.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^

За момичета

Значи аз съм на 13 години и съм 165см. бях 48 кг. сега съм 50кг и тва за 5 дни Първо според вас мн висока ли съм за 7 клас и второ ще ми кажете ли някаква полезна диета за отслабване Благодаря много предварително!!!
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    еми високичка си си за 7 клас сякаш! аз съм 11 клас и съм със същите мерки!и изобщо не ти е нужна диета!
    Let The BEAT Control Your Body

Абе не си висока.Аз съм на 14,162-3 см съм,а съм една от най-ниските в класа.Добре си си.А за килограмите - така не може да се определи дали си дебела или не.Може да не си дебела,а да са ти по-тежки костите или друго.По-важно е ти как се чустваш.Ако се чустваш добре с тези килограми,защо ти е да се мъчиш да ги махаш?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

диета при такива идеални мерки...ходи на психиатър ако питаш мене... просто си поддържай килограмите,като СЕ ХРАНИШ умерено

Фен
    Град
    ruse
    4estno da ti kaja to4no za viso4inata si ok.Az sym na 15 i sym 156cm i dr koeto e 4e nqma6 nujda ot otslabvane.E,trqbva da si poddyrja6 kilogramite,est.Aide uspeh

Guest
    i az sum po4ti sus su6tite merki-166 i okolo 50 kg.predi bqh 48 ama ka4ih 2 kila ne znam kak.iskam samo da si stegna malko korema ina4e tiq kilogrami ne sa zle.mislq,4e i ti ne trqbva da otslabva6,a da nablegne6 na nqkakvi uprajneniq za stqgane na tezi 4asti,koito ne ti haresvat osobeno.no nedei da se zanimava6 s dieto,za6toto nqma nujda i smisul.

ne se trevoji moita priqtelka e 9 klas i e 165 i teji 52

extra si si,az sam malko po visoka i sas sa6tite kilogrami,prosto gledai da si stegnata,za6toto moje6 da si 40 kg i pad da prili4a6 na torba s ....kartofi,tai 4e samo poddarjai forma,a kakvo po hubavo ot otva da si visoko i slabo stegnato momi4e.Nali tova ni e me4tata na si4ki

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от kupondjiikata
    4estno da ti kaja to4no za viso4inata si ok.Az sym na 15 i sym 156cm i dr koeto e 4e nqma6 nujda ot otslabvane.E,trqbva da si poddyrja6 kilogramite,est.Aide uspeh
    Ne tq e wisoka,a ti si niska!
    A spored men rysta i kologramite ti sa suwsem normalni!Az sushto sum si wisoka ... 10 klas sum i sum 175 sm i 55 kg ... no se radwam che ne sum nekoi djudjence

Guest
    spored men si super i az bqh taka v 7 klas

Guest
    spored men si super i az bqh taka v 7 klas

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Идеална си. Нямаш нужда от отслабване (май)

Мега фен Аватара на koalka
    Ограничи сладкото и хляба за малко и ще си върнеш формата.А и напълно нормална си си.

Голям фен
    ограни4и сладкого хляба и газираното и спортувай може да се запи6е6 на фитнес , казвам го като съвет за запазване на килограмите ти и както ти каза 4е иска6 да отслабне6 с 2 не 4е смятам 4е ти има не6то, според мен си си добре но ние жените винаги искаме о6те и о6те
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Град
    София
    пхах 165 е висока в 7ми клас..??!! ти чуваш ли се
    аз съм на 14 и съм 176-7 см. някъде пък ти си била висока
    мани ти ,че тия около тебе са 120см... тва кво те късае..
    според мене нямаш нужда от диета..

..абе много ниски всички вече бе.. (после ние не сме били у ред )

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    az puk do nachaloto na 8mi klas bqh 146cm,29kila
    posle v 10kl mi zabraniha da treniram i porasnah do 173cm,54kg..
    i mislq,che si si extra,prosto vnimavai kakvo qdesh.sladko sushto mojesh da si hapvash,po-skoro ogranichi maznite i purjeni hrani-na 1vo mqsto chipsa
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Не си висока, и аз бях някаде толкова като бях колкото теб. А за кг...не знам аз сега съм 168 и съм 50 кг, мисля, че си добре

Голям фен
    Сичко си ти е наред-normalno si wisoka,taka i s kg

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Ахахахаах...хич не си висока мен ако питаш. Моите приятелки бяха толкова в 7клас, сега да са със см - два по-високи. Аз в 7клас бях 175....сега съм 176. Няма страшно, тва е нормална и често срещана височина. А за кг си си идеално, само че е добре да се занимаваш с някакъв спорт, колкото да поддържаш добра форма и да не си няква отпусната, щото тва е много по-гадно.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин

Re: За момичета

Цитирай Първоначално написано от Ann GI
    Значи аз съм на 13 години и съм 165см. бях 48 кг. сега съм 50кг и тва за 5 дни Първо според вас мн висока ли съм за 7 клас и второ ще ми кажете ли някаква полезна диета за отслабване Благодаря много предварително!!!
    Ти чуваш ли се кво говориш ???

БебЕтатаа мииии

Guest
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    пхах 165 е висока в 7ми клас..??!! ти чуваш ли се
    аз съм на 14 и съм 176-7 см. някъде пък ти си била висока
    мани ти ,че тия около тебе са 120см... тва кво те късае..
    според мене нямаш нужда от диета..

..абе много ниски всички вече бе.. (после ние не сме били у ред )
    mhmm s1glasna sam az sam 1.67 i sam 48 kila i sam na 13
    mn si haresvam figurata e moje malko po golqm biust malko po mal1k korem ama sq podrobnosti na lqto 6te opraim si4ko
    A otnosno postnatoto po gore naistina se oglejdam i si4ki sa mn niski 4udq se az li sam motirala na 13 tolkova visoka ili...
    A do vatorkata spoxyyy si4ko ti e tip top

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си