- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Мога ли да забременя при това положение?
несъм много съгласен с теб и ще ти кажа защо е така .Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Пример :
Моита приятелка ми изневерява след госта дълга и сериозна връзка ( аз съм и първия ) просто колко и да искам да и простя само при мисалта че някои дръг е направил това и това с нея ме отблусква !
като го пиша това го мисля !
Дръг ще е случая ако преди това е била с друг и т.н.
Тогава 99% ако я обичам ще и простя , то така просто има си лаф ( Моето си е мое )! А за момента тя е била само моя , следователно след като е станала чужда вече не !
надявам се да разбереш на каде бия![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
А ти мислиш ли че човека незнае това ? Просто сичко си зависи от него .. Аз казах как бих постъпил ако се случи това с менПървоначално написано от Анонимко
![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
edinstvenoto koeto iskam e da si go varna.i tova 4e sajalqvam mu go kazax mnogo pati no toi kaza 4e tova ne opravq ne6tata.toi e golqm inat i me e qd za6toto iska da e s men a postoqnno mi kazva 4e ne mojel da zabravi.i ve4e se 4uvstvam bezsilna i postoqnno mislq za nego i pla4a a znam 4e tova nqma da mi opravi polojenieto no...sadba.
знам само едно , че сме еднакви личности с твоя приятел
с малка разлика от негора страна , че ти си страшно голяма касметлиика че се е върнал пак при теб !
И имаш минимален шанс но го имаш ...
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Няма смисъл от сълзи,това няма да поправи стореното. Просто се опиташ да бъдеш до него,да го даряваш с нежност, да му показваш обичта си...доверието е така,гради се с много време, а е нужен 1 миг,за да го разрушиш. Сега се сещаш какво следва- да бъдеш търпелива
Миличка, не мисля че е "инат". Приеми, че си го наранила. Ако става дума за мен (но аз съм момиче...) знам, че бих простила. Но ето, горе имаш едно мъжко мнение, което е коренно различно от моето.Първоначално написано от SEXY_18
Просто не се предавай. Не му позволямай да те забрави. Дори и да е студен, бъди до него. Дай му време да го преглътне (ако може). Прави всичко, за да му покажеш, че съжаляваш за грешката си и че няма да я допуснеш отново...
(Нормално е да плачеш - губиш нещо, на което държиш. Понякога човек просто...има нужда да плаче)
mnogomili4kata-sf
със търпение няма да стане нищо ..
Говоря от страна като момче и казвам момче което обича как би постъпило
. Ако приятеля ти е с теб 3 години обичатесе безизмерно неможете един без друг , ти си спала с други а тои не . Изневерявати казва край
след време те иска пак ти какво ще му дадеш доверио и ще се правиш че всичко е било както преди или ще се постоянно притеснена , раздвуена , оплашена дали няма да се повтори това ?
Незнам дали ти като част от нежния пол можеш да разбереш точния смисал на това кото пиша но точно така седят нещата от кадето и да го погледнеш а тя има много малак шанс да си го върно , но все пак го има и ако съм на нейно място ще го хвана с 2-е ръце и ще чакам деня в който ще ми каже обичам те нейскам да ме остяш никога .. или просто немога повече така винаги ще те обичам но ..
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
sokre, разбирам те, доколкото характерът ми и женската ми психика позволява. Но аз не и казвам да седи и чака доверието му да се възвърне.А да се бори, да му показва,че го обича и че съжалява,ама не със сълзи и с раждане на деца. То и аз и да простя някога такова нещо(надявам се да не ми се случва), нормално е като човек да си имам едно на ум.
Просто няма какво да се каже повече ОСВЕН УСПЕХ , КЪСМЕТ и ВСИЧКО НАЙ НАЙ ДА СТАНЕПървоначално написано от Barbie
![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аз не съм твърдял обратнотоПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
, просто ти си го разбрала по друг начин :P
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
да нека си КОПИ постинор баси куpво недоебана :Д
Първоначално написано от sokre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Важното е,че се разбрахме
az to4no i tova pravq-opitvam se po vsi4ki na4ini da mu kaja i dokaja 4e go obi4am i pove4e tova nqma da se povtori.znam 4e 6te e to4no taka no iskam i toi da go razbere...
