.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Prosto azz
    Guest

Moderated:Правилната възраст за започване на полов живот

hora, na 14 godini sum...tva li e vuzrastta, na koqto se pravi sex za purvi put?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Фен
    Град
    sofiq
    Не мила, не е 14 със сигурност! Колкото по-късно започнеш полов живот, толкова по- добре. Дори половата ти система не е достатъчно развита за да започнеш да правиш секс. Секса е нещо много хубаво, но на тази възраст не можеш да го усетиш с зрялост, тъй че ако ме послущаш, най-добре изчакай!
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Guest
    vij ne moje da se kaje to4no... nqma vuzrast... purvo tvqbva da go po4yvstva6 4e nali se se6ta6 ti se prai a i ti trqbva nqkoi dr... ne moje sam i ako i dvete gi "pokriva6" to tova e to4nata vuzrast

Guest
    abe niama takova neshto stavash na 14 i praish sex to zavisi koga se pochustvash gotov kakto se kazva kato pochnat da ti "shtrakat ochite" ako razbresh ko imam predvid znachi si gotova ama spored men ti e rano

Супер фен Аватара на Barbie
    Айде сега, деца, да повторим упражнението от предишните двеста теми, задаващи въпроса "Кога да правя секс."

Ако ти кажа да го направиш, когато си физически (тялото ти вече се е оформило и репродуктивните ти органи функционират НАПЪЛНО ефективно) и психологически (не се променяш през три месеца, не изпадаш в тийн депресии, мислиш като голям човек и следователно не пускаш подобни теми!!!) зряла ; когато имаш приятел, който ти е доказал, че те обича (а няма да се възползва от теб) и който ти самата, в достатъчен период от време си остановила, че обичаш; когато си на такава възраст, че знаеш как да се предпазваш от евентуални болести или нежелана бременност и най-вече, ако нещо такова се случи, си достатъчно зряла, за да вземеш по-нататъшно решение без да съсипеш живота си...та, ако ти кажа всичко това, ще ме послушаш ли? (Или като повечето девойчета на 13-14, които се подвизават напоследък в тоя форум, ще тропнеш с краче и ще кажеш "Ми да, аз вече точно така се чувствам.")

(Защо, за Бога, продължавам да пиша по подобни теми... )

Barbie , напълно съм съгласна с теб. Нещата не стоят винаги така, както вие си мислите. Не прави нещо само, защото си достигнала определена възраст или защото другите го правят. Когато срещнеш подходящия човек ти самата ще усетиш, че му е дошло времето и няма да ни питаш нас.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мен,определена възраст няма! Но вслушай се в думите на Барби,понеже тя е по-голяма,преминала е през нещата,които на теб сега ти предстоят,така че смятам,че съветите й са правилни! Не бързай! Поживей си още малко безгрижно и за секс има време!

Мега фен Аватара на koalka
    Така не мога да ти кажа кога да правиш секс, но определено не е нормално едно момиче на 12 години да тръгне да прави секс, при положение, че по никакъв параграф не е готово за тази стъпка.То и на 16 може да не се чувстваш готов психически, но все пак поне физически си развит.Аз го направих на почти 16 и наистина се чувствах готова и беше с човека, който обичам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Определена възраст няма. не ви ли омръзна да питате 1 и също. Според мен на 14-15 е твърде рано. За мен 1 възраст на 18 и над нея е най-добре,но всеки с разбиранията си. Правете,когато искате,с когото искате и по колкото искате-ваша работа. Дали ще е правилно пак вие си преценете. Кои сме ние,че да казваме готова ли си или не си. Но щом задаваш такива детински въпроси на непознати хора-не си готова. Ако си истински готова няма да питаш никого,най-вече непознати. Ти просто ще си сигурна,че го искаш и че е време!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Айде сега, деца, да повторим упражнението от предишните двеста теми, задаващи въпроса "Кога да правя секс."

