.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    1. kaji na priqtelkata si
    2. ti normalna li si , kude ti e sebeuvajenieto da pozvolqvash takiva ne6ta
    3. kak moje da haresash podoben idiot!

TI da te obijdame li iska6 ti sama si kazva6 kakvo pravi6 napravi kakvoto trqbva:Mom4eta mn no dobri priqtelki trudno se namirat.

Zahir
    Guest

Re: Лъже я с мен!!!

Ако темата не е ебавка:

Цитирай Първоначално написано от Мацката
    .Той ме заведе на стълбите за тавана на училището и ме притисна към стената.Казах му да престане а той пъхна ръка под блузата ми и започна да ме целува.Аз се поддадох.Той седна на стълбите а аз седнах в него.Продължихме да се целуваме.Тогава той разкопча панталона ми и брукна в гащичките ми каза ми"Колко си влажна,искам те"Тогава разбрах е предавам приателката си и избягах....[/list]
    ...А-ха... А ти ЧАК тогава разбра,че я предаваш... =D> Браво бе! За малко да не се усетиш, нали? То...честно казано... трудно може да се каже и долови какво й причиняваш.
    SPEECHLESS!

Голям фен
    XaxaXa...kvo da prai6 li??? Otivai da te pompa tam i razberi 4e ot teb priqtelka ne moje da izleze a samo nqkva... ...ai 6te zamyl4a...det q pompat!!!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    лелеееее хрумна ми гериална идея....Значи сега отиваш и оправяш всички гаджета и момчета които харесват твоите приятелки...Така ще знаеш че си "най-добрата" приятелка на света..... Скрий се някаде помпаджийката!!!!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Курвиииииииии

If you want a brother, go home and fuck your mother

Като цяло от километри си личи, че темата е шега, но такива неща стават постоянно и според мен са нещо нормално, с времето и тези, които не мислят така ще се уверят в в противното

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    не мисля така..никога няма да предам най-добрия ми приятел само заради един секс....тя е осъзнала че я предава но въпреки това е спала с него....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    Съчинение по картинка ли беше това ?

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Ротфл.

Много телевизия гелдаш вечер след 12...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Голяма "приятелка" си й, няма що.И все пак подозирам, че темата е плод на някоя фантазия.
    И аз така си мисля.Ако не е фантазия,със сигурност е доста украсена ...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ...И един мармот завиваше шоколадче "Милка" в станиол.. пф не си оригинална
    f@nt@zi@

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    И ти искаш да кажеш че си и приятелка на тази Таня и много я обичаш ? А се чукаш с момчето което тя обича ? Хахахахахахаха скъпа не си и никаква приятелка .........А доколкото до "чукането" ти с него ... няма да коментирам нищо
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    И ти искаш да кажеш че си и приятелка на тази Таня и много я обичаш ? А се чукаш с момчето което тя обича ? Хахахахахахаха скъпа не си и никаква приятелка .........А доколкото до "чукането" ти с него ... няма да коментирам нищо
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    Pleven

Re: Лъже я с мен!!!

Цитирай Първоначално написано от Мацката
    Това момиче ми е най-добрата приателка.Много се обичаме и всичко си споделяме.Тя е влюбена в едно момче да речем Явор.Той е голям женкар.Казвам и го всеки ден и че не си заслужава да се измъчва за него.Проблема е че от доста време ми се натиска.Явор знае че тя го обича но вчера дойде при нас и ме прегърна.Опита се да ме целуне но аз го избутах.Когато влязохме в час той ми изпрати смс в който пишеше:"Излез навън без Таня"(Таня е приателката ми)Но аз не го направих казах и че той ме вика отвън.Тя ми каза да изляза защото може би е свързано с нея.И така излязох от час.Той ме заведе на стълбите за тавана на училището и ме притисна към стената.Казах му да престане а той пъхна ръка под блузата ми и започна да ме целува.Аз се поддадох.Той седна на стълбите а аз седнах в него.Продължихме да се целуваме.Тогава той разкопча панталона ми и брукна в гащичките ми каза ми"Колко си влажна,искам те"Тогава разбрах е предавам приателката си и избягах.Когато се върнах в час тя ме попита за какво ме е викал а аз я излугах че е искал дискове да му запиша.Сега не снам как да и кажа какво правихме.Сега след часовете се виждаме.Той ми каза че нищо лошо не правим и няма проблем да се чукаме.А аз съм съгласна с него.А и ме помпа страшно мощно.Мисля че се влюбвам.Какво да правя?[/list]
    Ей момиче ти избери дали да й кажеш или да мълчиш и да пазиш таина,по добре да го чуе от теб а не от него
    НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ПРЕЕБАВА ВСИЧКИ

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Otnachalo pomislih che temata e ebavka i se posmqh dovolno... No ako e istina - ti si ebasi typata kurva be momiche... Jalka si.. I pitash kakvo da pravish? Ami izchukai se s nego.. chukaite se periodichno.. v tova nqma nishto losho razbira se.. Bahsi priatelkata.. Pazi Boje ot takiva priqteli !!!

Голям фен
    за мен .. ти си една предателка .. и не заслужаваш да имаш приятелка като тази Таня .. тя ти се е доверила и ти е казала да отидеш с надеждата 4е може да говорите за нея.. е до тук много не зависи от теб ти не си виновна 4е той не я харесва ...ама не ти ли е било неудобно 4е докато приятелката ти те 4ака да се върнеш и да и разкажеш за какво сте говорили ти си се натискала с тоя пи4..май се влюбвала пффф преди време и аз си бях изпатила от една такава " приятелка " нещата се оправиха не 4е тя се осъзна а защото приятеля ми разбра 4е не си заслужава да си объркваме живота заради една тава ку4ка ( в слу4ая като теб ) ако съм на мястото на мом4ето 6те ви събера двете и ще разкажа колкото добра приятелка си. такива като тебе не заслужават никакво доверие .. не заслужаваш и приятелството на това моми4е .. земи се гръмни

Град
    Megapolis Varnata
    Pyrvo samata situaciq e dosta glupava.. Ti, pr ti Tanq i tozi "JENKAR".. zaformq se sapuneno liubovno triygylni4e.. ot edna strana Ti si nai-vinovna, za6toto ne spira6 da obqsnqva6 kolko dobra priqtelka ti e Tanq.. a ot dumite i deistviqta ti ne si proli4ava, vtoro Tanq.. bi trqbvalo da se doseti kakvo stava.. sama situaciq e dosta glupava.. kak toi te vika navyn ,za da mu zapise6 diskove .. treto TOI , opisan ot teb kato Stra6en eba4 i jenkar.. mi mom4eto si e takova, i ti veroqtno si porednata brojka (bez da se obijda6 )... prosto ti si s nego za da zadovoli6 jelaniqta si, a toi o6te pove4e )).. taka 4e prosto se spri momi4e! Ne 4e ne6to 6te ti vleze v glavata de.. no ti si znae6 .. Ne se prevry6tai v evtina k****

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си