- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- puskat li vi da spite v gadjeto vi?
V NAS E SA6TOTO SAMO DETO NE SA SIGURNI 4E I DVAMCATA NQMA DA SE NADRUSAMEПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
...той никога не е спал у нас, ама аз съм спала много пъти у тях и не са ми правили кой знае какъв проблем. обаждали са ми се само да ми кажат лека нощ и тва е! ама все пак аз съм на 14 и явно знаят че като сме само ние двамата няма да правим нищо! :P :P макар че...и по-голяма да бях май пак нямаше да ми правят проблеми. ние двамата сме заедно от 1 година!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
moqta nqma smisal da q pitam......prosto za6toto ve4e znam otgovora .....![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Еми с бившето гадже нямаше проблеми никакви,аз дори по-едно време се преносох да живея в тях-яко е живяхме като семейство![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
баща ми насаме в и след 5 минути излизат
za sega ne minava nomera pred na6te, ama kvo da se prai.....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Пускат ме..на 17 съм,с него съум от вече почти 3г и половина...Имат ми доверие!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
na 14 sum i kato i kaja che she xoda da spa v holandiq za 2 dena me puska :\
няще винаги са ми се доверявали и е имало периоди в които съм спала всеки ден у тях или той у нас. После скъсахме и сега не се налага да ме пускат![]()
Ами те вече немогат да ми кажат нищо щото няма кой да ги чуе...
Ама като бях към 15-16 годишна винаги са ме пускали да спя у гаджето![]()
Hahahahaha na6te da me pusnat da spq v priqtelq mi ? Hahaha zabrai !!! Ako im kaja "abe 6te spa u priqtelq mu" , 6te polu4at udar i vednaga 6te po4nat da vikat haha. Zatova pak ima drugo izre4enie "6te spq v priqtelka, moje li?" i deistva
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
NE!Vinagi trqbva da pribqgvam da laji, za da moga..koeto ne e mnogo hubavo
A toi da idva v nas- ohh boje Absurd!
![]()
♥ ♥ ♥
според мен е тъпо да спи6 в къ6тата на гаджето ти
XOXO...
И защо смяташ, че тъпо?Първоначално написано от idealnata_t
Кой ги пита?
поради особените интелектуални възможности обяснявам че това е риторичен въпрос
Познаваме се лично (приятни кафенце сме правили с теб и НефертиткаПървоначално написано от krem4et0
) обаче ще ти го кажа в прав текст - ДОКОГА С ТЕЯ ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ!?!?!? Те са пълна трагедия, ти си на 21,а те контролират като 12 годишна... аа ужас честно!!!!
По темата : Проблема да спим или втях или в нас е НУЛЕВИ на двама ни родителите са сладури и ни се радват много ,затова не ни пречат в нито едно отношение - даже обратното винаги помагат. Заедно сме от по-малко от 2 месеца...
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Ами аз не съм спала в приятеля ми,ама той е спал много пъти в нас,дори и когато мама си е била вкъщи(даже повечето пъти си е била вкъщи)!Тя каза,че предпочита да спим в нас(хаха сещате се защо,за да сме и под око) ама чесно да си кажа и аз предпочитам да сме си в нас!Ходим от 10 месеца,аз съм на 15,а той на 18,мама го одобрява
и висчко е ОК
Не съм надута,а просто съм разглезена
Първоначално написано от shadow4e
Наистина, що смяташ че е тъпо, никоя от гаджетата ми не е мислила по този начин![]()
мен ме пускатПървоначално написано от s3xy_d0ll
където искам
\
/ тя майка ми даже знае че съм спала с мъж :P и нема нищо против
![]()
\
/
![]()
Аз нямам никакви проблеми, и нищо не казвам ... просто си спя у тях ... само като си зимам гащи и тениска примерно, майка се сеща къде ще бъда вечертаА пък тя спала е у нас, обаче наще са с разбирането, че щом спи у нас работата е сериозна и едва ли не да се женим ... не че не е сериозна връзката, ама тези приказки са ми дошли до гуша и избягвам да я водя в нас, пък и на нея също и е писнало и за това обичкаме спокойната атмосфера у тях, и преди това вечерята с баща и и майка и по на ракийка и на салатка ...
![]()
... k33p w@lkinG ...