.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Абе ако обичаш- всичко се прощава,дори и външно да не го показваш. Той може да го използва като начин да те държи под напрежение,та другия път като ти мине през акъла да му изневериш- да се замислиш мн добре! Но детето няма да ти оправи кашите, които ти сама си забъркала.
    несъм много съгласен с теб и ще ти кажа защо е така .
    Пример :
    Моита приятелка ми изневерява след госта дълга и сериозна връзка ( аз съм и първия ) просто колко и да искам да и простя само при мисалта че някои дръг е направил това и това с нея ме отблусква !
    като го пиша това го мисля !
    Дръг ще е случая ако преди това е била с друг и т.н.
    Тогава 99% ако я обичам ще и простя , то така просто има си лаф ( Моето си е мое )! А за момента тя е била само моя , следователно след като е станала чужда вече не !
    надявам се да разбереш на каде бия
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ !

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо не се пробваш да му кажеш всичко що ти е на сърце на него.
    Че не искаш да го изгубиш и така и така че наистина съжеляваш за постъпката си.
    А ти мислиш ли че човека незнае това ? Просто сичко си зависи от него .. Аз казах как бих постъпил ако се случи това с мен
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

SEXY_18
    Guest
    edinstvenoto koeto iskam e da si go varna.i tova 4e sajalqvam mu go kazax mnogo pati no toi kaza 4e tova ne opravq ne6tata.toi e golqm inat i me e qd za6toto iska da e s men a postoqnno mi kazva 4e ne mojel da zabravi.i ve4e se 4uvstvam bezsilna i postoqnno mislq za nego i pla4a a znam 4e tova nqma da mi opravi polojenieto no...sadba.

Град
    Plovdiv
    знам само едно , че сме еднакви личности с твоя приятел
    с малка разлика от негора страна , че ти си страшно голяма касметлиика че се е върнал пак при теб !
    И имаш минимален шанс но го имаш ...
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Супер фен
    Град
    София
    Няма смисъл от сълзи,това няма да поправи стореното. Просто се опиташ да бъдеш до него,да го даряваш с нежност, да му показваш обичта си...доверието е така,гради се с много време, а е нужен 1 миг,за да го разрушиш. Сега се сещаш какво следва- да бъдеш търпелива

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от SEXY_18
    edinstvenoto koeto iskam e da si go varna.i tova 4e sajalqvam mu go kazax mnogo pati no toi kaza 4e tova ne opravq ne6tata.toi e golqm inat i me e qd za6toto iska da e s men a postoqnno mi kazva 4e ne mojel da zabravi.i ve4e se 4uvstvam bezsilna i postoqnno mislq za nego i pla4a a znam 4e tova nqma da mi opravi polojenieto no...sadba.
    Миличка, не мисля че е "инат". Приеми, че си го наранила. Ако става дума за мен (но аз съм момиче...) знам, че бих простила. Но ето, горе имаш едно мъжко мнение, което е коренно различно от моето.
    Просто не се предавай. Не му позволямай да те забрави. Дори и да е студен, бъди до него. Дай му време да го преглътне (ако може). Прави всичко, за да му покажеш, че съжаляваш за грешката си и че няма да я допуснеш отново...

(Нормално е да плачеш - губиш нещо, на което държиш. Понякога човек просто...има нужда да плаче )

Град
    Plovdiv
    mnogomili4kata-sf
    със търпение няма да стане нищо ..
    Говоря от страна като момче и казвам момче което обича как би постъпило
    . Ако приятеля ти е с теб 3 години обичатесе безизмерно неможете един без друг , ти си спала с други а тои не . Изневерявати казва край
    след време те иска пак ти какво ще му дадеш доверио и ще се правиш че всичко е било както преди или ще се постоянно притеснена , раздвуена , оплашена дали няма да се повтори това ?
    Незнам дали ти като част от нежния пол можеш да разбереш точния смисал на това кото пиша но точно така седят нещата от кадето и да го погледнеш а тя има много малак шанс да си го върно , но все пак го има и ако съм на нейно място ще го хвана с 2-е ръце и ще чакам деня в който ще ми каже обичам те нейскам да ме остяш никога .. или просто немога повече така винаги ще те обичам но ..
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Супер фен
    Град
    София
    sokre, разбирам те, доколкото характерът ми и женската ми психика позволява. Но аз не и казвам да седи и чака доверието му да се възвърне.А да се бори, да му показва,че го обича и че съжалява,ама не със сълзи и с раждане на деца. То и аз и да простя някога такова нещо(надявам се да не ми се случва), нормално е като човек да си имам едно на ум.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

