- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли причина да се притеснявам?!
Имам един въпрос.Значи пипах приятеля си по оная работа и след около минута се пипнах отдолу.Той беше възбуден,но не беше свършил.Знам,че май се притеснявам излишно,но все пак искам да го чуя и от вас.Не е възможно да е станал някой гаф,нали?
Абсолютно невъзможно е да е станал гаф. Спокойно.
И запомни - сперматозоидите не живеят в кислородна среда. Това да ти е допълнително успокоение, че даже и да е свършил, няма възможност да е станало нещо .![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Боже как може момичета които вече са готови да практикуват такива неща да са толкова неосведомени.. най малкото за да си готова трябва да имаш някаква представа кое как става!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аре бе, все едно вие не сте (били) същите паники.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
bungle,благодаря ти за отговора.
ninsy,повярвай,осведомена съм.Просто на страха очите са големи...и за това реших да питам,за да съм сигурна на 100%.
Абе, момиче, ти с тези притеснения, май до секс никога няма стигнеш...
Никога несъм била притреснена за такива глупости.Когато съм започнала да водя полов живот съм била достатъчно осведомена от какво мога да забременя кога и как.. а не да се притеснявам за най малкото нещо.Ако имам колебания си правя тест..Първоначално написано от bungle
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Нищо ти няма,но наистина започвай половия си живот поне с елементарни познания.
абе вие сте луди хора.... скоро ще има и въпрос "бях гола докато приятеля ми свърши - сперматозоидите пренасят ли се по въздуха, и може ли някой да ми се е шмугнал..."
ае маце ти 16г. имаш ли?!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Смятай как ги разбираш е... да та еба в ушите! =D>Първоначално написано от ninsy
Първоначално написано от krem4et0
Няма ти нищо, спокойно!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
незнам как да ти го кажа... много съжелявам 4е 6те трябва да те върна на земята
... другите...те
... не мисля много.... да ти го кажа...ама....добре...айде....от мен да мине.... няма ти ни6то не са тревожи бе! пф
П.С. изказването на Снуупи_ много ме накефи![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
stiga lugahte be ...
sujalqvam oba4e sled 3 dena ako si napravi6 test za bremennost 6te ostane6 mnogo u4udena ot rezultata.
P.S.: istinata boli