.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ОТ ГАРВАНОВОЧЕРНО НА РУСО ИЛИ ЧЕРВЕНО - КАК?

Здравейте,
    аз съм гарвановочерна (чрез боядисване) и сега искам да се изруся поне до тъмно русо. кажете ми ако знаете как да стане без да ми изпопада косата от унищожаване..ако знаете средство, фризьор, начин, идея, съвет. мерси. нямат значение парите, така че колкото и да е скъпо ще се радвам.
    и още нещо. чувала съм че става с месеци постепенно, само че аз искам да стане веднага или поне не да се проточи с месеци!
    черно - русо (може и червено) без следи че е имало черно
    мерси много предварително на всеки, който ще ми помогне
    .

Мега фен

Re: ОТ ГАРВАНОВОЧЕРНО НА РУСО ИЛИ ЧЕРВЕНО - КАК?

Цитирай Първоначално написано от GothicGirl
    без да ми изпопада косата от унищожаванею
    Изведнъж да минеш от черно на русо без да ти бъде унищожена косата е невъзможно.

Голям фен Аватара на thirteen
    Мисията невъзможна
    Няма друг добър за косата начин освен .. това да става колкото се може по-бавно иначе ще останеш с опашка дебела колкото кутрето ти.
    От черна на руса.. не вярвам да стане без супра.. а супрата всички знаем колко гори косата..
    на тебе ще ти трябват 2-3 пъти че и после боичка за да ти мяса цвета на нещо.В никакъв случай не се пробвай да ги правиш тези неща едно след друго.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ееее...от черно на русо..противоположни цветове и ще стане доста трудно!Пък и косата поне малко ще ти се увреди...
    И..GothicGirl не сме сляпи спокойно няма смисал с такива големи букви да пишеш!

ми червената коса е по-готена,а пък и видя горните мнения

Супер фен
    Миличка,от гарвановочерна едва ли можеш да станеш руса (даже и с няколко боядисвания) .Дори и да се боядисаш,русото няма да е така наситено и ще е дори оранджево,а съм сигурна че ти не искаш това. .Съветвам се да си я боядисаш червена
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    hehe 4ernoto si e klasika we... no ti si znaesh ... trudno 6te ti e ...
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хихи русокосото готик-момиче
    Както са ти казали ще стане постепенно, защото иначе има доста голяма вероятност да останеш без коса, недей пробва да видиш колко ще издържи.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    И аз имах такава мечта.., но се отказах.

Ще си стоя черна. Това е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    a moje li da vi popitam... az sashto sam s 4erna kosa ama iskam da si napravq 4erven briton xaxa :P dali shte se xvane ot edna kuna na 4erna kosa 4ervenoto....kak mislite>Pls otg

С много горене..
    Първо синьото прахче.. за извтляване на косата..
    След 3-4 дни нанасяш крем боята.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a moje li da vi popitam... az sashto sam s 4erna kosa ama iskam da si napravq 4erven briton xaxa :P dali shte se xvane ot edna kuna na 4erna kosa 4ervenoto....kak mislite>Pls otg
    Къна не. Не за друго ми няма да си личи толкова, но мога да ти предложа боя за коса на прахче, която гори косата, но наистина червения цвят е червен... Пурпурно червен! Евтерпа... 100% ще хване.
    Карай, че до 2 седмици, цвета ще опада, мо ако искаш фрапиращ ефект.. това е боята.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Къна не. Не за друго ми няма да си личи толкова, но мога да ти предложа боя за коса на прахче, която гори косата, но наистина червения цвят е червен... Пурпурно червен! Евтерпа... 100% ще хване.
    Карай, че до 2 седмици, цвета ще опада, мо ако искаш фрапиращ ефект.. това е боята.
    mersi mnogo mila \/

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    И аз имах такава мечта.., но се отказах.

Ще си стоя черна. Това е.

Явно всички сме имали мечта,която просто ще си остане гарваново черна...ехх съдба...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    От черно страшно трудно се променя цветът към червено... а да не говорим към русо... Всичко трябва да става постепенно,както и другите казаха
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си