Миличка, не мисля че е "инат". Приеми, че си го наранила. Ако става дума за мен (но аз съм момиче...) знам, че бих простила. Но ето, горе имаш едно мъжко мнение, което е коренно различно от моето.
    Просто не се предавай. Не му позволямай да те забрави. Дори и да е студен, бъди до него. Дай ми време да го преглътне (ако може). Прави всичко, за да му покажеш, че съжаляваш за грешката си и че няма да я допуснеш отново...
    Просто няма какво да се каже повече ОСВЕН УСПЕХ , КЪСМЕТ и ВСИЧКО НАЙ НАЙ ДА СТАНЕ
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Град
    Plovdiv
    Но аз не и казвам да седи и чака доверието му да се възвърне.А да се бори, да му показва,че го обича и че съжалява.
    Аз не съм твърдял обратното , просто ти си го разбрала по друг начин :P
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Супер фен
    да нека си КОПИ постинор баси куpво недоебана :Д

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sokre
    Но аз не и казвам да седи и чака доверието му да се възвърне.А да се бори, да му показва,че го обича и че съжалява.
    Аз не съм твърдял обратното , просто ти си го разбрала по друг начин :P
    Важното е,че се разбрахме

Мега фен Аватара на koalka
    Да, може.

SEXY_18
    Guest
    az to4no i tova pravq-opitvam se po vsi4ki na4ini da mu kaja i dokaja 4e go obi4am i pove4e tova nqma da se povtori.znam 4e 6te e to4no taka no iskam i toi da go razbere...

prosto_a3
    Guest

abe hora

Abe hora s vseki izminal den se pobarkvate o6te pove4e be.....leleee na po 17-18-19 ve4e ste super zreli spored vas i kazvate "toi e muja na jivota mi.....6te umra bez nego"....aide stapete na zemqta be hora kolko o6te ima da vidite..po spokoino ne se vkarvaite 4ak v takiva ve4ni romani....a ti mila s kakav akul misli6 za bebe - i posle toi 100% 6te se 4uvstva po-zle - nqma da te ostavi za6toto e 4ovek no 6te sasipe6 kakto tvoia taka i negoviq jivot....nikoi ne ti e vinoven-ti si go naranila jestoko estestveno 4e nqma da ti ima doverie....ne badete tolkova dulboki be kaki4ki i batkovci s tova "gotov/a sam na VSI4KO za nego/neq ...dori i da zabremeneq ne mi puka".....ne 4e vi uprekvam ama aide molia vi zamislete se malko de.......ujasno banalno e ve4e ot takiva izkazvaniq....darjite se kato puberi.....tolkova li ste netrezvomisle6ti.....s cqloto mi uvajenie SOKRE ama kak da nqma upreci....s perce li da q pogalim momi4eto 4e e postapuilo ujasno glupavo a....to ako nikoi ne q uprekne kakvo 6te stane - 6te si misli 4e to tova pro6tavane taka stava "AMI IZVINQVAI MNOGO AMA....AIDE DE I BEBE 6TE SI NAPRAVIM SAMO I SAMO DA BADEM ZAEDNO" Aide molia vi se pretendirate 4e ste golemi i zreli hora a kakvo....na 18 ne i pukalo dali 6te e bremenna......bebeto ne ti e sredstvo za "okovavane" tova e jivo sa6testvo i to ne se sazdava ei taka zaradi nqkakvi si detski i netrezvi poveriq 4e bebeto 6te zadarji mom4eto do momi4eto.....napravo me ubihrte be hora...to biva biva bezotgovornost ama to puk ve4e minava vsi4ki granici.....kakav savet da ti dam momi4e-vzemi si pouka ot storenoto i znai 4e ne vsi4ko v jivota e rozovo....neka ne sam prozvu4ala kato nqkakva durta baba ama prosto kazvam kakvoto mislia.....

Re: abe hora

Цитирай Първоначално написано от prosto_a3
    Abe hora s vseki izminal den se pobarkvate o6te pove4e be.....leleee na po 17-18-19 ve4e ste super zreli spored vas i kazvate "toi e muja na jivota mi.....6te umra bez nego"....aide stapete na zemqta be hora kolko o6te ima da vidite..po spokoino ne se vkarvaite 4ak v takiva ve4ni romani...
    ХаХа! Те още на 13 се вкарват "във вечните романи" и отдават най-хубавото си на човек,на когото не му пука за тях .. така че ... а на 19 според мен е напълно възможно да откриеш любовта на живота си ...

prosto_a3
    Guest

hah

Ami kato e vuzmojno da otkrie6 lubovta na jivota si 6to ne si tolkova umen 4e da moje6 da q zapazi6 ami pravi6 gluposti kato izneverqvane i takiva, a posle se tra6ka6 tuka 4e 6te umre6 za 4oveka koito e smisalat na jivota ti.....a ? i bezotgovornata ti glavica da rajda kakvi ne varianti za zabremenqvane s cel da zadarji6 4oveka do sebe si...ebati kato se mislite golemi pone deistvaite kato golemi "namerili lubovta na jivota si"...

prosto_a3
    Guest

hah

Ami kato e vuzmojno da otkrie6 lubovta na jivota si 6to ne si tolkova umen 4e da moje6 da q zapazi6 ami pravi6 gluposti kato izneverqvane i takiva, a posle se tra6ka6 tuka 4e 6te umre6 za 4oveka koito e smisalat na jivota ti.....a ? i bezotgovornata ti glavica da rajda kakvi ne 6ibani varianti kato zabremenqvane s cel da zadarji6 4oveka do sebe si...ebati kato se mislite golemi pone deistvaite kato golemi "namerili lubovta na jivota si"...

