.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Нашите обичат повече изречението "Отивам да спя у приятеля си", отколкото "Отивам на парти/купон".
    Щото едното предполага секс и хубави емоции,а другото надрусване като куче Пффхахах,не знам,аз поне така си го обяснявам...
    Някакси по сигурно им е да знаят че сме само с един човек двамката и сме щастливи,отколкото че съм в клуб с 1000 човека,които кой знае,може да са опасни...
    V NAS E SA6TOTO SAMO DETO NE SA SIGURNI 4E I DVAMCATA NQMA DA SE NADRUSAME

Град
    Пловдив
    ...той никога не е спал у нас, ама аз съм спала много пъти у тях и не са ми правили кой знае какъв проблем. обаждали са ми се само да ми кажат лека нощ и тва е! ама все пак аз съм на 14 и явно знаят че като сме само ние двамата няма да правим нищо! :P :P макар че...и по-голяма да бях май пак нямаше да ми правят проблеми. ние двамата сме заедно от 1 година!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Malko putevo

Re: puskat li vi da spite v gadjeto vi?

moqta nqma smisal da q pitam......prosto za6toto ve4e znam otgovora .....
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    V stranata na mechtite
    Еми с бившето гадже нямаше проблеми никакви,аз дори по-едно време се преносох да живея в тях-яко е живяхме като семейство
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Град
    Нарния
    баща ми насаме в и след 5 минути излизат

Еми аз съм на 16, ама в момента ходя с момче, а на наще им казвам само за момичетата тъй че няма как - обикновено им казвам, че отивам да спя в някой фр и така...
    На който му се убива време...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Имат ми доверие и затова ме пускат

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    za sega ne minava nomera pred na6te, ama kvo da se prai.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    В шоколадовите долини :)
    Пускат ме..на 17 съм,с него съум от вече почти 3г и половина...Имат ми доверие!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Град
    blaa

na 14 sum i kato i kaja che she xoda da spa v holandiq za 2 dena me puska :\
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Град
    В мечтите ти
    Аз нямам никави проблеми с родителите ми в това отношение Те познават приятеля ми и го харесват. Той е оставал хиляди пъти в нас, както и аз в тях и всичко било на 6

няще винаги са ми се доверявали и е имало периоди в които съм спала всеки ден у тях или той у нас. После скъсахме и сега не се налага да ме пускат

Ами те вече немогат да ми кажат нищо щото няма кой да ги чуе...
    Ама като бях към 15-16 годишна винаги са ме пускали да спя у гаджето

Град
    Лондон
    Hahahahaha na6te da me pusnat da spq v priqtelq mi ? Hahaha zabrai !!! Ako im kaja "abe 6te spa u priqtelq mu" , 6te polu4at udar i vednaga 6te po4nat da vikat haha. Zatova pak ima drugo izre4enie "6te spq v priqtelka, moje li? " i deistva
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    NE! Vinagi trqbva da pribqgvam da laji, za da moga..koeto ne e mnogo hubavo A toi da idva v nas- ohh boje Absurd!
    ♥ ♥ ♥

според мен е тъпо да спи6 в къ6тата на гаджето ти
    XOXO...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от idealnata_t
    И защо смяташ, че тъпо?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кой ги пита?

поради особените интелектуални възможности обяснявам че това е риторичен въпрос
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.
    Познаваме се лично (приятни кафенце сме правили с теб и Нефертитка ) обаче ще ти го кажа в прав текст - ДОКОГА С ТЕЯ ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ!?!?!? Те са пълна трагедия, ти си на 21,а те контролират като 12 годишна... аа ужас честно!!!!

По темата : Проблема да спим или втях или в нас е НУЛЕВ И на двама ни родителите са сладури и ни се радват много ,затова не ни пречат в нито едно отношение - даже обратното винаги помагат. Заедно сме от по-малко от 2 месеца...
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Ами аз не съм спала в приятеля ми,ама той е спал много пъти в нас,дори и когато мама си е била вкъщи(даже повечето пъти си е била вкъщи )!Тя каза,че предпочита да спим в нас(хаха сещате се защо,за да сме и под око) ама чесно да си кажа и аз предпочитам да сме си в нас!Ходим от 10 месеца,аз съм на 15,а той на 18,мама го одобрява и висчко е ОК
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от idealnata_t
    И защо смяташ, че тъпо?

Наистина, що смяташ че е тъпо, никоя от гаджетата ми не е мислила по този начин

Цитирай Първоначално написано от s3xy_d0ll
    taka intersno mi e kolko ot vas gi puskat kato kajat 'otivam da spa v priqtelq mi /priqteklata mi' i kolko lajat 4e 6te spat v priqtel(koito gi prikriva)? am ako vi puskat uto4nete na koko ste s polovinkata si i ot kolko vreme ste zaedno 6toto i tva ima zna4enie..
    haide 4akam otgovori
    мен ме пускат където искам \/ тя майка ми даже знае че съм спала с мъж :P и нема нищо против \/

RQ

Аз нямам никакви проблеми, и нищо не казвам ... просто си спя у тях ... само като си зимам гащи и тениска примерно, майка се сеща къде ще бъда вечерта А пък тя спала е у нас, обаче наще са с разбирането, че щом спи у нас работата е сериозна и едва ли не да се женим ... не че не е сериозна връзката, ама тези приказки са ми дошли до гуша и избягвам да я водя в нас, пък и на нея също и е писнало и за това обичкаме спокойната атмосфера у тях, и преди това вечерята с баща и и майка и по на ракийка и на салатка ...
    ... k33p w@lkinG ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си