- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шествието в подкрепа на българските медицински сестри.
Аз смятам да отида...а вие?
Кога и каде ще е и ще ида
аз ще отида , но в моя град .. ако има някой от Благоевград и иска да присъства : шествието започва от 18:00 ч. пред Американския университет
За София имам предвидПървоначално написано от Gangsta_zone
В моя град също ще има такова шествие, но аз няма да участвам.
Според мен трябва по друг начин да се постъпи, но...както каза една моя преподавателка "не си струва за 5 живота"
хм.. аз пък за никфо шествие не съм чула хах ама ми се струва че тоя въпрос нема се реши с некфо шествие.. конспирацията е мн дълбока и има мн намесени интереси.. поне аз така си мисля..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
[quote="Gangsta_zone"]в 19:00 на Александър НевскиПървоначално написано от Gangsta_zone
Така... и какъв е смисълът в цалата работа? Да не си мислите, че ще помогнете не сестрите ни? От цялата работа никой няма да спечели освен организаторът, който ще си направи реклама.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
еми седи си у вас да циклиш на компютъря по цял ден .. по-добре еПървоначално написано от Мo6nо
точно това щях да кажа и аз...Първоначално написано от OtherDimension
със седене пред компютъра ще помогнеш повече, нали?
и тук не става въпрос за никаква реклама..
az mnogo iskam da otida ama ne sum ot sf i nqma kakПървоначално написано от bboy_bunker
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Не че ще стане нещо ако отида но все пак ще ида![]()
Това шествие няма да помогне с нищо, както не помагат и маумната инициатива "не сте сами". Явно смяташ, че нещо ще сте промени, а няма само да си загубиш времето и да си мислиш, че си си направил дълга като българин. Кажи тогава какво друго ще стане от това шествие? Докажи ми, че ще има ефект от него. Вурху кого ще повлие, на кого ще помогне, защо ще помогне, защо мислиш така?
бан по ип и профил
mo6no, напълно съм съгласна с теб. Цялата работа е с цел някои да получат евтин PR.
Много ще е жалко ако под солидарност и съпричастност, израз на каквото казват че е цялата кампания, се разбира медийни изяви.
И да, нека предположим, че по този начин наистина искате да подкрепите българките. Тогава кажете през тези 8 години колко пъти се сетихте за тях, колко пъти излязохте на протест.
Лично аз ако бях на тяхно място щеше да ми нужна повече подкрепа през онези години, по време на мъчнията, времето когато за тях бъдещето не ебило известно, когато са могли само да чакат и да се надяват.
Сега всичко е ясно
......
Не съм ходила, защото съм от провинцията, но искам да кажа на тези, които просъстваха. ЕВАЛА ви! НАДЕЖДАТА е много важна за един човек, трудно е да продължаваш да вярваш, когато всичко е против теб, трудно е да запазиш желанието си за живот, когато всекидневно те измъчват психически и физически.
Може да не направи впечатление този протест на управниците и да не доведе до освобождението на медицинските сестри, но поне ще покаже съпричастността на българите, подкрепата.
Настръхнах, когато гледах прякото излъчване на митинга, особено когато всички викаха "Свобода" =D>
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Добре е, че излизат, но полза никаква.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Дам, реално няма да помогне за освобождаването на медицинските сестри, но поне ще им вдъхне надеждаА това е много нужно за един човек...
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Бях на шествието. Крещях с всички сили 'свобода' както аз, така и моите приятели. Не скандирах само за звука, не отидох само за 'веселото'. Отидох, защото от цялата си душа и сърце съм съпричастна към съдбата им.
На плъховете по-долу, според които няма смисъл от такива неща, бих казала, че са мижитурки. Именно заради такива като ВАС тези медици страдат. Либийците са перфектно запознати с факта, че българите няма да се вдигнем за такава кауза. Че ще седим пред ПеЦе-то () или телевизора и ще псуваме или ще обвиняваме медиците. Да-наистина не се самозалъгвам, че щом съм отишла ще ги пуснат. Но вие сте жалки. Инертни същества. Дано един ден разберете, че сте част от общество. Че има и други около вас.
Приятна вечер. Съжалявам за грубите думи на места, но наистина съм възмутена.
Бях на площада и да това може да не помогне за освобождаването им но поне ще почустват моралната подкрепа...![]()
^ аз...Кой забравя да се регнеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
...
Mн съжалявам...нещо се бъгнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Ще им вдъхнеш надежда. А ти да не си мислиш, че те ще разберат за шествието. Сигурно ще чуят нещо на следващата им среща, която ще е след кой знае колко дни, но не мисля, че ще им вдъхне надежда. Поне на мен. Например аз боледувам от година и половина почти постояно и всеки път като дойде някой приятел, познат или роднина в болницата ми става супер тъпо и гадно. Не че моето положение изобщо може да се сравни, но искам да кажа, че ми става супер тъпо дойдат и ми пожелават скоро да се оправая и разни подобни глупости.Първоначално написано от sherry
Освен, че си отишла, за да клещиш и да си мислиш, че си изпълнила граждансият си дълг и си помогнала друга полза имаше ли?Първоначално написано от Анонимко
бан по ип и профил
Мошно защо мислиш, че смятам, че съм си изпълнила граждансия си дълг? Защо мислиш, че съм отишла там да крещя? Доста ограничено мислиш. Не смятам да те убеждавам в нищо. Така съм го почувствала-така съм го направила. Както и още 20000 души.
Тъжно ми е за теб, казвам го сериозно. Няма да ме разбереш, а и не очаквам![]()
А защо отиде тогава?
бан по ип и профил