- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- puskat li vi da spite v gadjeto vi?
еми аз сам на 15 и няма никакав шанс да ме пусне пък и аз нямам голямо желание![]()
Точно.Първоначално написано от Lorraine
Именно. А сякаш като кажа отивам на кафе пак не мога да отидем да правим "нещо".Първоначално написано от cherinka
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Наще не съм ги питала, но предполагам няма да ме пуснат.Майка ми много добре знае, че правим секс и въпреки това няма да ме пусне.![]()
На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.
Az ne sam kazala na nashte 4e imam priqtelAko im kaja ima da me razpitvat .... ujassss... ako razberat sam na 100% sigurna 4e nqma da me pusnat da spq u tqh,zatova 4at pat laja
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нашите ме пускат, ама техните не ме...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ще ме пуснат, ама със сто заръкиведнъж ми се е случвало, но казах, че ще спя при няква другарка... за кво да се обяснявам?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate?Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
ami toi spi v nas.. az sega sh hodq v tqh za pryv pyt.. vse pak sme ot razli4ni gradove nqma kak..
за жалост имат,защото живея при тях и те ме издържат. зависима съм във всяко отношение. А и майка ми е нерва-нещо ако се скараме тя изпада в истерии и лежи по болниците. А въпреки всичко тя ми е майка и предпочитам да не я докарвам до тези състояния. баща ми е пък консерва и ми би и не ми говори повече от месец като разбра,че си имам гадже,а аз бях на 19. Какво да кажа-най-консервативните хора на света. Аз се правя на послушна и гледам да не ги разстройвам. те доста умело ме манипулират. Абе лоша работа.Първоначално написано от _VIP_
mmm puskat me samo 4e ba6ta i na moita ne me dopuska na 30 metra ot bloka ina4e na nova godina me pusnaha v edna fr i be6e mnou qko
tolkova qko 4e posle 2 dena te tursihme i narkaq te manerihme pod divana da preduvkva6 nekfa mi6ka!
Дъ бест аватар от галерията
Спала съм у гаджето ми, но не съм питала наще.Просто казах, че съм в една моя фр.На нова година знаеха, че ще спя у тях и нищо не ми казаха.Може би ако ги питам няма да ми направят проблем/по-скоро мама/Тя ще ми каже"Да внимаваш какво правиш" Баща ми едва ли ше ми даде, но майка ми най-вероятно ше ме прикриеПриятеля ми е спал в нас, но наще ги нямаше.Иначе веднъж те бяха на гости и той беше в нас до доста късно/ те знаеха/ и не ми направиха никакъв проблем
на 15 съм, приятеля ми на 16
Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...
ами в момента си нямам фр ама не мисля че наще ще са много доволни ако ги питам.. теи че няма изобщо да ги питам а ще кажа че ще сам в някоя фр и няма да има никакви проблеми
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ами аз съм на почти 19 той е на 24.Заедно сме от 2години. Нашите не го харесват особенно и с 300 зора ги накарах да спя в тях за 1 вечер. Ама ако ги питам за 2ри път едва ли пак ще ме пуснат. И аз съм зависима от родителите си иначе имам голем мерак да се махна от тая къща.И така, иначе мн се обичкаме.
Той е спал без проблем много пъти в нас, когато нашите са били извън града.Както и аз в тях.Без пробле биха ми дали, но предпочитам да не им задавам такъв въпрос.Ще подхванат темата за секса и така.![]()
Разбира се, ходя с приятелят ми вече 9 месеца и е логично да го правя, но въпреки това не бих желала да говоря с тях по тази тема.
специално за това нямам проблеми тъй като от много време сме заедно тои спи у нас и аз в тях без проблем
за зависимостта казах вече. Освен това, когато искам да повдигна въпроса майка ми изпада в истерии, поболява се, казва че съм неблагодарница-нали имам всичко, уж и прочие. получи на 2 пъти кръвоизливи и й преливаха кръв. Обичам приятеля си, но също й майка си и ме бори съвестта ако й причиня това. Баща ми на моя Рд ми се развика, че гаджето ми ме е целунал по устните като ми честити и направи луд скандал за това. Изобщо той е човек пребивал ме от бой, че си имам гадже. за да отида у тях трябва да лъжа, а той да е у нас е просто немислимо. Изобщо не ми е лесно, но за сега нямам избор. поне приятеля ми не се оплаква и не казва нищо за това, че не може да сме заедно по много време. Изляза ли с него ми броят минутите и не се ли върна до 3 часа ми звънят по телефоните къде съм. Абе животът ми е малък ад, но мн ме е страх да се опълча, защото баща ми ще ме претрепе и по-лошо ще претрепе гаджето ми, а майка ми пак ще се поболее. в такова семейство дума на въпреки ако кажеш и вече си неблагодарна, гадна, без уважение, искаш родителите ти да умрат и прочие. Ама да не се опаквам. поне срещам разбиране от страна на приятеля ми, въпреки че той също като мен не е съгласен с това положение.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}