.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    miss_cool
    Guest

Misleh gi za priqteli a te se okazaha.......

zdraveite hora imam mnogo priqteli mom4eta s vsi4ki se razbiram osven s dvama. Ot nqkolko dena tezi mom4eta kato otida pri tqh te ne spirat da me obarvat az ne mi haresva i se opitvam da im obqsnq kato horata 4e n ne iskam no te prodaljavata i prodaljavata nemoga da im kaja ve4e ni6to pls kajete kakvo da napraq ili da im kaja za da sprat tozi ad

Ps tanks predvaritelno

Фен
    Град
    България
    Бъди директна.Няма , какво да се чудиш!Действай!!!!Кажи им , и не се чуди.Щом не ти харесва , н е е нужно да го търпиш това поведение.И не мсиля, че това са истински приятели-който само те обарват.Далеч е от представата ми за истински приятели!!!!!

Повече от фен
    kato ne razbirat ot nemeci napravo direktno im kaji da se razkarat
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Misleh gi za priqteli a te se okazaha.......

Цитирай Първоначално написано от miss_cool
    zdraveite hora imam mnogo priqteli mom4eta s vsi4ki se razbiram osven s dvama. Ot nqkolko dena tezi mom4eta kato otida pri tqh te ne spirat da me obarvat az ne mi haresva i se opitvam da im obqsnq kato horata 4e n ne iskam no te prodaljavata i prodaljavata nemoga da im kaja ve4e ni6to pls kajete kakvo da napraq ili da im kaja za da sprat tozi ad

Ps tanks predvaritelno
    Хормонът не пита, а връхлита.

Следващия път, като започнат да те барат, им прасни по един шамар.

Град
    in Paradise
    emi kaji im che tova na teb ne ti haresva i tolkova

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Ами казваш им че не ти харесва,но ако не разберат от дума някой и друг шамар няма да е излишен.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

tamzi_away
    Guest

am

ami kaji im 4e ne ti haresva i tva e ako ne te razbwerat po dobriqt na4in po dryhgiqt toest boi

E stiga be .. ne 4e sum o4udena de mom4eshka mu rabota ... em parvo nz kakvi priqteli s ati shtom samo te obarvat i dali se buzikat ili sa seriozni ... kaji im go napravo ne se 4udi !
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

Мега фен Аватара на iiirish
    уф ми позната картинка макар че не мога да го нарека точно "обарване" това, което правят моите съученици. те просто се бъзикат
    а за теб какво да ти кажа... ми бръмзето е прав - един шамар би ги свалил на земята! ако това не подейства друго просто не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си