- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е сперма да е проникнала в мен
Зна4и с приятеля ми правихме секс с презарватив и след като сварши изхвърли презарватива.. след това седнах в/у пениса му.. смисъл такъв не е прониквал ами просто седнах възможно ли е сперма да е проникнало в мен?
imash povod da se trevojish malko ili mn za6toto e mn veroqtno ako e imal sperma po penisa si da e proniknala v tebe a ima i taka 4ast ot spermata koeto ne se izhvarlq po vreme eakulaciqta a ostava v penisa i sled tova izliza !!![]()
![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
И тя, евентуалната сперма, разбираш ли, самичка се е покатерила и се е вмъкнала тайно-тайно във влагалището?Първоначално написано от MeRiToR
![]()
Авторката, не си бременна, ако това ти е въпроса.
Те сперматозоидите са супермени нали разбираш, с топлинно насочване точно в яйцеклетката.
Стига глупости, не, не си бременна. Хора, като сте решили че сте достатъчно отговорни за да водите полов живот, поне се образовайте кое как става. Никого не съдя кога прави секс, негов си е живота, но... все пак.
Както и да е. Нищо ти няма.
Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си
лее3еле3еПървоначално написано от MeRiToR
![]()
Нищо ти няма, спокойно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако така ставаха бебетата до сега на земята да има 100,а не 6 мзилиарда души!
Не си бременна. + че сперматозоидите не живеят в кислородна среда!
Не си бременна... те сперматозоидите нямат крила не се тревожи
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Абе ако пият Red Bul ще видим дали нямат![]()
Първоначално написано от 182+44_4adel
Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...
Гледай само как се ебават с момичето. Тя притеснена незнае къде е сигурн от притеснения, те се ебаат гадовете .. Ей Ей..хаха