- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Един въпрос към момичетата
Здравейте имам един въпрос. Имате ли претенции към това дали приятелят ви е окосмен на гърба или на гърдите?
мерси много![]()
Xax interesen vypros...az bih predpo4ela da e obezkosmen...e zavisi ako ima malko kosmi..po dobre da ne gi maha...
Предпочитам да е обезкосмен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мда, и според мен по-добре да е обезкосмен!
И ты скажешь а-а-а-а у-у-у
Как хорошо-о-о-о...
Снова скажешь а-а-а-а у-у-у
Давай ещё о-о-о...
е мноо ясно че предпочитам да е обезкосмен![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ама пишете за двете ли, само за гърба ли...
Няма да ми пречи, но на гърба той няма.Има само малко на гърдите, което за мен е секси.
ами и аз предпочитам да е обезкосмен но на моито мишле му ги махам само за лятото с кола маска и мн го мъча затова само през лятото понеже си ми е мусколест и неможе да му старчат косми от гърба... ти също можеж да му ги махнеш ако те дразнят. и за мене е секси да има по гърдите ама да са малко а не много![]()
Ми естественно че имам такива претенций не желая приятеля ми да е като някакво животно както той иска аз да се грижа за себе си така и той трябва да прави същото мразя неподдържани момчета както и момичетаза които е още по лошо и
зле изглеждащо
аз полагам грижи за себе си и желая човека до мен да го прави също
![]()
![]()
![]()
~~~SwEeTyTu~~~
Предпочитам по начало да си няма.![]()
Смисъл тва става въпрос за гърдите, а иначе моя човек по гърба нямаПървоначално написано от barbie_†
но ако имаше щях да го карам да ги маха
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ако са малко по-добре да не ги маха,ама ако е неква гора ще го накарам да си ги махне![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
моя няма косми и така ми харесва, и да имаше пак сигурно щеше да ми харесваама само малко на корема ама не те са ми проблем, даже ми харесват
![]()
Приятеля ми е нацяло обезкосмен и определено ми допада![]()
Първоначално написано от barbie_†
ami az sam na mnenie che ako ima malko kosmi da ne se obeskosmqva zashtoto posle shte stanat mn po golemi i po tvardi i nai veche grozni!!
мразя космите по начало!
Let The BEAT Control Your Body
По добре е да няма!Аз мразя косми!