.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    еми аз сам на 15 и няма никакав шанс да ме пусне пък и аз нямам голямо желание

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    хах ми ся няам приятел ама ако имах и ако поискам да спя у тях мога да предположа къф ще е отговора (ест ще си помисли че ще прайм нещо и затфа няа да ме пусне )
    Точно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    хах ми ся няам приятел ама ако имах и ако поискам да спя у тях мога да предположа къф ще е отговора (ест ще си помисли че ще прайм нещо и затфа няа да ме пусне )
    Точно.
    Именно. А сякаш като кажа отивам на кафе пак не мога да отидем да правим "нещо".
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Наще не съм ги питала, но предполагам няма да ме пуснат.Майка ми много добре знае, че правим секс и въпреки това няма да ме пусне.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    До сега наще не са ми създавали проблеми ... и ме пускат

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az ne sam kazala na nashte 4e imam priqtel Ako im kaja ima da me razpitvat .... ujassss... ako razberat sam na 100% sigurna 4e nqma da me pusnat da spq u tqh,zatova 4at pat laja
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Нашите ме пускат, ама техните не ме...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

ще ме пуснат, ама със сто заръки веднъж ми се е случвало, но казах, че ще спя при няква другарка... за кво да се обяснявам?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На 21 сме с гаджето, .
    e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate?

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ami toi spi v nas.. az sega sh hodq v tqh za pryv pyt.. vse pak sme ot razli4ni gradove nqma kak..

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от _VIP_
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На 21 сме с гаджето, .
    e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate?
    за жалост имат,защото живея при тях и те ме издържат. зависима съм във всяко отношение. А и майка ми е нерва-нещо ако се скараме тя изпада в истерии и лежи по болниците. А въпреки всичко тя ми е майка и предпочитам да не я докарвам до тези състояния. баща ми е пък консерва и ми би и не ми говори повече от месец като разбра,че си имам гадже,а аз бях на 19. Какво да кажа-най-консервативните хора на света. Аз се правя на послушна и гледам да не ги разстройвам. те доста умело ме манипулират. Абе лоша работа.

mmm puskat me samo 4e ba6ta i na moita ne me dopuska na 30 metra ot bloka ina4e na nova godina me pusnaha v edna fr i be6e mnou qko

tolkova qko 4e posle 2 dena te tursihme i narkaq te manerihme pod divana da preduvkva6 nekfa mi6ka!
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Emi mene vse oshte ne me puskat da spq v priqtelq mi.
    Обичам те <3 !!!

Спала съм у гаджето ми, но не съм питала наще.Просто казах, че съм в една моя фр.На нова година знаеха, че ще спя у тях и нищо не ми казаха.Може би ако ги питам няма да ми направят проблем/по-скоро мама/Тя ще ми каже"Да внимаваш какво правиш" Баща ми едва ли ше ми даде, но майка ми най-вероятно ше ме прикрие Приятеля ми е спал в нас, но наще ги нямаше.Иначе веднъж те бяха на гости и той беше в нас до доста късно/ те знаеха/ и не ми направиха никакъв проблем
    на 15 съм, приятеля ми на 16

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
    Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...

нямам но със сигорост ще ме пуснат [ мамо отивъм да спа при гошо ]
    [добре Евко] xD

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нямам гадже, но ако искам да спя у някое момче, ще се наложи да излъжа. Но .. понеже има само едно такова момче, което е мноооооого далече, не ми се налага да лъжа

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ами в момента си нямам фр ама не мисля че наще ще са много доволни ако ги питам.. теи че няма изобщо да ги питам а ще кажа че ще сам в някоя фр и няма да има никакви проблеми
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Бургас
    Ами аз съм на почти 19 той е на 24.Заедно сме от 2години. Нашите не го харесват особенно и с 300 зора ги накарах да спя в тях за 1 вечер. Ама ако ги питам за 2ри път едва ли пак ще ме пуснат. И аз съм зависима от родителите си иначе имам голем мерак да се махна от тая къща.И така, иначе мн се обичкаме.

Той е спал без проблем много пъти в нас, когато нашите са били извън града.Както и аз в тях.Без пробле биха ми дали, но предпочитам да не им задавам такъв въпрос.Ще подхванат темата за секса и така.
    Разбира се, ходя с приятелят ми вече 9 месеца и е логично да го правя, но въпреки това не бих желала да говоря с тях по тази тема.

Голям фен
    специално за това нямам проблеми тъй като от много време сме заедно тои спи у нас и аз в тях без проблем

Град
    In The Heart of Darkness
    По принцип не- вече ипсах в тази тема- но се очертава да си правя Рд то след есец и тогавааа предполагам че ще остане цяла нощ... ахах ще е интересно! Дано не стане нищо нередно!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Фен
    Град
    сф
    da si priznaq ne se i opitah da gi pitam 6oto znam kfo 6teha mi kajat...nai-mnogo da se behme skarali mn jestoko...awe gadni4ko e nemam tarpenie da stana nezavisima ot tqh

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
    Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...
    за зависимостта казах вече. Освен това, когато искам да повдигна въпроса майка ми изпада в истерии, поболява се, казва че съм неблагодарница-нали имам всичко, уж и прочие. получи на 2 пъти кръвоизливи и й преливаха кръв. Обичам приятеля си, но също й майка си и ме бори съвестта ако й причиня това. Баща ми на моя Рд ми се развика, че гаджето ми ме е целунал по устните като ми честити и направи луд скандал за това. Изобщо той е човек пребивал ме от бой, че си имам гадже. за да отида у тях трябва да лъжа, а той да е у нас е просто немислимо. Изобщо не ми е лесно, но за сега нямам избор. поне приятеля ми не се оплаква и не казва нищо за това, че не може да сме заедно по много време. Изляза ли с него ми броят минутите и не се ли върна до 3 часа ми звънят по телефоните къде съм. Абе животът ми е малък ад, но мн ме е страх да се опълча, защото баща ми ще ме претрепе и по-лошо ще претрепе гаджето ми, а майка ми пак ще се поболее. в такова семейство дума на въпреки ако кажеш и вече си неблагодарна, гадна, без уважение, искаш родителите ти да умрат и прочие. Ама да не се опаквам. поне срещам разбиране от страна на приятеля ми, въпреки че той също като мен не е съгласен с това положение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си