.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Разликта във времето ?!?
    Guest

Разликта във времето ?!?

Искам да питам като бия чикия или като правя секс свършвам по - бързо ,защото скоро си фанах приятелка и ми прави някакви намеци и мисля ,че скоро може да го направим ,а се притеснявам да не се изложа . Като бия чикия свършвам за 6-7 мин и се пристеснявам ако и като правя секс свърша толкова бързо ,че и по - бързо и тя се почувства дискомфортно от това ,че съм свършил много бързо. Плюс това и аз ще се депресирам по някъв начин Та може ли да ми помогнете по някъв начин

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Re: Разликта във времето ?!?

Цитирай Първоначално написано от Разликта във времето ?!?
    Та може ли да ми помогнете по някъв начин

НЕ
    Никой не може да ти помогне, защото явно с никой не си се ч**ал и никой не знае колко издържаш

Мега фен Аватара на koalka
    Никой не знае как ще си при секс, включително и ти.Просто го направете като дойде момента и вижте как ще е.

Guest
    Ако толкова много се притесняваш да не свършиш бързо просто го правете на почивки. Според мене така ще издържиш най-дълго

Супер фен
    Бе я не се спичай ... колкото повече мислиш за това толкова по лошо ... като дойде момента просто го направете без да се притесняваш кога ще свършиш. Предполагам тя знае че не си правил секс до сега ... и няма да очаква от теб да я качиш на седмото небе. На мен като ми беше зая първи път изобщо не мислех за това ... просто исках това да се случи и не се притеснявах за това колко ще продължи ... тя беше на ясно че не съм го правил до сега.
    Всичко ще се нагласи с практиката само не се притеснявай и използайте презерватив
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Стой си девствен щото може да свършип бързо
    Да и това е вариянт, но може и да си биеш една преди акта и после най-вероятно ще издържиш по-дъгло. 12мин например(joke)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Стой си девствен щото може да свършип бързо
    Да и това е вариянт, но може и да си биеш една преди акта и после най-вероятно ще издържиш по-дъгло. 12мин например(joke)
    12 минути повече или 12 общо..ако са 12 бонус ше бъдат 13..
    Все едно - важното е да се прази човека, ама айде стига простотий, че му ос***ме темата на момчето.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Нииикооой не може да ти помогне!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си