Здравейте.Имам един проблем и ще се радвам ако получа някакъв отговор.Значи се случи следното:птиятелката ми е отишла при гинеколог вчера на профилактичен преглед.И на прегледа и остановили че имала вагинални гъбички ("КОНДИЛОМИ" или "condylom",не знам точно как се изписва),и и казали че единствния начин да се хванат е по полов път.Казали и че ги е хванала преди месец и половина и то тогава за последно имахме контакт с нея(да допълня че сме разделени,в различни градове сме и много рядко имаме полово снушение,аз съм на 26 години а тя е на 21 и сме заедно от 4 години).Та докторката която я е преглеждала и е казала че аз съм я заразил защото и тя няма други контакти освен мен.Възможно ли е щом нямаме контакти с други хора да се хване тази болест от нещо друго?Аз оплаквания нямам а тя е нямала от такива до сега и нищо не сме хващали.Не ползваме презервативи но и сме заедно много рядко и не сме били с други партньори.Изписали са и лекарства за които до сега е дала 100 лева а има още много които само в софия ги правили в някаква лаборатория и били най хубавите а приятелката ми е от варна.Та ако може някой да помогне че сме на косъм да се скараме.Докторката права ли е че само по полов път се хваща condylom,и това за най добрите лекарства че трябва да ходи в софия дали наистина е така.Да отбележа че генеколожката била една най-известните и добрите в тази област,с две думи с добра репотация.