- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 3 дневна диета
Намерих една диета,която е 3 дневна ...ако някой я е правилда сподели има ли ефект http://www.nonblond.com/mambo/index....d=37&Itemid=28
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не е лоша,но едва ли ще се свалят 5-7 кг.,а ако случайно успееш 100% ще има йо-йо ефект![]()
И според мен е невъзможно толкова кг да се свалят за такъв кратък период
Аз ако се подложа на такъв глад ще смъкна 5-6 килаАма предпочитам да съм си така и да си ям колкото ми душа иска сладолед
![]()
Мене ми се вижда, че тия храни не са мн подходящи... поне според мен. А йо-йо ефекта е гарантиран!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ами кой не предпочита такаПървоначално написано от Jesus
и аз искам но няма как
Аз съм се позапуснал покрай тая сесия, неходя на никъде и съм наддал то и преди бях дама сега съм стал ужас, задника ми е като азия
корема като на митьо пищова
а гърдите като на памела
Ама много неми пука пък и много ме мързи
ехеее ти си се подредил добре особено в гърдите![]()
^сравнението е перфе![]()
![]()
Аз лично не бих издържала така..но кат се замисля 3 дена..ако реша може и да успея да издържа на тва ядене обаче ела ме виж на четвъртия ден..ще се тъпча кат ненормалнаорганизма ми напрап ще рухне
..такава рязка промяна..
![]()
Cruel Intentions
Е да Памела беше дд или е непомня, ама така като гледам мисля че ц ще го запълняедно време правех по 100 и нещо лицеви и затова ми се развиха бая гърдите, ама сега и 5 немога и е кофти
![]()
Не знаех,че от лицевите се развиват гърдите трябва да се науча тогава да ги правяПървоначално написано от Jesus
![]()
е вие неможете да правите като насиначе ако не си тренирала вземи направи 10-15 и на другият ден гръдните мусколи така щете болят че ще ти е трудно да си вдигаш ръцете
иначе най-хубаво е лятото да станет рано да може да погледаш небето как отразява светлината на слънцето и да потренираш малко за форма, влизаш 1 душче и айде на работа/даскало и т.н
10-15Първоначално написано от Jesus
нещо не ми се получават движа си само дупето най-много 1 мога
![]()
Мисля че вече знам какво ще сънувамПървоначално написано от billytalent
![]()
Идеята е да натоварваш бицепси и трицепси, заедно с гръдни и тези на плешкитепоне така ми обесняваха
Обаче трябва да видя как ги правиш тези упражнения зада видя къде грешиш, може да трябва да ти придържам таза
![]()
хаха тогава започвам да се упражнявам
Момиче с големи мускули и плочки неме кефи, виж с добре уформено седалище е друго нещо и леко подчертани плочки, мисля че на такова тяло трудно се устоява![]()
Е много ясно нямам планове да ставам културистка,но пък и не искам да съм като солета![]()
Ако оная снимка дето преди ти беше на аватара си ти значи си мн, мн добре![]()
Аз съм,но положението изобщо не е добро,а критично...днес започнах уж диетата пък да видим какво ще станеПървоначално написано от Jesus
Пиши като я свършиш колко си свалила да знам има ли смисъл да я почвам ;д![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Ako ne mojesh normalni licevi opori togava probvai na kolene.. smisal te poprincip sa na prustite na krakata a ti si izpolzvash kolenete, mnogo po-lesno eПървоначално написано от billytalent
sushto za da nablqgash na gurdite racete ti trqbva da sa po-nadale4e edna ot druga
Аре си одиме! НА СЕЛО!
абе аз няма да мога да го погълна тва количество храна,дето го пише в тая диета
![]()
Ами не мисля че ти трябва диета изглеждаш супер![]()
Има ли някоя диета при която трябва да се наядеш 1 хубаво и да неправиш нищо![]()