.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Ани
    Guest

а защо не блокираме и ние Парламента?

Вчера много странно впечатление ми направи блокадата на парламента от страна на таксиметровите шофьори заради един убит колега. Да всички бяхме потресени, но ЗАШО тези хора имаха такава злоба?
    Дадоха по новините един който на въпроса “Защо сте тук?” отговоери:
    “Ами защото убиха наш колега “.
    И какво в резултат на това убиеца веднага е бил намерен…
    Е добре питам аз:
    Защо не блокираме ние всички ученици от 5 до 12 клас парламента, и движението в София, и Орлов мост, защото все още Убийците на сестрите Белнейски от Пазарджик не са намерени!
    Така ще поставим и други искания които нямат нищо общо с уъбийството!
    Какво ще кажете за идеята???
    Нека всеки да пише тук!

Guest
    Съгласна съм !Защо не блокираме парламента д се напъне малко да спасят сестрите?Едно след руго убийства скапано е вече!!!

Навит съм да прищпорим малко власта.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Защото не сме единни, не сме колектив и всеки гледа само себе си.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Защото не сме единни, не сме колектив и всеки гледа само себе си.
    Мда...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защото в България, за разлика от западните страни, няма хора готови за излязат на улицата и да кажат какво искат и да отстояват позициите си. Ние сме свикнали да ни мачкат и да получаваме само това, което от "горе" са решили да ни дадат.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ела у нас да готвиш докато ми блокираш стаята от ядене!
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Абе вие нормални ли сте?!?!?!?!?!??! К'во се еб*вате с това?Този човек е бил приятел на много таксиметрови,имал е много познати,та забога имал е семейство!!!А тия тъпи полицай дето си мислят,че много разбират и нищо не могат да направят седат тъпо??Веднага щом е разбрано е било съобщено на полицията ни която "веднага" се е заела със случая Ако таксиметровите нищо не направят тогава какво??!?!?!Ако не е имало този протест сигорно случая нямало и да бъде разгледан! Вие таксиметровите ги мислите за некви тъпи,ама те са супер задружни и готини!Т'ва че некфи тъпунгери на по 20г.си измислят некви глупости за тях си е тяхна грешка! Които не е работил поне 1-2 г.не знае нищо за живота като таксиметров!Така,че айде недейте да говорите така!Ако някои ваш много близък го убият?Няма май да говорите така,а???????? Леле...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Съгласна съм !Защо не блокираме парламента д се напъне малко да спасят сестрите?Едно след руго убийства скапано е вече!!!
    Еми..то май вчера имаше събрание за сестрите при НДК

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: а защо не блокираме и ние Парламента?

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Вчера много странно впечатление ми направи блокадата на парламента от страна на таксиметровите шофьори заради един убит колега. Да всички бяхме потресени, но ЗАШО тези хора имаха такава злоба?
    Е добре питам аз:
    Защо не блокираме ние всички ученици от 5 до 12 клас парламента, и движението в София, и Орлов мост, защото все още Убийците на сестрите Белнейски от Пазарджик не са намерени!
    Нека всеки да пише тук!
    Как така исканията им нямали нищо общо с убития? Исканията им целяха да е безопасно работното място на шофьорите, защото факт е, че те возят непознати хора и то по всяко време на денонощието. Опасничко си е...Искаха примерно да не е задължително за тях да слагат предпазни колани, защото така не могат да реагират на евентуална атака! Е, хората си го постигнаха, хем намериха убиеца, хем това им искане е удовлетворено.

Не виждам нищо нередно, хората се борят за правата си.
    Относно убийството на сестрите, ако има митинг и за тях, бих отишла!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Стара Загорка
    ®©PeTq®©, май не си се наспала още

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Защо да не се е наспала? Просто показва позицията си по въпроса.

Между другото, аре да не се флууди в тая сериозна тема. Визирам BornFromPain
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ®©PeTq®©, май не си се наспала още
    Наспала съм се и то много добре...Съжелявам ако мнението ми е било малко по-остро ама е така!!!!!Вие не разбирате...Това си е убийство подяволите.. Таксиметровите са съпричастни един към друг,държат на колегите си...Ами ако това го нямаше всичко щеше да бъде подминато с лека ръка!
    sherry радвам се че има поне един човек който да мисли реално на нещата

Град
    Стара Загорка
    Ае башишите са си задружни, да. Ама повечето дали според теб са излязли заради някой си там? Най-малкото мисля че ти е ясно какво е отношението един към друг между конкурентните фирми. Там излизат и си дават изискванията, и понеже са много и наскоро е станало нещо...айде да ги послушаме. Аз познамвам таксиметрови шофьори.
    Ся вярно...убили го човека, притеснени са малко...ама какво могат да направят? Това им е работата....във всяка работа има рискове.
    Аз се учидвам че имат и GPS и паник бутон. Но като се замислиш един GPS не е толкова скъп...а какво пречи паник бутона да е вързан с полицията или към някоя охранителна банка, както е с банките примерно.
    Вярно е че полицията трябва да се ръчка, защото са много мудни, но все пак мисля че добре се справят мамка им

