- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Мога ли да забременя при това положение?
Jivota mu li iska6 da sasipe6 ramo do ramo s tvoia ? Ne si li se zamisliala gorkoto mom4e kak 6te se po4uvstva ?
Първоначално написано от kjhgkjhld
тука съм на едно мнение със тебе ,тая няма акъл хич ![/b]
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ne se obijdai ama mom4eto pravi goliama gre6ka 4e o6te e s teb...ako znae6e gorkiq kakvi gi dranka6 tuka s tupi4kata ti tikva 6te6e da bqga s 200 km/h ot takava kato teb povqrvai ! Kato tolkova ti e merak po nqkakv drug na4in propilei tvoia jivot, no s negoviq nqma6 pravo da se razporejda6 !
Mnogo qsno ,4e 6te zabremenee6!Razbira se samo ako ti se 4upi lesno qiceto!Tova e v kryga na 6egata!
Ti moje6 da zabremenee6 dokato go pravite,dori i ako svqr6i na 10 km ot teb!6toto se otdelq sekret s malko koli4estvo spermatozoidi,no dostaty4no,za da zabremenee jenata!
Izpolzvaite nqkakvi predpazni sredstva be hora!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Ебахти тъпото създание изневерила му ама го обичала.Ей тъпи кучки!!!Кат го обичаш що не отиде се боцниш с него,а отиваш при друг ма?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да хахахаххахахаха омфг... дадададададада хаха можеш можеш айде приятно износване
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
nqmate nikakvo pravo da me sadite i obijdate.az prosto poiskax otgovor a ne nqkoi da mi 4ete moral...
Първоначално написано от sexy_18
МИ на такива като тебе трябва малко морал да им се чете,съсипвате живота на хиляди малки деца които живеят в домовете за сираци(ама ко ли ти обяснявам от толкова много коментари не можа да го разбереш сама),а защо ли е така....,защото нямате малко мозък като правите нещо....
Тцтцтцтцт......Замисли се малко 1-во си му изневерила и после чакаш той да те приеме обратно с отворени обятия с някое малко дете на ръце.....как може да си мислиш такива неща!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
1-vo nikoi ne e kazval 4e tova dete 6te go ostavqm...a i na puk na vsi4ki koito ne vqrvaxa 4e tova 6te stane-nie sme otnovo zaedno i do tazi ideq(za deteto)ne se stigna
abe tva e edin ot nachinite,ama ne nai-pravilniqtПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тия същите неща ги пише и казва и моята бивша приятелка а бе вие жените май сте сите еднакви "едно си баба знае едно си баба бае"Първоначално написано от sexy_18
Тва което си направила го е наранило много,както той е момчето на живота ти така и ти си била момичто на неговия живот така че помисли си какво щеше да ти е ако той беше направил това с теб а ?
Забравих също да те питам дали щеше лесно да простиш ???
п.с. не казвай да щото нямаше![]()
Хаха дам, ама какво ще стане ако той не се върже на тоя номер? Тя ще си остане самичка с детето или иначе казано с пръсче в гъзче ( знам че има правописна грешка, но така звучи по по-добре)Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Ami 6tom ste zaedno "ve4e" mom4eto e napravilo nai-goliamata si gre6ka da bade s takava kato teb.....i ne si mislia 4e vinagi 6te ste zaedno i vseki put 6te ti minava 6ibaniq nomer s bebeto .....ne iska6 da ti 4etat moral ama mai ima6 ot4aqna nujda ot tva......i nikoi ne te obijda - horata kazvat kakvoto misliat pravilno a tva 4e ti s darji6 kato nekav pubertet makar i na 18 i misli6 nekvi ebati prostotiite...nikoi ne ti e vinoven i nqma zakvo da se obijda6....prosto mnenie kato tvoeto si zaslujava vsi4ki kritiki.....zakvo q nosi6 taq glava na ramenete si- da izmislia6 kakvi li ne nemoralni postapki kato tazi za bebeto li ? Ami sorry ama mnogo me qdosvat hora koito vaob6te ne misliat ebati...nqma kvo da se obijda6 ami da vzeme da ti stane neudobno i da se zasrami6 ot prostotiite koito govori6......btw ti predpolagam ima6 roditeli - mama i tati ne e zle da obarnat malko pove4e vnimanie na "trezvomisle6tatasi i zrqla" 6terka....do nikade nqma da q dokara6 s tezi vijdaniq za jivota....
" I na puk na vsi4ki koito ne vqrvaha..." ama molia te be mila ne me razsmivai...na puk si pravi6 edinstveno ti sama na sebe si.......6te si padne6 ti na zadnika skoro i 6te razbere6 4e trqbva da si blagodarna na teq hora koito se opitaha "da ti naleqt" malko akul v glavata ama 6e e kasno ve4e......i vse pak tvoia rabota-jivota si e tvoi sasipvai go navolia....