.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    тва бях аз \/

Исках да кажа АЗ! Ебахти логина цял ден се логвам

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Proceed
    Исках да кажа АЗ! Ебахти логина цял ден се логвам
    щот си ламер братлеееее

еее МЪРШО внимавай малко

Цитирай Първоначално написано от Proceed
    еее МЪРШО внимавай малко
    Meri si prikazkite tq e ot "съфорумницте" vse pak ...

Тя е просто един простосмъртен.

Град
    Pleven

Re: Към всички които някога са питали "Бременна ли съм/

Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    Мили дечица, последните дни и месеци ме съсипахте от теми "може ли да е бременна" "бременна ли съм" "станало ли е нещо" и т.н.
    Ако сега ви искарам ред научни статистики няма да ги прочетете затова ще ви говоря приятелски, като ваш връстник, па вие земете ме разберете.

Да изходим от положението че забременеете. Първо ужаса ще е голям, психическия стрес ще е огромен. Ще ви е много гадно. На приятеля ви също ще му е гадно но той ще е тъп хлапак и вместо да ви подкрепи най-вероятно ще се скатае. Не ми казвайте "не разбираш, той ме обича". ВСЕКИ 13-16 годишен пиклио ако му забременее момичето ще се скатае първоначално. От там милички втори дубъл - аборт. Да го задържите не подлежи на коментар мисля че не сте толкова кухи и сами да се сетите че това ще ви преебе целия живот, в днешната безработица човек без образование не зимат, а с дете време за това почти няма. Та да се върнем - аборт. Той струва между 200-250лв, и се състой в това по хирургичен път да убият нещо живо в теб. И сега мила, безотговорна, немислеща малолетна пикло, мислиш ли че си струва стреса, хокането от вашите, 250 лева, риска да не можеш да родиш повече и чувството че нещо малко и невинно в тебе е било изрязано и изкарано защото ти не си помислила? Защото ти си вярвала на някакъв глупак който от 3 години е открил второ приложение на пишката си?

Няколко съвета как да го предотвратите това:

1. Аз презерватив не съм късал, не съм пестял нито от скорост нито от сила някога. Ползвайте само маркови презервативи. ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ИЗЧЕТЕ ШИБАНАТА ЛИСТОВКА! Не си казвайте "Ех капут, аз дан съм тъп чи да ни моа" Еми да братле, тъп си, не си Ванга, не е само да го нахлузиш.
    2. Използвайте шибани презервативи! Знам че е яко, знам че усещането е друго, ама всички знаете че мъжа отделя и малко количество сперматозоиди по време на акта, недейте рискувайте за няма нищо.
    3. Предпазвайте се от глупави гафове.
    3.1 Не свършвайте вътре, дори и да сте с презерватив. Ако има дупка кво ще правите? Кой ще обвините? Машината която ги прави ли? От там вече си измислете, момичето ще гълта ли ще я пръскаш ли измислете, но не вътре.
    3.2 Избягвайте дребни тъпотии като да имате сперма по раката и а почнете да се пипате и да си бъркате. Знам, не ви се става, яко ви е, искате да останете на леглото, ама тва е положението. Банята-> вода и сапун-> тогава ще бъркате.
    3.3 След всеки тек -> ръцете + ПЕНИСА с вода и сапун. Така ще избегнете глупости от сорта на "В началото тръгнах да го слагам на обратно и го изцапах".

Тва е
    Съгласен съм с теб брато =D> =D> =D>
    НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ПРЕЕБАВА ВСИЧКИ

тази тема заслужава да се 'възражда' от време на време... че аман от лапешки непредпазливости...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Ползата е никаква!
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Ползата е никаква!
    абе за 1 да е полезна т'ва значи една тема по-малко със заглавие 'Бременна ли съм?' [-o<
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си