- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лъже я с мен!!!
1. kaji na priqtelkata si
2. ti normalna li si , kude ti e sebeuvajenieto da pozvolqvash takiva ne6ta
3. kak moje da haresash podoben idiot!
TI da te obijdame li iska6 ti sama si kazva6 kakvo pravi6 napravi kakvoto trqbva:Mom4eta mn no dobri priqtelki trudno se namirat.
Ако темата не е ебавка:
...А-ха... А ти ЧАК тогава разбра,че я предаваш... =D> Браво бе! За малко да не се усетиш, нали? То...честно казано... трудно може да се каже и долови какво й причиняваш.Първоначално написано от Мацката
SPEECHLESS!
XaxaXa...kvo da prai6 li???Otivai da te pompa tam i razberi 4e ot teb priqtelka ne moje da izleze a samo nqkva...
...ai 6te zamyl4a...det q pompat!!!
![]()
![]()
лелеееее хрумна ми гериална идея....Значи сега отиваш и оправяш всички гаджета и момчета които харесват твоите приятелки...Така ще знаеш че си "най-добрата" приятелка на света.....![]()
![]()
Скрий се някаде помпаджийката!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Курвиииииииии
If you want a brother, go home and fuck your mother
Като цяло от километри си личи, че темата е шега, но такива неща стават постоянно и според мен са нещо нормално, с времето и тези, които не мислят така ще се уверят в в противното
не мисля така..никога няма да предам най-добрия ми приятел само заради един секс....тя е осъзнала че я предава но въпреки това е спала с него....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Съчинение по картинка ли беше това ?
Ротфл.
Много телевизия гелдаш вечер след 12...![]()
![]()
И аз така си мисля.Ако не е фантазия,със сигурност е доста украсена ...Първоначално написано от koalka
...И един мармот завиваше шоколадче "Милка" в станиол..пф не си оригинална
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ей момиче ти избери дали да й кажеш или да мълчиш и да пазиш таина,по добре да го чуе от теб а не от негоПървоначално написано от Мацката
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ПРЕЕБАВА ВСИЧКИ
Otnachalo pomislih che temata e ebavka i se posmqh dovolno... No ako e istina - ti si ebasi typata kurva be momiche... Jalka si.. I pitash kakvo da pravish? Ami izchukai se s nego.. chukaite se periodichno.. v tova nqma nishto losho razbira se.. Bahsi priatelkata.. Pazi Boje ot takiva priqteli !!!
за мен .. ти си една предателка .. и не заслужаваш да имаш приятелка като тази Таня .. тя ти се е доверила и ти е казала да отидеш с надеждата 4е може да говорите за нея.. е до тук много не зависи от теб ти не си виновна 4е той не я харесва ...ама не ти ли е било неудобно 4е докато приятелката ти те 4ака да се върнеш и да и разкажеш за какво сте говорили ти си се натискала с тоя пи4..май се влюбвала пффф преди време и аз си бях изпатила от една такава " приятелка " нещата се оправиха не 4е тя се осъзна а защото приятеля ми разбра 4е не си заслужава да си объркваме живота заради една тава ку4ка ( в слу4ая като теб ) ако съм на мястото на мом4ето 6те ви събера двете и ще разкажа колкото добра приятелка си. такива като тебе не заслужават никакво доверие .. не заслужаваш и приятелството на това моми4е .. земи се гръмни![]()
Pyrvo samata situaciq e dosta glupava.. Ti, pr ti Tanq i tozi "JENKAR".. zaformq se sapuneno liubovno triygylni4e.. ot edna strana Ti si nai-vinovna, za6toto ne spira6 da obqsnqva6 kolko dobra priqtelka ti e Tanq.. a ot dumite i deistviqta ti ne si proli4ava, vtoro Tanq.. bi trqbvalo da se doseti kakvo stava.. sama situaciq e dosta glupava.. kak toi te vika navyn ,za da mu zapise6 diskove![]()
.. treto TOI , opisan ot teb kato Stra6en eba4 i jenkar.. mi mom4eto si e takova, i ti veroqtno si porednata brojka (bez da se obijda6
)... prosto ti si s nego za da zadovoli6 jelaniqta si, a toi o6te pove4e
)).. taka 4e prosto se spri momi4e! Ne 4e ne6to 6te ti vleze v glavata de.. no ti si znae6 .. Ne se prevry6tai v evtina k****
![]()