Re: hah

Ami kato e vuzmojno da otkrie6 lubovta na jivota si 6to ne si tolkova umen 4e da moje6 da q zapazi6 ami pravi6 gluposti kato izneverqvane i takiva, a posle se tra6ka6 tuka 4e 6te umre6 za 4oveka koito e smisalat na jivota ti.....a ? i bezotgovornata ti glavica da rajda kakvi ne varianti za zabremenqvane s cel da zadarji6 4oveka do sebe si...ebati kato se mislite golemi pone deistvaite kato golemi "namerili lubovta na jivota si"...

Аз не говоря за конкретния случай,а говоря принципно.Понеже ти каза,че на 17 18 19 не било възможно да откриеш истинската си любов ... просто не съм съгласна с това по принцип

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: abe hora

Abe hora s vseki izminal den se pobarkvate o6te pove4e be.....leleee na po 17-18-19 ve4e ste super zreli spored vas i kazvate "toi e muja na jivota mi.....6te umra bez nego"....aide stapete na zemqta be hora kolko o6te ima da vidite..po spokoino ne se vkarvaite 4ak v takiva ve4ni romani....a ti mila s kakav akul misli6 za bebe - i posle toi 100% 6te se 4uvstva po-zle - nqma da te ostavi za6toto e 4ovek no 6te sasipe6 kakto tvoia taka i negoviq jivot....nikoi ne ti e vinoven-ti si go naranila jestoko estestveno 4e nqma da ti ima doverie....ne badete tolkova dulboki be kaki4ki i batkovci s tova "gotov/a sam na VSI4KO za nego/neq ...dori i da zabremeneq ne mi puka".....ne 4e vi uprekvam ama aide molia vi zamislete se malko de.......ujasno banalno e ve4e ot takiva izkazvaniq....darjite se kato puberi.....tolkova li ste netrezvomisle6ti.....s cqloto mi uvajenie SOKRE ama kak da nqma upreci....s perce li da q pogalim momi4eto 4e e postapuilo ujasno glupavo a....to ako nikoi ne q uprekne kakvo 6te stane - 6te si misli 4e to tova pro6tavane taka stava "AMI IZVINQVAI MNOGO AMA....AIDE DE I BEBE 6TE SI NAPRAVIM SAMO I SAMO DA BADEM ZAEDNO" Aide molia vi se pretendirate 4e ste golemi i zreli hora a kakvo....na 18 ne i pukalo dali 6te e bremenna......bebeto ne ti e sredstvo za "okovavane" tova e jivo sa6testvo i to ne se sazdava ei taka zaradi nqkakvi si detski i netrezvi poveriq 4e bebeto 6te zadarji mom4eto do momi4eto.....napravo me ubihrte be hora...to biva biva bezotgovornost ama to puk ve4e minava vsi4ki granici.....kakav savet da ti dam momi4e-vzemi si pouka ot storenoto i znai 4e ne vsi4ko v jivota e rozovo....neka ne sam prozvu4ala kato nqkakva durta baba ama prosto kazvam kakvoto mislia.....
    Абсолютно съм съгласна. Нямам и какво да добавя-на 17-18 животът не свършва с 1 любов. Аз,която съм на 22 почти и имам сериозна и дълга връзка с човек,който обичам безкрайно пак няма да тръгна да мра,ако се разделим. Ще си го превъзмогна и ще гледам напред! Ама и аз на 18 си мислех,че друг не може да обичам и че без бившия ще умра. А какво се оказа,не само,че обичам,а и никога не съм се чувствала така жива и щастлива. не бъди така крайна-животът не приключва с края на 1 връзка. Понякога,гледайки собствената си паница не виждаме прекрасната украса на масата!

sexy_18
    Guest
    nqma nikakvo zna4enie na kolko godini si kogato sre6tne6 istinskata,golqmata lubov...

sexy_18
    Guest
    ne moga da gledam napred.ne moga dori da pogledna drugo mom4e.iskam si samo nego.ako ne moga da bada s nego-ne iskam nikoi drug.

gbcbfhk
    Guest

sfg

i bebeto za teb sa "okovite" s koito da go zadarji6 li ? gotova si za bebe taka li ?

sexy_18
    Guest
    za nego sam gotova na vsi4ko

Голям фен

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от sokre
    Цитирай Първоначално написано от SEXY_18
    ZDRAVEITE.Imam edin vajen vapros.kogato pravim sex s gadjeto mi toi vinagi svar6va na korema mi.interesuva me ako s prast vzema malko sperma i si brakna moje li da zabremeneq?
    ЕСТЕСТВЕНО !
    хората се пазят от това , ти сама го искаш
    недей прави глупости
    ако ти е такъв мерак да свърши в теб , копи си "простинор дуо " и го вземи веднага след това то там си пише как ( знам го от личен опит ) помага =D>
    ама недей си затормозява главицата сама ...
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си