Убитият шофьор e работил отскоро в таксиметрова компания "Окей супертранс", затова и почти никой не го познава.
    Първо ще започна с това.
    Тези хора,дори не знаят за какво са там.Просто се възползваха от убийството на един човек.Някой чувал ли е колко са смешни исканията им?Някой може ли да ми обясни премахването на колана какво общо има с убийството на човека?Нищо...разни хора казаха,че така можело да се реагира по-бързо - глупости и оправдания.Всекидневно се убиват хора,но с какво те са по-различни и трябва да блокират цяла София?Я си помисли малко - пътищата към важните болници като Пирогов и тн бяха одрязани,никой не можеше да пробие блокадата?Ако някой човек е починал заради смешният им протест,понеже не може да стигне до болницата?Пука ли ти за това?
    Имаше предложение - да сложат бронирани стъкла и пътниците да сядат само отзад - окей,обаче на тях не им се давали пари.По никакъв начин не става...Да не би да искат с тях да се вози и полицай,а?

Да не говорим,че са егоисти - ако стане нещо с тях,тогава ще пропищят.Защо,обаче,не го правят и в други слуаи?Две момичета бяха брутално изнасилени и убити,защо тогава не се вдигнаха на протест?А го правят само когато им изнася,независимо ,че става дума за техен колега (който дори не са го познавали).Да,съжалявам,че човекът е бил убит и е оставил семейство,но както казах - всекидневно стават такива неща.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Убитият шофьор e работил отскоро в таксиметрова компания "Окей супертранс", затова и почти никой не го познава.
    Първо ще започна с това.
    Тези хора,дори не знаят за какво са там.Просто се възползваха от убийството на един човек.Някой чувал ли е колко са смешни исканията им?Някой може ли да ми обясни премахването на колана какво общо има с убийството на човека?Нищо...разни хора казаха,че така можело да се реагира по-бързо - глупости и оправдания.Всекидневно се убиват хора,но с какво те са по-различни и трябва да блокират цяла София?Я си помисли малко - пътищата към важните болници като Пирогов и тн бяха одрязани,никой не можеше да пробие блокадата?Ако някой човек е починал заради смешният им протест,понеже не може да стигне до болницата?Пука ли ти за това?
    Имаше предложение - да сложат бронирани стъкла и пътниците да сядат само отзад - окей,обаче на тях не им се давали пари.По никакъв начин не става...Да не би да искат с тях да се вози и полицай,а?

Да не говорим,че са егоисти - ако стане нещо с тях,тогава ще пропищят.Защо,обаче,не го правят и в други слуаи?Две момичета бяха брутално изнасилени и убити,защо тогава не се вдигнаха на протест?А го правят само когато им изнася,независимо ,че става дума за техен колега (който дори не са го познавали).Да,съжалявам,че човекът е бил убит и е оставил семейство,но както казах - всекидневно стават такива неща.
    На абсолютно същото мнение съм

Кое пък е отрязано към Пирогов... има още много улици, през които може да се иде там. Пък и шофьорите на линейки са ги пускали сигурно.

Много зависи от къде минава една линейка,не мислиш ли?Когато един човек е в критично състояние и най-малкото забавяне е от огромно значение.Ако идва от Младост,Дружба,Горубляне и т.н?Линейката трябва да обиколи половин София,та да може да стигне до Пирогов.Пак казвам - за човек в критично състояне,това може да е фатално.

Трябва да отпадне изискването за възраст на таксиметровите автомобили, категорични са още шофьорите.
    Окей,за коланите ще го приема,но това?Би ли ми обяснил,какво общо има между убийството и възрастта на автомобилите?Или както се изразяваше един човек "така и така сме почнали.....".Задружни са,да,но нека не го правят само когато им изнася. Както споменах в първият ми пост - те просто оправдаха тези искания с убийството на колегата им.Този протест си е техен,аз не ги подкрепям....нали знаеш - всеки има различно мнение.

И след като хиляди коли са останали в задръствания,интересно как ще минеш през Дианабад или другаде?Дори околовръстното?Простестът е дълъг,стават 'опашки'.

Защо да не мога да съм сигурна,след като си личи?
    Не ми обясни - кое е общото между възрастта ма автомобилите и убийството на човека?Нали портестът беше за по-голяма сигурност,да се измисли нещо...за убийстовто на един човек,който оставя семейство?Защо тогава искат да отпадне възрастта за автомобилите?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: а защо не блокираме и ние Парламента?

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Е добре питам аз:
    Нека всеки да пише тук!
    Много добра идея, но за съжаление почти неосъществима.