Abe hora s vseki izminal den se pobarkvate o6te pove4e be.....leleee na po 17-18-19 ve4e ste super zreli spored vas i kazvate "toi e muja na jivota mi.....6te umra bez nego"....aide stapete na zemqta be hora kolko o6te ima da vidite..po spokoino ne se vkarvaite 4ak v takiva ve4ni romani....a ti mila s kakav akul misli6 za bebe - i posle toi 100% 6te se 4uvstva po-zle - nqma da te ostavi za6toto e 4ovek no 6te sasipe6 kakto tvoia taka i negoviq jivot....nikoi ne ti e vinoven-ti si go naranila jestoko estestveno 4e nqma da ti ima doverie....ne badete tolkova dulboki be kaki4ki i batkovci s tova "gotov/a sam na VSI4KO za nego/neq ...dori i da zabremeneq ne mi puka".....ne 4e vi uprekvam ama aide molia vi zamislete se malko de.......ujasno banalno e ve4e ot takiva izkazvaniq....darjite se kato puberi.....tolkova li ste netrezvomisle6ti.....s cqloto mi uvajenie SOKRE ama kak da nqma upreci....s perce li da q pogalim momi4eto 4e e postapuilo ujasno glupavo a....to ako nikoi ne q uprekne kakvo 6te stane - 6te si misli 4e to tova pro6tavane taka stava "AMI IZVINQVAI MNOGO AMA....AIDE DE I BEBE 6TE SI NAPRAVIM SAMO I SAMO DA BADEM ZAEDNO" Aide molia vi se pretendirate 4e ste golemi i zreli hora a kakvo....na 18 ne i pukalo dali 6te e bremenna......bebeto ne ti e sredstvo za "okovavane" tova e jivo sa6testvo i to ne se sazdava ei taka zaradi nqkakvi si detski i netrezvi poveriq 4e bebeto 6te zadarji mom4eto do momi4eto.....napravo me ubihrte be hora...to biva biva bezotgovornost ama to puk ve4e minava vsi4ki granici.....kakav savet da ti dam momi4e-vzemi si pouka ot storenoto i znai 4e ne vsi4ko v jivota e rozovo....neka ne sam prozvu4ala kato nqkakva durta baba ama prosto kazvam kakvoto mislia.....
ХаХа! Те още на 13 се вкарват "във вечните романи" и отдават най-хубавото си на човек,на когото не му пука за тях .. така че ... а на 19 според мен е напълно възможно да откриеш любовта на живота си ...Първоначално написано от prosto_a3
Ami kato e vuzmojno da otkrie6 lubovta na jivota si 6to ne si tolkova umen 4e da moje6 da q zapazi6 ami pravi6 gluposti kato izneverqvane i takiva, a posle se tra6ka6 tuka 4e 6te umre6 za 4oveka koito e smisalat na jivota ti.....a ? i bezotgovornata ti glavica da rajda kakvi ne varianti za zabremenqvane s cel da zadarji6 4oveka do sebe si...ebati kato se mislite golemi pone deistvaite kato golemi "namerili lubovta na jivota si"...
Ami kato e vuzmojno da otkrie6 lubovta na jivota si 6to ne si tolkova umen 4e da moje6 da q zapazi6 ami pravi6 gluposti kato izneverqvane i takiva, a posle se tra6ka6 tuka 4e 6te umre6 za 4oveka koito e smisalat na jivota ti.....a ? i bezotgovornata ti glavica da rajda kakvi ne 6ibani varianti kato zabremenqvane s cel da zadarji6 4oveka do sebe si...ebati kato se mislite golemi pone deistvaite kato golemi "namerili lubovta na jivota si"...
Първоначално написано от prosto_a3
Аз не говоря за конкретния случай,а говоря принципно.Понеже ти каза,че на 17 18 19 не било възможно да откриеш истинската си любов ... просто не съм съгласна с това по принцип![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна. Нямам и какво да добавя-на 17-18 животът не свършва с 1 любов. Аз,която съм на 22 почти и имам сериозна и дълга връзка с човек,който обичам безкрайно пак няма да тръгна да мра,ако се разделим. Ще си го превъзмогна и ще гледам напред! Ама и аз на 18 си мислех,че друг не може да обичам и че без бившия ще умра. А какво се оказа,не само,че обичам,а и никога не съм се чувствала така жива и щастлива. не бъди така крайна-животът не приключва с края на 1 връзка. Понякога,гледайки собствената си паница не виждаме прекрасната украса на масата!Първоначално написано от prosto_a3
nqma nikakvo zna4enie na kolko godini si kogato sre6tne6 istinskata,golqmata lubov...
ne moga da gledam napred.ne moga dori da pogledna drugo mom4e.iskam si samo nego.ako ne moga da bada s nego-ne iskam nikoi drug.
i bebeto za teb sa "okovite" s koito da go zadarji6 li ? gotova si za bebe taka li ?
za nego sam gotova na vsi4ko