- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли вероятност да забременея?
Става въпрос за следната ситуация:с моя приятел рещихме да правим секс на предния ден цикъла ми беше свършил.Като започнахме обаче започна да тече доста кръв,и той помисли че не ми е свършило и реши да свърши в мен.След това правихме секс още няколко пъти и нямаше никаква кръв.Та въпроса ми е в тази ситуация има ли вероятност да забременея?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
kakto kaza edin user vchera,nie nesme spermatozoidi,che da znaem kvo e stanaloshans principno vinagi ima,ama pri tvoq sluchai se sumnqvam.shto ne slagate kaput?
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Еми ние никога не сме ползвали презервативи и досега не е имало проблеми.Мерси за мнението ти все пак
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
estestveno,4e ima 6ans.vinagi ima!pone da ne be6e svur6val v teb.nedeite da predizvikvate taka belqta.![]()
НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД!!!!стискам ти палци [-o<
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
дори да си в цикъл пак може да се забременее.дано не е станал гаф.стискам палци
Тъпа ли си!!!! Хубаво, правите го без презерватив, но не трябва да даваш на мъж да свършва в теб!
Никой не може да ти каже със сигурност какво точно е станало и дали е възможно да си бременна. След седмица си направи тест и това да ти е за урок. Не стига, че без презерватив, но и ще свършва в теб.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami mila sexa koga go napravihte ? Predi kolko vreme ? To purvo e nerazumno da pravi6 sex bez prezervativ ami ti si dala i da svar6at v teb...tova e dosta bezotgovorno.....no nqma da ti 4etem uroci po moral ...da se nadqvame 4e nqma ni6to...i vse pak -TEST...answer na purvoto mi vupros4e pls
Направихме го в събота вечер
Последен ден на менструацията-не е толкова безопасно. Аз лично бих взела Постинор. Защо не ползвате презервативи? бебе и болести ли искате?
`Death`Whore`,нищо лично,но много си остра в коментарите си. Вярно,че тук темите се повтарят и децата не знаят как да се пазят,но не е нужно да си така злобна. Все пак щом питат значи искат съвет или са в беда. В такъв момент не е много подходящо да се напада!
И аз съм била малка, обаче съм била наясно с поне толкова елементарни неща.
`Death`Whore` нищо лично на 19г съм и съм запозната доста с някои неща просто това не ми се е случвало а и винаги е добре да чуеш и друго мнение освен твоето лично
Ако не е прекалено късно, бих посъветвал да вземеш един ПостинорИзпадал съм в същата ситуация с бивша, но тогава тя пи постинор след няколко часа и въпреки това следващия й цикъл закъсня с около 10 дни
За тия 10 дни колко нерви и колко кутии цигари отидоха, но всичко свърши добре
![]()
Без презерватив НЕ
Не оставяй приятеля ти да свършва в теб под каквито и да е условия
(освен ако не искате бебе, де
)
Е, през тия 10 дни защо не направихте тест,вместо да се притеснявате?Първоначално написано от Moderator
Недейте да правите такова нещо повече, защото белят може и вече да е станала.По-добре си направи тест и след това вижте какво ще правите.Има вероятност, но не мога да ти кажа малка или голяма е.
Добре,Кремче,обясни ми как точно,овулацията ще настъпи по време на цикъл,понеже съм се консултирала с лекарка и тя твърди,че това е невъзможно!Първоначално написано от krem4et0
Напълно възможно е, яйчниците са 2. В днешно време хората се тъпчат с какви ли не вредни неща - хапчета, храни и т.н. и всичко е възможно.
`Death`Whore` Аз пък мисля,че не е възможно! След като лекар ми го е казал.. защо сте толкова сигурни? За тези неща се учи с години ...Пък и то просто няма логика ...