Супер фен
    Тия таксиджии са най големите глупаци в София. Кво им дава правото да блокират целия център за да не мога аз и другите хора да си вършиме работата само заради некъв умрял мангал. Такситата да го духат. НЕкой го каза по телевизията много правилно - ми ако заколят някой магазинер нощна смяна? Или портиер на нещо? Как да блокират центъра за да ги чуят? Има си ред за решаване на проблемите в тая държава и масови селски панаири на миризливци не са част от него.
    2т. системно

Супер фен
    А па тва за стъклата ми беше първата идея още в начмалото на протеста като искаха некой да направи нещо. Викам си ехх да бях са министар - веднага наредба за задължително бронирано стъкло в такситата - прави се една общинска фирма шефа й ше бъде мой баджанак, къдет се цака за сертификат за съответствие на колата внася се некво стъкло от франция на която фирма собственика е братчед ми, за стъклото се цзака доволно, монтажа се извършва от оторизирана фирма на общината шефа й ми е по сърбрена линия там некъв, цакаш яко, после отиваш на инспекция в една общинска фирма всеки месец на технически преглед за заверяване на изправността на стъклото. Отделно паник бутони, електронни системи за сигурност, специални бронирани ключалки внос от швейцария и канада. И после чух че верно скандирали че искат такива прегради, ми кат искате аз ли да ви ги платя бе, миризливи бакшиши.
    2т. системно

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Абе вие нормални ли сте?!?!?!?!?!??! К'во се еб*вате с това?Този човек е бил приятел на много таксиметрови,имал е много познати,та забога имал е семейство!!!А тия тъпи полицай дето си мислят,че много разбират и нищо не могат да направят седат тъпо??Веднага щом е разбрано е било съобщено на полицията ни която "веднага" се е заела със случая Ако таксиметровите нищо не направят тогава какво??!?!?!Ако не е имало този протест сигорно случая нямало и да бъде разгледан! Вие таксиметровите ги мислите за некви тъпи,ама те са супер задружни и готини!Т'ва че некфи тъпунгери на по 20г.си измислят некви глупости за тях си е тяхна грешка! Които не е работил поне 1-2 г.не знае нищо за живота като таксиметров!Така,че айде недейте да говорите така!Ако някои ваш много близък го убият?Няма май да говорите така,а???????? Леле...
    Да ти задам аз на тебе няколко въпроса, виждам че се отличаваш с
    особеена интелигетност. Ние 20 годишните тъпунгери като си мислим разни глупости, твое величество на колко е години, бе? Изобщо наясно ли си кво написа? Убили са го, да трагедия, но трябваше ли да болкират целия център, това знаеш ли какво означава за половината софиянци, че пропускат половината си работен ден, заради малоумни бакшиши, които не са особено наясно кво правят там, и кво искат. Чули, че има протесет, айдеее всички там, няма значение за какво е. Аз така и не разбрах за кво точно протестират, убииства стават много само, че не при всяко едно се блокира центъра, нали така. На всичкото отгоре не можаха да преявят никакви конкретни искове. Във всяка една професия си има риск. Като попитаха един от тия там, защо го прави, защо е там, и не знае ли, че е епровалил работбия ден на половин София, той отговори "Ами и аз не искам да ни избиват като пилци" Къв е тоя отговор, като не иска, да си сменя работата. Такава грандиозна тъпотия, същата, като преди няколко години с онова дете, което убиха в южния парк, а се оказа, че майката била алтава. Тъпанари.

Give me your best shot motherfucker!

То блокирането на София сигурно е докарало по-големи финансови загуби отколкото Заплатите на всичките шофьори за 1 година (надявам се да не се изхвърлям прекалено много).

В края накрайщата те спряха работата на 1 милион души и доколкото си спомням едно от исканията им беше да се върне някакъв вид данък, защото така им излизало по-евтино. Не съм убеден дали не са се събрали заради второто, а не заради убития шофьор.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Guest
    абе много сте зле!!!преебавате поредната важна тема!!!
    тази тема не е за такскиджийте ами за НАС... НИЕ трябваше да задръстим софия...за да се разкрие убиеца на сестрите

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тия таксиджии са най големите глупаци в София. Кво им дава правото да блокират целия център за да не мога аз и другите хора да си вършиме работата само заради некъв умрял мангал. Такситата да го духат. НЕкой го каза по телевизията много правилно - ми ако заколят някой магазинер нощна смяна? Или портиер на нещо? Как да блокират центъра за да ги чуят? Има си ред за решаване на проблемите в тая държава и масови селски панаири на миризливци не са част от него.
    Ето още един които вярва на първите слухове,че таксиджиите са най-големите глупаци!!!!!!!Ти някога работил ли си такси,а?Знаеш ли какво е напрежението!?!?!(баща ми е таксиметров)Ако нещо му стане на клиента ти си отговорен!!!2.Ако не блокират центъра какво да направят,бе???В тая скапана държава с политиците ни дето гледат как да минат между капките и да вземат колкото може повече пари по какъв друг начин може да стане нещо?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си