.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен
    Говорех на другата девойка.

Повече от фен
    авторке чакам отговор ти на предния ми пост, не се скатавай!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Разбира се, че е възможно. И не те ли е срам на 19години да правиш такива глупости и да задаваш още по-глупави въпроси.
    Не стига, че не е на ясно пък секс тръгнала да прави и то без предпазни средства.

Град
    Пловдив
    Snoopy_
    да готова съм да кажа на нашите няма проблем и вече дори им казах за случилото се!А ''цървула'' който прави секс с мен е на доста години че да казва на техните какво е направил а те ме познават така че мисля че няма проблем с негио и родителите му!Мисля че човек на средна възраст може да поема отговорност щом за дръги неща поема и за това ще поеме!
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Авторке, това ли можа да кажеш в своя защита, че въпросният "цървул" е на достатъчно години. И това ако ти е успокоението...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    Snoopy_
    да готова съм да кажа на нашите няма проблем и вече дори им казах за случилото се!А ''цървула'' който прави секс с мен е на доста години че да казва на техните какво е направил а те ме познават така че мисля че няма проблем с негио и родителите му!Мисля че човек на средна възраст може да поема отговорност щом за дръги неща поема и за това ще поеме!

нямам думи . според мен си постъпила много безотговорно и доказателство е 4е пита6.. за6то не помисли първо и след това не направи не6то ами първо го направи и после мисли6
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си