.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен
    Град
    В една приказка :)

Един леко тъп въпрос,но за мене е важно ...

Така ще опиша това,което ме тревожи подробно и моля без ебавки..Цикилът ми свърши преди 2 дена и съм на противозачатъчни..Но днеска пих хапчето по-рано,а в понеделник го пих по-късно..Иначе съм на тея хапчета от 3 месеца.Днеска правих с приятелят ми секс без презерватив,но не е свършвал в мене.Въпросът ми е има ли някаква опасност да забременея и ако има такава то да тичам за постинор..Моля да ми отговорите...Мерси предварително

Мега фен
    1. Постинор и противозачатъчни=самоубий тво.
    2. Ако вземаш хапчето всеки ден точно на обяд, следващото хапче ще действа до полунощ на следващия ден, т.е. 36 часа и след това има опасност да забременееш. 1/2 час не е от значение.
    3. Има опция да ти пращат смс за напомняне да си вземеш хапчето...не помня от кой сайт...или си настройвай алармата, за да си спокойна.

Повече от фен
    Град
    Проблема е,че в понеделник пих хапчето в 10 часа наместо в 5:30,във вторник си го пих точно навреме,а днеска си погледнах часовника и ми се стори,че беше 5 и 30,а то е било 4 и половина...Тотално се обърках...

Мега фен
    Спокойно, не са минали 12 часа.

Повече от фен
    Град
    То явно виното ми се отрази в повече,щом съм объркала часовете ,а и то на мене една чашка ми стига Сорри за офф-а

Мега фен
    Ама съм чувала, че алкхохолът намалява действието им...

Повече от фен
    Град
    Една чашка едва ли Иначе дано не е станало нещо

Guest
    Може ли да чуя още някое мнение по въпроса ми ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При разлика до 12 часа няма какво да се тревожиш. Аз пия моите,когато стана сутрин,а това става понякога в 7,понякога след 9. Проблем няма! Алкохолът не е за предпочитане,но пушенето е изключително непрепоръчително. Кои хапчета пиеш? на листовката пише тези неща! Споко и аз си пийвам,но да е умерено-1 чаша вино нищо не е. Не се напивай и избягвай твърд алкохол. И най-важното-не пуши!

Повече от фен
    Град
    Е пуша по принцип ама досега не съм забелязвала да има проблем,в смисъл действат хапчетата...преди ми беше нередовен и пропускаше а сега си идва точно на деня...просто ме притеснява това нещо днеска. ..
    Забравих да кажа на Ясмин съм от 3 месеца вече.. и досега проблеми не съм имала...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Е пуша по принцип ама досега не съм забелязвала да има проблем,в смисъл действат хапчетата...преди ми беше нередовен и пропускаше а сега си идва точно на деня...просто ме притеснява това нещо днеска. ..
    Забравих да кажа на Ясмин съм от 3 месеца вече.. и досега проблеми не съм имала...
    На листовката не пише ли,че пушенето е забранено. по принцип двете неща са несъвместими. Цигари + противозачатъчни=рак,тромб оза или инфаркт. сега си прочетох листовката на Диане 35,което аз пия. Там пише,че при употреба на Ок трябва да се прекрати пушенето! ти си решаваш,но ракът,тромбозата и инфарктът са достатъчен мотив да спреш цигарите!

Guest
    ne samo cigarite,a i kakto ti kazaha =alkoholut sushto trqbva da se spre.ili pone ogranichi

Повече от фен
    Град
    Знам,но на опаковката на Ясимин пишеше само,че трябва да уведомя лекаря..Просто ме притеснява днешната случка много и не знам и се обърках ... Ако можеш да ми кажеш дали има шанс да съм забременяла или шансът е малък ще ме успокоиш много

P.S. За Госта...Това ми е първата чашка алкохол от 4 месеца насам ..а тази отпреди 4 месеца ми беше първата за почти година..Сам реши дали пия или не ..

Град
    Свищов
    виж сега-не,че цигарите намаляват действието-просто рискуваш да имаш горните състояния. разбира се доста по-опасно е,ако си над 30,но просто намали цигарите или ги спри. И без това е гнусен и грозен навик. да не говорим,че може да хванеш рак на белите дробове,че зъбите пожълтяват с времето,а косата оредява!

Град
    Свищов
    За днешната случка-НЕ СЕ ТРЕВОЖИ! Нищо не е станало!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Постинор и противозачатъчни=самоубий тво.
    2. Ако вземаш хапчето всеки ден точно на обяд, следващото хапче ще действа до полунощ на следващия ден, т.е. 36 часа и след това има опасност да забременееш. 1/2 час не е от значение.
    3. Има опция да ти пращат смс за напомняне да си вземеш хапчето...не помня от кой сайт...или си настройвай алармата, за да си спокойна.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Добре де... Не свършвал в теб-как ще си бременна. Вайкаш се за глупости, а чети листовката на хапчетата, питай гинеколога си!

Guest
    Абе малко тъп въпрос ама все пак искам да знам това да се пие противозачатъчни...особено толкова редовно (3 месеца...) не е ли много лошо за организма ??? и ако да какво точно овреждат? и защо не може да се смесват противозачатъчни и постинор? много тъпо ще прозвучи но до скоро си мислих че постинора е вид противозачатъчно аа сега тотално се обърках...съжалявам за тъпите въпроси,но през живота си не съм стиигала все още до изброенито по горе хапчета... ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си