Айде разгледай и този сайт http://www.az-jenata.com/display.php...n_article=1886 виж какво пише: "Овулация се нарича процесът на пукане на фоликул в яйчника на жената, в резултат на което се освобождава яйцеклетката годна за оплождане. Процесът настъпва 14 дни преди края на цикъла или средно от 24 до 36 часа след повишаване на Лутеинизиращия Хормон. Продължителността на процеса трае 1 – 2 дни, а освободената яйцеклетка може да живее само от 12 до 24 часа.
"(тоест няма как този период да ти съвпадне с менструацията... опасните дни са около 10 дена след като ти свърши и около 10 дена след това,защото все пак не може да се знае кога точно е овулацията,но тя НЕ може да съвпадне сменструацията,лекар ми го е казал и тук го пише.. не директно,но се подразбира!) има и още подробности! разгледай го!
и кажи не ти ли се е променило мнението или може би си по-компетентна от лекарите .. е тогава няма да споря!![]()
отново най-тъпия лаф на света - до сега не е имало проблем. съжелявам за грубите ми думи:
АМА ЕЙ МАРУЛО!!!! КВО ЗНАЧИ ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО ПРОБЛЕМ? ТИ МИСЛИШ ЛИ С ТАЯ ЗЕЛКА ДЕТ ТИ Е НА РАМЕНТЕ? Я СЕ ЗАМИСЛИ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ДА ИМА ПРОБЛЕМ? МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ДА КАЖЕШ НА ВАЩЕ ДА ДАДАТ ПАРИ ЗА АБОРТ? МОЖЕШ ЛИ ДА ПРЕЖИВЕЕШ СРАМА ДА ТЕ ВКАРВАТ В ОПЕРАЦИОННАТА, ДА ИМА РИСК ДА НЕ МОЖЕШ ПОВЕЧЕ ДА РОДИШ А ОКОЛО ТЕБ ДА СТОЯТ ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ, НА БЕЗМОЗЪЧНОТО ЦЪРВУЛЧЕ КОЕТО СПИ С ТЕБ РОДИТЕЛИТЕ И ТОЙ СЪС СВЕДЕНА ГЛАВА А ОНЕЯ ЧЕТИРИМАТА ДА ТЕ ГЛЕДАТ С УКОР? МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИШ?
Не,че ще настъпи тогава,но малко аритметика:25 дни цикъл-овулацията е около 11-ти ден от началото на цикъла. Самата менструация е 6 дни. Последния й ден е 6-ти от цикъла. ПХрави се секс-сперматозоидите живеят до 5 дни и какво става? На 11-ти ден има още сперматозоиди+ овулация. Възможна ли е бременост?Първоначално написано от DIVINE_TIME
Разбира се шансът не е особено говлям,но заради живота на сперматозоидите(до 5 дни) и този на яйцеклетката-1 ден е най-опасно да се прави секс без предпазни средства 5 дни преди,в деня на самата овулация и 1 ден след нея. На практика това е опасния период. А и както каза `Death`Whore`-двата яйчника не функционират еднакво. Преди да почна да пия хапчета бях така-от единия цикъл на 22 дни,от другия на 27-8 и се редуват.
Да, успокоявай децата. Да си се празнят вътре...
Mili4ka ima veroqtnost da zabremenee6 dori i kogato si v zikal 6tom kato se e izparznil v teb za6toto v kanala ostava opredeleno kolki4estvo sperma koqto kruvta ne vzema sus sebe si ... za vseki slu4ai smed sedmica si napravi test i sledva6tiq put izpolzvaite prezervativ ili pone ne mu pozvolqvai da se izprazva v teb
Къде съм ги успокоила не разбрах? Просто им казвам как са нещата- написала ли съм,че овулацията може да е различна? И изобщо никой не успокоявам,но е тъпо да се каже-всеки ден е опасно след като на практика не е така и ти го знаеш. който си има акъл в главата ще си прави безопасен секс. Който си няма-ще си има бебе преждевременно.Първоначално написано от `Death`Whore`