- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОТ ГАРВАНОВОЧЕРНО НА РУСО ИЛИ ЧЕРВЕНО - КАК?
Здравейте,
аз съм гарвановочерна (чрез боядисване) и сега искам да се изруся поне до тъмно русо. кажете ми ако знаете как да стане без да ми изпопада косата от унищожаване..ако знаете средство, фризьор, начин, идея, съвет. мерси. нямат значение парите, така че колкото и да е скъпо ще се радвам.
и още нещо. чувала съм че става с месеци постепенно, само че аз искам да стане веднага или поне не да се проточи с месеци!
черно - русо (може и червено) без следи че е имало черно
мерси много предварително на всеки, който ще ми помогне.
Изведнъж да минеш от черно на русо без да ти бъде унищожена косата е невъзможно.Първоначално написано от GothicGirl
Мисията невъзможна
Няма друг добър за косата начин освен .. това да става колкото се може по-бавно иначе ще останеш с опашка дебела колкото кутрето ти.
От черна на руса.. не вярвам да стане без супра.. а супрата всички знаем колко гори косата..
на тебе ще ти трябват 2-3 пъти че и после боичка за да ти мяса цвета на нещо.В никакъв случай не се пробвай да ги правиш тези неща едно след друго.
Ееее...от черно на русо..противоположни цветове и ще стане доста трудно!Пък и косата поне малко ще ти се увреди...
И..GothicGirl не сме сляпи спокойно няма смисал с такива големи букви да пишеш!![]()
ми червената коса е по-готена,а пък и видя горните мнения![]()
Миличка,от гарвановочерна едва ли можеш да станеш руса (даже и с няколко боядисвания).Дори и да се боядисаш,русото няма да е така наситено и ще е дори оранджево,а съм сигурна че ти не искаш това.
.Съветвам се да си я боядисаш червена
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
hehe 4ernoto si e klasika we... no ti si znaesh ... trudno 6te ti e ...
Love you Kris !!!
Хихи русокосото готик-момиче![]()
Както са ти казали ще стане постепенно, защото иначе има доста голяма вероятност да останеш без коса, недей пробва да видиш колко ще издържи.
И аз имах такава мечта.., но се отказах.
Ще си стоя черна. Това е.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
a moje li da vi popitam... az sashto sam s 4erna kosa ama iskam da si napravq 4erven briton xaxa :P dali shte se xvane ot edna kuna na 4erna kosa 4ervenoto....kak mislite>Pls otg![]()
С много горене..
Първо синьото прахче.. за извтляване на косата..
След 3-4 дни нанасяш крем боята.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Къна не. Не за друго ми няма да си личи толкова, но мога да ти предложа боя за коса на прахче, която гори косата, но наистина червения цвят е червен... Пурпурно червен! Евтерпа... 100% ще хване.Първоначално написано от Анонимко
Карай, че до 2 седмици, цвета ще опада, мо ако искаш фрапиращ ефект.. това е боята.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mersi mnogo milaПървоначално написано от Crazy`Witch
\
/
Първоначално написано от bungle
![]()
Явно всички сме имали мечта,която просто ще си остане гарваново черна...ехх съдба...
2 т. от правилника. Бан на профил