.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Тоя пост така както е публикуван ми изглежда като чиста ебавка , не знам защо но така ми се струва. Да помислиме малко ако някой от нас наистина е изживял подобен момент (без да искам да подценявам възможността да се случи някому) то едва ли ще го пише в форумите още повече в мега изчистеният вариант в които е публикуван тук. Ако все пак това е истина , да ситуацията е кофти , дори бих казал прекалено кофти но пък точно заради това гаджето ти би простила освен ако не ти става навик , пък ако не прости то просто трябва да го преглътнеш колкото и болезнено да е , поне ще знаеш че тя не държи на теб щом е способна да се подиграва с подобни неща пак го казвам с уговорката че ако те са факт а не плод на лигавщина от твоя страна.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Темата е от преди 2 години. Ебавка или не - каквито и съвети да давате е малко късно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Да наистина значи се извинявам за спама не забелязах че е толкова стара. Иначе за мен е чиста ебавка.

Град
    Paradise
    Представям си какво напъване е било Просто си движиш тялото напред-назад бе човек! Кво напъване въобще? :P

ПП. Ох, дано е ебавка.

Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 2:45 am

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Темата е стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си