.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Прическа с пяна и спрей...

Наскоро си "удрязах" косата и сега ми е къса и за да я оформя да стой както аз искам използвам пяна и спрей за коса. Абе нещо като причесвата на водещата на "без думи" е. Така до тука ок много ми харесва как ми стои! И сега идва въпроса: Ами когато ходя на басейн или на море и вляза във водата пяната и спрея ще се разтекат и ще изглеждам като мокра кокошка... Кво да правя има ли някокви водоустойчиви глупасти за коса (в което силно се съмнявам) или тябва да си правя някаква прическа примерно 2 опашки??

Е по принцип има,ама едвали ще ти помогне
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Аз като ходя на плаж нито съм с прически,нито с гримове...точно поради тая причина Кое му е толкова ужасното да отидеш без да си си правила нещо на косата?
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Аз като ходя на плаж нито съм с прически,нито с гримове...точно поради тая причина Кое му е толкова ужасното да отидеш без да си си правила нещо на косата?
    И аз това се чудя. И аз винаги ползвам пяна за коса, спрей по-рядко, но като ходя на басейн или на море не си слагам.
    А пък и ти много интересно го казваш...като си намокриш косата ще заприличаш на "мокра кокошка" - еми, ти никога ли не си си мокрила косата до сега? Винаги ли приличаш на "мокра кокошка" като я намокриш?

цц просто не знам дали ми разбирате... като няма такива глупусти е като прическите на "битълс" и охх изглежда наистина мн зле
    П.П.
    Винаги ли приличаш на "мокра кокошка" като я намокриш?
    да!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си