- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли вероятност да забременея?
Говорех на другата девойка.
авторке чакам отговор ти на предния ми пост, не се скатавай!
Разбира се, че е възможно. И не те ли е срам на 19години да правиш такива глупости и да задаваш още по-глупави въпроси.
Не стига, че не е на ясно пък секс тръгнала да прави и то без предпазни средства.![]()
![]()
![]()
Snoopy_
да готова съм да кажа на нашите няма проблем и вече дори им казах за случилото се!А ''цървула'' който прави секс с мен е на доста години че да казва на техните какво е направил а те ме познават така че мисля че няма проблем с негио и родителите му!Мисля че човек на средна възраст може да поема отговорност щом за дръги неща поема и за това ще поеме!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Авторке, това ли можа да кажеш в своя защита, че въпросният "цървул" е на достатъчно години. И това ако ти е успокоението...![]()
Първоначално написано от kukli4ka__
нямам думи . според мен си постъпила много безотговорно и доказателство е 4е пита6.. за6то не помисли първо и след това не направи не6то ами първо го направи и после мисли6![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!