- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Misleh gi za priqteli a te se okazaha.......
zdraveite hora imam mnogo priqteli mom4eta s vsi4ki se razbiram osven s dvama. Ot nqkolko dena tezi mom4eta kato otida pri tqh te ne spirat da me obarvat az ne mi haresva i se opitvam da im obqsnq kato horata 4e n ne iskam no te prodaljavata i prodaljavata nemoga da im kaja ve4e ni6to pls kajete kakvo da napraq ili da im kaja za da sprat tozi ad![]()
![]()
![]()
![]()
Ps tanks predvaritelno![]()
![]()
Бъди директна.Няма , какво да се чудиш!Действай!!!!Кажи им , и не се чуди.Щом не ти харесва , н е е нужно да го търпиш това поведение.И не мсиля, че това са истински приятели-който само те обарват.Далеч е от представата ми за истински приятели!!!!!
kato ne razbirat ot nemeci napravo direktno im kaji da se razkarat
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Хормонът не пита, а връхлита.Първоначално написано от miss_cool
![]()
Следващия път, като започнат да те барат, им прасни по един шамар.
emi kaji im che tova na teb ne ti haresva i tolkova![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Ами казваш им че не ти харесва,но ако не разберат от дума някой и друг шамар няма да е излишен.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ami kaji im 4e ne ti haresva i tva e ako ne te razbwerat po dobriqt na4in po dryhgiqt toest boi![]()
![]()
E stiga be .. ne 4e sum o4udena de mom4eshka mu rabota ... em parvo nz kakvi priqteli s ati shtom samo te obarvat i dali se buzikat ili sa seriozni ... kaji im go napravo ne se 4udi !
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
уф ми позната картинкамакар че не мога да го нарека точно "обарване" това, което правят моите съученици. те просто се бъзикат
![]()
а за теб какво да ти кажа... ми бръмзето е прав - един шамар би ги свалил на земята! ако това не подейства друго просто не знам![]()