- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически [:
Здравейте всички![]()
Дойде време пак да пусна една темичка![]()
Та... Айде тука поствайте разни сайтове и/или снимки на прически, които ви допадат, с каквито сте сега и т.н. [за момичета става въпрос]- не е задължително да са някви фешънски, даже обратнотоЧе аз искам да си направя няква нова прическа (от де тва желание да си отрежа хубавата дълга косичка..
) ама нямам представа ква
![]()
Айде вие сте![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Моята прическа е нещо подобно (обаче на кичури), но бретона ми започва от средата на носа:
Тази прическа ме радва изключително много:
Тази също:
![]()
a qko naistina ama iskam da te popitam samo kak si q pravi6 da ti e taka nebrejno na4upena i na kle4ki.. 6tot az moit ili trq da e super prava ili da e nama4kam s pqna ama stavt sitno na4upena ,a ne taka.Ta 6te IzDaDe6 Li TaiNaTa [-o<Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
e nqma garanciq 4e tezi pri4eski 6te ti stoqt po sy6tiq na4in..kakto sa na snimkite..vse pak mnogo zavisi ot kosata ti....
Saska
Tiq mi dopadat no ne bih riskuvala taka
![]()
пхаха много ясноПървоначално написано от s3xy_d0ll
като си заровя ръката в косата много ясно че и на мене ще ми стане така
![]()
и към автора на снимката - леле просто си супер подходяща за vampiredreaks ! ! !само дето мацката от предния ми пост е минала покрай там с бързия влак
![]()
бтв evil lady in black мн си сладкаПървоначално написано от evil lady in black
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()