Ако ти кажа да го направиш, когато си физически (тялото ти вече се е оформило и репродуктивните ти органи функционират НАПЪЛНО ефективно) и психологически (не се променяш през три месеца, не изпадаш в тийн депресии, мислиш като голям човек и следователно не пускаш подобни теми!!!) зряла ; когато имаш приятел, който ти е доказал, че те обича (а няма да се възползва от теб) и който ти самата, в достатъчен период от време си остановила, че обичаш; когато си на такава възраст, че знаеш как да се предпазваш от евентуални болести или нежелана бременност и най-вече, ако нещо такова се случи, си достатъчно зряла, за да вземеш по-нататъшно решение без да съсипеш живота си...та, ако ти кажа всичко това, ще ме послушаш ли? (Или като повечето девойчета на 13-14, които се подвизават напоследък в тоя форум, ще тропнеш с краче и ще кажеш "Ми да, аз вече точно така се чувствам.")

Май и ти като мен се надяваш да влееш малко мозък в главите на днешните пубери,които май имат само полови органи и нищо друго!

Супер фен
    Като ти се оформят половите органи естествено. Нищо че ги имаш от раждането още ама за секи случай изчакай докато ти се оформи там нещо...
    2т. системно

moje da pravi6 sex kogato si pojelae6 nqma to4no opredelena vazrast no mislq 4e na 14 e rano
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

Май и ти като мен се надяваш да влееш малко мозък в главите на днешните пубери,които май имат само полови органи и нищо друго!
    Не че аз още не се считам за тийнейджърка, ама дай Боже да съм поумняла малко.

Иначе, да, и аз като теб проявявам завидна наивност и идеализъм.

Град
    Свищов
    Barbie-съжалявам,че те състарих. Извинявай

Град
    София
    Ne gi slu6ai ako ti se pravi sex pravi nikoi ne te e sprql.Az li4no po4nah da pravq sex kogato bqh kolkoto tebe taka 4e ako ti se pravi sex prosto pravi
    Love House Music !!!

Guest
    Аве момичето пита на каква възраст средно момичетата в България си правят сефтето, ся както казаха някой там дали можела да са пази от болести и бремености, то всеки на 12 сигурно най-късно ги знай тея неща, че трябва да се пазят.
    Пък това дали го иска и дали има с кой си е нейна работа.
    Така, че въпросът не е "кога АЗ съм готова?", а каква е средната възраст?
    Не е ли такъв въпроса?

Ами не,тя казва,че е на 14 и пита това нормална възраст ли е за секс(от което си правя извод,че пита подходящо ли е тя да го направи)и също за правилната възраст за полови отношения като цяло,но такава според мен не съществува.Всичко е индивидуално и все пак преди 15 16 е рано за мен.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Щом на 14 си с такъв акъл... и на 16-17 ще ти е рано.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мисля , че когато намериш правилния човек тогава трябва да го направиш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    skoro imashe tema kga za pruv put go pravihte ako ste zabelqzali srednata vurzrast v koito bqha otgovorite vi bqha 14 15 godini e ko az kat sam go napraila na 14 shte umra li ?!?!? za seksa nqma vurzast prosto trqbva da si gotov za tova zashtoto polovite organi se oformqt do 20 godishninina specialno pri jenata .... noo trqbva da go napravish s chovek koio obichash i si sigorna v nego shtoot mn qko si nachupish glavata shte sujelqvash i to mnn...

gost2
    Guest

xaxaxaxaxxaax

xaxaxaxaaxaaxaxxa rano li decata na po deset godini sa se ebali naebali pa via vikate 4e e rano normalno e na 14 ve4e da si go praill

Фен
    Град
    BlackWorld
    Абе престанете с това "с който" и "сигОрно" ... Не се ли научихте толкова?! Има винителен падеж(освен именителен и дателен, които иначе използвате) в българския език, най-малкото...

Иначе мисля като Барби и Кремчето и няма какво да ги повтарям. Изчакай, почети, питай и намери Човека.
    В противен случай ще има теми "той кихна, бременна ли съм" (преувеличих, но има ужасно нелепи подобни теми. Не е грешно да се пита, ама е глупост и половина да тръгваш да правиш секс, без да знаеш какво е, какво очакваш от него и партньора и как да се пазиш и така нататък...)
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си