само, за да обиждат и да се държат дивашки.Първоначално написано от NESSY
Az te podkrepqm.Ili vlizat pitat ne6to i sled tfa a huu razbrah kvoto trea6e ae mainata viПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Love House Music !!!
Причината не е една.Някои влизат като гости, защото желаят анонимност, а други, за да си правят шегички..
E to az kato sum registriran pak si ostavam anonimen samo deto admina mi vijda ip-to.golqma rabota
Love House Music !!!
Яко съм гост , ти чуваш ли се бе , кво да ме обидиш ли искаш ?
Първоначално написано от NESSY
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ne ama spored men e tupo da vlizate kato gosti ako vlizate redovnoПървоначално написано от PrepodobniqFace
Love House Music !!!
мдамПървоначално написано от koalka
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
просто ме мързи да се регистрирам.Мразя регистрации
Еми тъпо е, че масово всички влизат като гости, сякаш не могат да си направят една регистрация толкова, отнема 3-4 минуткиНо съм забелязала и друго - че повечето тъпи теми се пускат именно от гостите, някои направо прекаляват с анонимността си
![]()
![]()
I az sym vlizala kato gost.. imalo e mnenia.. ili temi koito sym pisala kato gost.. vlizat mnogo moi priateli i poznati.. i ne sym iskala lichnia mi jivot da byde tolkova qven.. mislq che nqma nishto losho v tova da vlizat i gosti...
Просто искат пълна анонимност,аз не виждам нищо лошо в това.
И какво печелиш ти от това?
Да се регне, само заради една тема и това да му бъде посещението на форума ли?
Или искаш да казваме гордо "нашият фовум се посещава от много хора, вижте колко са регистрираните потребители"